Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cytuję:
"Pies został znaleziony około trzy tygodnie temu, ma nie typową historię. Jego właściciel zmarł. Ktoś ze znajomych tego człowieka lub z rodziny nie chcąc mieć problemu w postaci psa przywiązał go do drzewa w lesie. Psa znalazła moja mama, która słyszała wycie psa ( zaczęła szukać idąc za jego głosem. Obecnie jest chwilowo u kobiety, która mieszka na wsi i zgodziła się go przetrzymać do czasu znalezienia mu domu. W gospodarstwie tym są dzieci więc pies porusza się między dziećmi. Ogólnie jest piękny, słodki, wspaniały szuka miłości. W trakcie karmienia i witania swoją czułość okazuje swoim wielkim językiem całując mamę po buzi. (...)numer telefonu: Ewa tel: 662 08 75 91"

Psisko w potrzebie - okolice Lublina! tam nie ma nawet porządnej budy dla niego :(

Posted

Dzis zaprzyjazniony wet poprosil o pomoc dla sznaucereczki mini porzuconej na dzialkach w okolicy Łodzi. Sunia lgnie do ludzi , ma zrobioną prowizoryczną budkę ale niestey nikt jej nie wezmie :(

Posted

[quote name='malawaszka']masakra... Ruda a jest szansa na jakieś zdjęcie?[/QUOTE]

jutro postaram sie wiecej ustalic ale bardzo prosil mnie o pomoc chociazby w przetrzymaniu suni. Mowi, ze jest taka zagubiona, ze jak widzi czlowieka to zaraz lgnie do niego i macha tym malutkim ogonkiem. Z tego co wiem to jest dorosla / . Kurcze jest tak zimno a ona tam sama :(

Posted

[quote name='Saththa']Ahhhha :( oby nie łańcuch.[/QUOTE]

jednak łańcuch i w dodatku za mała buda :( zabieram go do hotelu! to pies domowy i nie może tak być :shake:

Ruda wiesz coś o małej z działek?

Posted

[quote name='malawaszka']jednak łańcuch i w dodatku za mała buda :( zabieram go do hotelu! to pies domowy i nie może tak być :shake:

Ruda wiesz coś o małej z działek?[/QUOTE]

kurdeee.

Dobrze, że jestes wasiu :calus:

Posted

[quote name='malawaszka']no to bardzo bardzo Cię proszę o jakieś zdjęcie - koniecznie musimy jej pomóc bo zaraz będzie za zimno albo zaraz się oszczeni albo nie wiem co jeszcze :([/QUOTE]

nasza bezpieczna :) ma dom:)

Posted

Schronisko Biała Podlaska:

[quote name='cavani'] do schroniska trafiło kilka nowych psiaków. Między innymi takie cudo:

Wiem, że zdjęcia byle jakie, ale zrobiłam je na szybko. Następnym razem zaborę maluszka na spacerek i spróbuję zrobić lepsze. Tylko muszę się podkurować, bo trochę chora jestem.
Jest to mała sunieczka. Nie ma jeszcze roku. Bardzo przytulaśna i przyjacielska. Ma świetną sierść - taką twardą jak prawdziwy szorściak. Jest w kojcu z Marcelinką.
Jakaś kobita przyjechała pod schronisko i powiedziała, że przywiozła trochę karmy dla piesków. Kiedy pracownik do niej wyszedł, wyjęła 2 kg suchej karmy, jakieś puszki i papierowe pudełko. Powiedziała, że w pudełku jest pies i że pracownik musi go przyjąć, bo ktoś jej obiecał, że na pewno zostanie przyjęty. Napyskowała i se odjechała. W pudełku było właśnie to cudeńko.
Jakaś propozycja imienia?