Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

O cholera... chwile mnie nie było tutaj i wysyp taki...
Sunia przywiązania do drzewa z kartką...

brak słow... nawet jesli zuzyłabym wszytskie słowa jakie mam w głowie... masakra...

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o dzięki za info bo przed chwilą sprawdzałam, że jest nadal na stronie schroniska

na stronie schroniska jest, ale Pani sprawdziła i powiedziała że być nie powinna bo już odebrana :)

Posted

Znalezione na stronie schroniska w Poznaniu (chyba olbrzym)

CHARAKTER: pies potrzebuje sporo ruchu, idealny do domu z ogrodem albo jako pies stróżujący (musi mieć kontakt z ludźmi!). Nieufna w stosunku do obcych. Potrafi chodzić na smyczy i lubi zabawy z piłką.

Posted

11 letni sznuacer mini Tobi. Jest wykastrowany. Domowy grzeczny piesek. Lubi pieszczoty i zabawy piłeczką, dobrze dogaduje się z innymi psami. Posłuszny, zna kilka komend. Niestety zostawiony sam na 9h wyje i zdarza mu się załatwić w meiszkaniu. Jada gotowaną kaszę z mięsem, bo inne jedzenie mu nie służy. Musi! znaleźć nowy dom.

I w wersji odrastającej ;)

Posted

Słodki jest i szkoda, że po tylu latach musi szukać nowego domu :( Pies jest zadbany i na pewno miał dobrze w życiu. Jak widac kanapowiec typowy. A teraz czeka go... igła, boks w schronisku? :(

Dodałam jeszcze 2 foty.

Posted

zerduszko napisał(a):
Słodki jest i szkoda, że po tylu latach musi szukać nowego domu :( Pies jest zadbany i na pewno miał dobrze w życiu. Jak widac kanapowiec typowy. A teraz czeka go... igła, boks w schronisku? :(

Dodałam jeszcze 2 foty.

Jaka igła?No nie żartuj :(

Posted

WATACHA napisał(a):
Jaka igła?No nie żartuj :(

Jest takie ryzyko. Do tej pory nikomu nie starczyło odwago. W zasadzie to chyba o schronie nie było mowy. Także on musi znaleźć nowy dom.

Posted

Śliczny ten Tobi, szkoda, ze w takim wieku musi szukac nowego domu :(

A do mnie wciąż dzwonią o Bastka. Dzisiaj dzwoniła pani z Gorzowa, szuka minika lub średniaka sznaucera, wysłałam jej oferty ze sznaucerów do adopcji i z FB.

Posted

no dzwoniła też do mnie pani z Gorzowa i też pytała o Bastusia, mówiłam jej o Kubusiu z Celestynowa, ale za daleko, mówiłam potem jeszcze i mówiłam, ale mam wrażenie ze pani zupełnie mnie już nie słuchała :mdleje:

Posted

ciotki! Eustachy jest na Fb schroniska w psach adoptowanych! Jutro się muszę wszystkiego dowiedzieć, co i jak, mam nadzieję iż ludzie fajni i którzy wiedzą co robią, postaram się zdobyć numer do nich.