malawaszka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 a to nie ten co go własciciele odebrali??? Quote
Rumi. Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 malawaszka napisał(a):a to nie ten co go własciciele odebrali??? raczej nie, też się zastanawiałam nad tym ale to jest suczka i jutro kończy kwarantannę, czyli od dwóch tygodni jest w schronie Quote
Macia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nowe zdjęcia naszego chłopaka. Przypominam, przebywa on w schronisku w Lesznie. Nazywa się Rufus. Ma ok. 3, 4 lat. Jest skoczny, energiczny. Do ludzi bardzo przyjazny. Dobrze zniósł golenie. Został wykastrowany, zaszczepiony i zaczipowany. Codziennie ma spacer i wybieg więc się nie nudzi. Nie akceptuje kotów. Do psów w miarę ok, ale zależy to od reakcji tego drugiego. Quote
malawaszka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 SUPER!!!! dzięki Macia! telefon podawać ten który masz w podpisie? szczuplutko chłopak wygląda - jak jego kondycja psychiczna? Quote
Macia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Oczywiście można podawać mój numer z podpisu. Dzięki! Chłopak ogólnie czuje się nieźle, jest sam w boksie. Teraz trochę mu przeszkadza kołnierz po kastracji. Chłopak ładnie je, ale też się nakręca w boskie. Na wybiegu też jest wciąż w ruchu. Ogólnie czuje się nieźle. Quote
Rumi. Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Link który wcześniej wklejałam teraz wklejam zawartość, dziś się dowiedziałam o niej. MESA P 22/09/11 suczka ma 6lat, jest teraz na szpitalu, prawdopodobnie dlatego że jest po sterylce, została znaleziona Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Mesa to pewnie szybko domek znajdzie - oby!!! Schronisko w Jędrzejewie cudna olbrzymka roczna zwariowana sznaucerka z psim ADHD toleruje inne pieski i suczki, jest bardzo sympatyczna wysterylizowana,i nie lubi czesania co widać Więcej jej fotek pod linkiem!!!!!!!! http://imageshack.us/g/202/dsc08547yw.jpg/ cudny olbrzymkowaty Sznaucerowaty pies 4 lata wykastrowany toleruje inne psy, do ludzi uległy,łagodny zna podstawowe komendy, wspaniały pies Więcej jego fotek pod linkiem!!!!!!!! http://imageshack.us/g/600/dsc08476a.jpg/ i trzecia cudna olbrzymka młoda wesoła sznaucerka toleruje inne psy jest wysterylizowana, straszna przylepa Sznaucerk 2-3 lata wesoła,łagodna energiczna. wysterylizowana Więcej jej fotek pod linkiem!!!!!!!! http://imageshack.us/g/600/dsc08650o.jpg/ Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Same olbrzymy! A miniatur niet :) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Same olbrzymy! A miniatur niet :) własnie heh Quote
WATACHA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Same olbrzymy! A miniatur niet :) Bo wszystkie mini "wyadoptowała" już Malawaszka ;) Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Same olbrzymy! A miniatur niet :) nie kracz... pewnie też gdzieś jakieś są :( Quote
wilczy zew Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 malawaszka napisał(a):nie kracz... pewnie też gdzieś jakieś są :( a olbrzymki to nie biedne ta ostatnia siedzi taka bida Quote
Rumi. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Same olbrzymy! A miniatur niet :) jak bardzo pragniesz mianiatur to Nuka i Eustachy są w krakowskim schronie :lol: Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 greatmadwomen napisał(a):jak bardzo pragniesz mianiatur to Nuka i Eustachy są w krakowskim schronie :lol: Marzę :lol: A one to w ogóle są miniatury? Quote
Margi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Z tego co Luna pisała to na kwarantannie we Wrocławiu jest też miniatura.:lol: http://img72.imageshack.us/img72/4449/dscn7233k.jpg Quote
Rumi. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Marzę :lol: A one to w ogóle są miniatury? jasne że są, są nawet mniejsze od mojej rodowodowej miniaturki :lol: A ostatnio sprawdzałam co mają w kartach wpisane i Nuka jest jako sznaucer mini a Eustachy jako sznaucer mix... szok to był, Eustachy jest całkiem rasowy, no porównajcie po prawej jest Eustachy a po lewej Nuka Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ona maja wątek? Coś mi sie kolebią po głowie, ale jakieś dzikusy i większe. Quote
Rumi. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie mają wątku, one są dzikuskami, lecz powoli się przełamują Quote
WATACHA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A która prawa-lewa?Jak patrzymy czy według osoby co stoi?Mi się bardziej podoba ten jaśniejszy (i to pewnie Eustachy) Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 tak jaśniejszy to Eustachy Kolejna bida: PALUCH Uratowana od smierci glodowej suczka rasy Sznaucer- potrzebuje Kochajacego i Odpowiedzialnego DOMU- Pilnie!! Nie pozwolmy aby jej lagodna psychika ulegla zmianie przebywajac w schronisku!! jest bardzo potulna, grzeczna i delikatna Prosze rozeslijcie tego maila po swoich znajomych droga pantoflowa informacja szybko dotrze do wielu osob- DOM moze czekac Wszedzie! Przebywa w schronisku na Paluchu,tel .do mnie 502 736 037, odwiedzam ja regularnie. Pies kocha koty :)W czasie glodowej niedoli byla zamknieta w domu razem z kotem ich "wlascicielki" Zaniepokojeni sadzeidzi wezwali policje ktora wtargnela do mieszkania ratujac zwierzeta. Makabryczne szczegoly tej historii niech juz zostana przeszloscia... Dzisiaj na spacerze zauwazyla kota, za ktorym rozpaczliwie szczeknela- czegos takiego jeszcze nie slyszalam :,,,(http://www.facebook.com/event.php?eid=269209423101401 Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Ona maja wątek? Coś mi sie kolebią po głowie, ale jakieś dzikusy i większe. z większych dzikusów jest jeszcze Laila :( była jeszcze Malia która ma dom i Kamelia która błąka się zapomniana w Krakowie :( Laila Quote
WATACHA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zima idzie, ciekawe co z Kamelią :(? Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ta ostatnia to też miniaczka? Proporcje ma ciut mylące. Czemu ja mieszkam w tym pieprzonym mieście :( Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Ta ostatnia to też miniaczka? Czemu ja mieszkam w tym pieprzonym mieście :( Laila raczej większa jak średniak Quote
Rumi. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 malawaszka napisał(a):Laila raczej większa jak średniak Dokładnie, sama nie wiem d czego ją zaliczyć, jest o wiele mniejsza od Karpeta lecz o wiele większa od Eustachego... Taki średniak wyrośnięty chyba, choć jak przy człowieku stanie to wydaje się być mała, taka chyba po kolano. Quote
Recommended Posts