malawaszka Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 no nie gadaj, że już wrócił??!! a czemu? jaki powód podali? Quote
Noelle Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ludzie kompletnie nieodpowiedzialni... córka chciała psa, matka nie. wzięli eustachego wczoraj za namową córki, jednak córka wyjechała i zostawiła go matce, matka go nie chce i dziś ojciec przyjechał go oddać. Quote
malawaszka Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 jakaś masakra totalna! wczoraj wzięli psa- córka chciała, a dziśwyjechała? to wczoraj nie wiedziała, że gdzieś jedzie? nic nie rozumiem ... Quote
Noelle Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='malawaszka']jakaś masakra totalna! wczoraj wzięli psa- córka chciała, a dziśwyjechała? to wczoraj nie wiedziała, że gdzieś jedzie? nic nie rozumiem ...[/QUOTE] ludzie po prostu nie mają mózgu... greatmadwomen może napisze coś dokładniej, bo to ona pytała się pracownicy o Eustasia (ja cały czas trafiałam na moment, gdy dyżurna była akurat zajęta) i do mnie zadzwoniła. Quote
Rumi. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 nie całkiem tak było, córka wzięła pieska dla mamy której piesek niedawno zdechł, tylko że córka dziś wyjechała do Francji bodajże i pieska zostawiła mamie, a mama pieska nie chce... więc eustachy dziś przed zamknięciem wrócił, akurat zaczepiłam pracownicę gdy 10min wczesniej go odprowadzała do boksu, mówiła mi iż super by było gdyby Nuka wraz z Eustachym poszła, ponieważ one się uwielbiają jak dziś opiekunka boksu odprowadziła eustachego do boksu to nuka tak się strasznie ucieszyła, zaczęła go lizać po pysku i bardzo była szczęśliwa że wrócił. Quote
malawaszka Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 no to pewnie niemożliwe, żeby razem poszły jak nawet pojedynczo trudno znaleźć im domy :( poza tym oni się nawzajem nakręcają w tym swoim dzikustwie w kojcu Quote
Rumi. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='malawaszka']no to pewnie niemożliwe, żeby razem poszły jak nawet pojedynczo trudno znaleźć im domy :( poza tym oni się nawzajem nakręcają w tym swoim dzikustwie w kojcu[/QUOTE] no tak, szczególnie że Nuka niszczy w domu i to jest jednak dodatkowy problem, kurczę tracę nadzieję, obawiam sie iż "zwykły kowalski" nie poradzi sobie z oswojeniem psiaków Quote
Rudzia-Bianca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wszystkich miłośników sznaucerów zapraszam na sznaucerzy bazarek :) oczywiście dla sznaucerów :) [SIZE=2][FONT="][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217161-Sznupki-dla-sznupka-r%C4%99cznie-robione-zak%C5%82adki-do-11.11.11-OTWARTE"][COLOR=red][B]PSIE ZAKŁADKI [/B][/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE] Quote
Noelle Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='greatmadwomen']no tak, szczególnie że Nuka niszczy w domu i to jest jednak dodatkowy problem, kurczę tracę nadzieję, obawiam sie iż "zwykły kowalski" nie poradzi sobie z oswojeniem psiaków[/QUOTE] ja myślę, że przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. ;) jednak jestem zdziwiona, że nimi jest tak małe zainteresowanie, przecież Eustachy to prawieże typowy sznaucer, a Nuce też urody nie brakuje... Quote
Rumi. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='natalek']ja myślę, że przy odrobinie chęci i cierpliwości sobie poradzi. ;) jednak jestem zdziwiona, że nimi jest tak małe zainteresowanie, przecież Eustachy to prawieże typowy sznaucer, a Nuce też urody nie brakuje...[/QUOTE] no tak tez się dziwię, ale wiesz jacy są ludzie... ciągle mi się przypomina ten facet co był zainteresowany eustachym i uznał go jak przyszedł do schronu za agresywnego... Quote
Noelle Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 wiem... najbardziej mnie martwi fakt, że one nie mają teraz w ogóle spacerów... :( i z ogłoszeń nie ma odzewu... Quote
Noelle Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 pojawiła się szansa na super dom dla Eustachego, może tym razem!!! proszę o trzymanie kciuków!!! Quote
malawaszka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 jejku jakie emocje!!! zaciskam :kciuki: oby tym razem był to NAPRAWDĘ SUPER DOM!!!!!!! :kciuki: Quote
Margi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:............. Quote
Noelle Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='malawaszka']oby tym razem był to NAPRAWDĘ SUPER DOM!!!!!!! :kciuki:[/QUOTE] oby!!! Pani zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie, powiedziałam jej jaki Eustachy jest, bez żadych bajeczek, że to będzie łatwa adopcja - ale pani jak na razie nie zraziła się. :) Quote
Noelle Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 pani będzie jeszcze do mnie dzwonić, nie jest z Krakowa. przyjedzie zobaczyć Eustasia (jeszcze nie wiem kiedy, ma się ze mną kontaktować) i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to go wezmą. będę o wszystkim informować tu na bieżąco :) Quote
balbna R Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tobiś skąd on jest? i gdzie obecnie przebywa? pomogę szukać mu domu Quote
malawaszka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='balbna R']Tobiś skąd on jest? i gdzie obecnie przebywa? pomogę szukać mu domu[/QUOTE] Tobi jest w Będzinie woj, sląskie Quote
kasjas Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Czy mamy więcej zdjeć Dziadunia z Kielc?? Jakieś dodatkowe foty by sie przydały. Quote
Drzagodha Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kolejne pseudo... [url]http://www.naszepsiakii.ovh.org/index1.htm[/url] Quote
Saththa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Drzagodha']Kolejne pseudo... [url]http://www.naszepsiakii.ovh.org/index1.htm[/url][/QUOTE] o zesz ... [QUOTE][B][FONT="]CENY DO UZGODNIENIA! MOŻLIWOSC SPRZEDAZY HURTEM. [/FONT][/B][/QUOTE] Szlag by ich... Quote
Recommended Posts