Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie kompletnie nieodpowiedzialni...
córka chciała psa, matka nie. wzięli eustachego wczoraj za namową córki, jednak córka wyjechała i zostawiła go matce, matka go nie chce i dziś ojciec przyjechał go oddać.

Posted

[quote name='malawaszka']jakaś masakra totalna! wczoraj wzięli psa- córka chciała, a dziśwyjechała? to wczoraj nie wiedziała, że gdzieś jedzie? nic nie rozumiem ...[/QUOTE]
ludzie po prostu nie mają mózgu...

greatmadwomen może napisze coś dokładniej, bo to ona pytała się pracownicy o Eustasia (ja cały czas trafiałam na moment, gdy dyżurna była akurat zajęta) i do mnie zadzwoniła.

Posted

nie całkiem tak było, córka wzięła pieska dla mamy której piesek niedawno zdechł, tylko że córka dziś wyjechała do Francji bodajże i pieska zostawiła mamie, a mama pieska nie chce... więc eustachy dziś przed zamknięciem wrócił, akurat zaczepiłam pracownicę gdy 10min wczesniej go odprowadzała do boksu, mówiła mi iż super by było gdyby Nuka wraz z Eustachym poszła, ponieważ one się uwielbiają jak dziś opiekunka boksu odprowadziła eustachego do boksu to nuka tak się strasznie ucieszyła, zaczęła go lizać po pysku i bardzo była szczęśliwa że wrócił.

Posted

[quote name='malawaszka']no to pewnie niemożliwe, żeby razem poszły jak nawet pojedynczo trudno znaleźć im domy :( poza tym oni się nawzajem nakręcają w tym swoim dzikustwie w kojcu[/QUOTE]

no tak, szczególnie że Nuka niszczy w domu i to jest jednak dodatkowy problem, kurczę tracę nadzieję, obawiam sie iż "zwykły kowalski" nie poradzi sobie z oswojeniem psiaków

Posted

Wszystkich miłośników sznaucerów zapraszam na sznaucerzy bazarek :) oczywiście dla sznaucerów :)
[SIZE=2][FONT=&quot][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217161-Sznupki-dla-sznupka-r%C4%99cznie-robione-zak%C5%82adki-do-11.11.11-OTWARTE"][COLOR=red][B]PSIE ZAKŁADKI [/B][/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='greatmadwomen']no tak, szczególnie że Nuka niszczy w domu i to jest jednak dodatkowy problem, kurczę tracę nadzieję, obawiam sie iż "zwykły kowalski" nie poradzi sobie z oswojeniem psiaków[/QUOTE]
ja myślę, że przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. ;)
jednak jestem zdziwiona, że nimi jest tak małe zainteresowanie, przecież Eustachy to prawieże typowy sznaucer, a Nuce też urody nie brakuje...

Posted

[quote name='natalek']ja myślę, że przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. ;)
jednak jestem zdziwiona, że nimi jest tak małe zainteresowanie, przecież Eustachy to prawieże typowy sznaucer, a Nuce też urody nie brakuje...[/QUOTE]

no tak tez się dziwię, ale wiesz jacy są ludzie... ciągle mi się przypomina ten facet co był zainteresowany eustachym i uznał go jak przyszedł do schronu za agresywnego...

Posted

[quote name='malawaszka']oby tym razem był to NAPRAWDĘ SUPER DOM!!!!!!! :kciuki:[/QUOTE]
oby!!! Pani zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie, powiedziałam jej jaki Eustachy jest, bez żadych bajeczek, że to będzie łatwa adopcja - ale pani jak na razie nie zraziła się. :)

Posted

pani będzie jeszcze do mnie dzwonić, nie jest z Krakowa. przyjedzie zobaczyć Eustasia (jeszcze nie wiem kiedy, ma się ze mną kontaktować) i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to go wezmą.
będę o wszystkim informować tu na bieżąco :)

Posted

[quote name='Drzagodha']Kolejne pseudo...
[url]http://www.naszepsiakii.ovh.org/index1.htm[/url][/QUOTE]

o zesz ...

[QUOTE][B][FONT=&quot]CENY DO UZGODNIENIA! MOŻLIWOSC SPRZEDAZY HURTEM. [/FONT][/B][/QUOTE]

Szlag by ich...