Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiesz że nie wiem czy zdążysz :) właśnie ta koleżanka mówiła że dziś jacyś Państwo po niego przyjechali - ale nie jest do końca pewna czy go wzieli bo już pojechała

Posted

Pseudochodowla w Małopolsce:-(

[video=youtube;up67XBxMHiY]http://www.youtube.com/watch?v=up67XBxMHiY[/video]
Sznaucer olbrzym miedzyjnymi....

[email protected]

Telefon alarmowy:
+48 604 203 337
Jeśmy w stanie dowieść psa lub kota, jeśli zgłoszą się chętne osoby do adopcji. Prosimy także fundacje zajmujące się poszczególnymi rasami o pomoc

Posted

[quote name='farmerka63']Facebook od rana trąbi o tej pseudohodowli. Moniko - mam wrażenie, że w kojcu obok pointera siedzi wielki sznaucer... :([/QUOTE]

Tak dlatego to wkleiłam

Posted

[quote name='farmerka63']Facebook od rana trąbi o tej pseudohodowli. Moniko - mam wrażenie, że w kojcu obok pointera siedzi wielki sznaucer... :(

tak - to ponoć sunia, zgłosiłam gotowość do zabrania jej do siebie, ona ma jakiś łysy brzuch :(

[quote name='lilo']

pewnie go widzieliście ale wrzucę bo serce mi ściska...

http://www.facebook.com/?ref=hp#!/media/set/?set=a.201194839954079.49245.100001906930868&type=1

o cholera :(

a ja właśnie wróciłam z Krakowa ze starowinką, mamy jakiś wielki problem z oczami - nie widzi, na jednym oku jest coś brzydkiego... potem albo jutro ząłożę wątek :( śmierdziel mały, grubasek jest aż się boję czy to nie jakaś choroba, wyeksploatowane cycusie wiszą :( ale najgorsze te oczka... biedna, ale kochana jest! bała się początkowo, ale już się kochamy, tulimy, podczas podróży wylizała mi rękę :loveu:
to ona:

widziałam i głaskałam Eustachego, Nukę - strasznie przerażone psiaki, nie znają człowieka z z dobrej strony, śliczne biedne pieski, Laila piękna! ją tylko przez kraty widziałam, ale mam pokrojony mózg tak bym chciała je zabrać :(

Posted

[quote name='Luna_wro']masakra:(
może tego małego na miejsce Cedarka?:cool3: szkoda go...[/QUOTE]

z tego co czytałam wam co napisała wiosna to odebrała interwencyjnie jedną sukę a te co zostały mają mieć poprawione warunki - nie wiem jak mielibyśmy zabrać go...
na miejsce Cedara nie wiem czy nie trafi 9 letnia średniaczka, która traci dom i z kanapy chcą ją oddać do schroniska w sosnowcu - tego gdzie był Cedar zresztą... ale to nic pewnego jeszcze

Posted

[quote name='malawaszka']tak - to ponoć sunia, zgłosiłam gotowość do zabrania jej do siebie, ona ma jakiś łysy brzuch :(
(

może obtarła sobie od "budy":( albo od tego betonu:(

Posted

[quote name='malawaszka']z tego co czytałam wam co napisała wiosna to odebrała interwencyjnie jedną sukę a te co zostały mają mieć poprawione warunki - nie wiem jak mielibyśmy zabrać go...
na miejsce Cedara nie wiem czy nie trafi 9 letnia średniaczka, która traci dom i z kanapy chcą ją oddać do schroniska w sosnowcu - tego gdzie był Cedar zresztą... ale to nic pewnego jeszcze[/QUOTE]

nie mam konta na facebook:) więc nie mam pojęcia, co tam napisali:( myślałam, że wszystkie psy są do zabrania...

Posted

[quote name='malawaszka']nie mam pojęcia, na pewno są pchły i diabli wiedzą co jeszcze...[/QUOTE]

i to chyba nie tylko brzuch, ale i na łapach ma dość duże braki:( lepiej żeby to były pchły, niż diabli wiedzą co...

Posted

trzeba było mówić że będziesz bo ja też byłam w schronisku dziś :) choć od 13 byłam zalatana bo ktos mi ukradł komórkę najprawdopodobniej i po prostu cała w nerwach byłam, ale mogłyśmy sie spotkać

Posted

[quote name='lilo']wszystko jest lepsze od tego co mają ... wątpię żeby poprawiły sie ich warunki - ale dopóki nie zabiorą to nic się nie da zrobic[/QUOTE]

masz rację. chyba musiałby się stać cud, aby ktoś o nie zadbał:( a idzie zima... będzie jak zwykle, dużo szumu i... nic poza, z tego nie wyniknie:angryy: "biznes" dalej będzie kwitł...

Posted

13 października we czwartek jadę na trasie Szczawnica - Lubartów (przez Tarnów).
Mogę coś małego (sznupek,spaniel, jamnik, pekińczyk - z tej interwencji) zabrać i DOWIEŹĆ do DT, jeśli takowy znajdzie się "po trasie".
Proszę o PW najpóźniej we wtorek do 21.00

Posted

[quote name='malawaszka']z tego co czytałam wam co napisała wiosna to odebrała interwencyjnie jedną sukę a te co zostały mają mieć poprawione warunki - nie wiem jak mielibyśmy zabrać go...
[/QUOTE]

to było napisane o psiaku którego wkleiła lilo - to z innego miejsca piesek - nie z okolic Tarnowa tylko Kluczborka - piszę sprostowanie bo widziałam na innym wątku, ze farmerka zrozumiała, że to o tej pseudo w okolicach Tarnowa