malawaszka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 ale piękny! wrzucisz fotki jak będą po strzyżeniu? Karpet niezłe hahaha :lol: Quote
Rumi. Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jasne że wrzucę :) po to robiliśmy dziś fotki aby zobaczyć różnicę. Zakochałam się dziś w nim po prostu, kochany psiaczek strasznie. Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ślicznościowy ten czarny.... a staruszek z opcją na DS miodzio po prostu.... Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kopiuję z wątku Jambi: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/w-dobre-rece-ogl3644236.html w dobre rece dane kontaktowe: prywatna Miasto: Gdansk Tel./fax: 601-174-555 Poszukuje nowego domu dla wspanialej sunki sznaucerki mini. Jest to dorosly pies rasy sznaucer mini, ma ok 7 lat, masci pieprz i sol. Suczka jest spokojna , dobrze wychowana, skora do zabaw i spacerow. Nie sprawia problemow, je sucha karme, jest zdrowa czysta. Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 i jeszcze jedno: jest akcja na FB tylko nie ma z jakiego schronu są psiaki, lecz podejrzewamy że stąd: http://uwandy.schronisko.net/index.php bo spanielka jest na stronie która jest w akcji. Tu link do akcji: http://apps.facebook.com/nakarmpieski/?ref=nf A znalazłam sznupkę taką, na stronie akcji jest na drugiej stronie: Sznupeńka sznaucerka / suka / wiek: 1 rok 1 miesiąc / rasa: sznaucer miniaturowy Powiększ zdjęcie Niewielka, przemiła i kochana suczynka szuka domu. Jest nieśmiała, ale szybko się ośmiela, bardzo uległa. W stosunku do innych psów zgodna i bezkonfliktowa. Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 a to ostatnie nie otwiera mi się facebook Quote
Rumi. Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to est aplikacja na facebooku, normalnie się otwiera mi... klikasz "przejdź dalej" i masz psiaki do wyboru którego chcesz nakarmić i na drugiej stronie jest ta sunia Quote
jambi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 dostałam od faith35 - w Zielonej Górze jest Olbrzymka - rodowodowa - NIE AKTUALNE Faith pisze: U nas na stronie schroniska znalazłam takie ogłoszenie: http://zgora.schronisko.net/adopcja-id-69126.html Został jeszcze tylko tydzień na znalezienie domu dla 3-letniej rodowodowej Tesi. Wychowana z dziećmi. Pilnie poszukuje domku. Jeżeli masz dla niej DT lub DS to byłoby super. Jakoś się opłaci transport. Nie wiem co z tym 'fantem' zrobić... przecież jak ona trafi do naszego schroniska to będzie miała depresję! Mogę jej założyć wątek, ale czy w tydzień coś się dla niej znajdzie? Sznauceromaniacy, proszę o pomoc i pozdrawiam Faith ma założyc jej wątek na PWP Quote
lika1771 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tesia przesliczna kurcze trzeba pomoc........ Quote
lilo Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 no piękna jest, jakbym mogla pomoc to jestem do dyspozycji Quote
jambi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 link do wątku suni : http://www.dogomania.pl/threads/205965-3-letnia-Tesa-rasy-Sznaucer-Olbrzym-RODOWODOWA-szuka-pilnie-DT-lub-DS! ja spróbuję się skontaktowac z obecnym właścicielem, namówić go na kontakt z hodowcą, ewentualnie dowiedziec dlaczego nie... Quote
faith35 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 lilo napisał(a):no piękna jest, jakbym mogla pomoc to jestem do dyspozycji potrzebny suni dt lub ds... chodź ds w tydzień? trochę to mało prawdopodobne, ale nie takie rzeczy działy się już na dogo. Quote
malawaszka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 no ja dostałam ją wczoraj też ale kurde jak zwykle - bez sterylki.... Jambi zapytaj o sterylkę jak będziesz dzwonić, daj znać jak się czegoś dowiesz Quote
jambi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 malawaszka napisał(a):Jambi zapytaj o sterylkę jak będziesz dzwonić, daj znać jak się czegoś dowiesz dowiedziałam się - że suka juz jest oddana... a więc to nieaktualne i pozostaje nam mieć nadzieje, że trafiła do miłośnika rasy, a nie... Quote
jambi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 i jeszcze jedne w Zielonej Górze - taki prawie minik, choc opisany jako mieszaniec : Nomad płeć: pies wiek: 1 rok rasa: mieszaniec numer: 6097 miasto: Zielona Góra sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: tak opis: Nomad jest bardzo przyjaznym mixem terriera. Ogonem macha z radości prawie bez przerwy. Jest bardzo optymistycznym i pacyfistycznie nastawionym psem. Nie zaczepia innych psów i grzecznie chodzi przy smyczy. Jest tez bardzo cierpliwym pieskiem, przez ponad tydzień czatował na swoją ukochaną pod jej domem, aż właścicielka obiektu jego zauroczenia, nie chcąc prawdopodobnie mezaliansu (wiadomo rasowa suczka) przywiozła Nomada do nas. kontakt: Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt ul. Szwajcarska 4 65-169 Zielona Góra 784 90 88 90, (68 ) 323 07 66 Quote
malawaszka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 o jaki słodziak! powrzucam na www za chwilkę Quote
lika1771 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 W Słupskim(pomorze) schronisku jest taka sunia,pomoge ze wszystkim...Nic o niej nie wiem Quote
jambi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 słodka niesamowicie... :( kruszynka, a jakie długie pazurki Quote
Saththa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 I Jakie wielkie oczka... :( taka przerażona była czy taka normalnie ma oczka takie wielkie? Quote
malawaszka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Pies odebrany przez F. Medor z Wojtyszek SPRINT płeć: pies wiek: 2 lata rasa: sznaucer średni miasto: Zgierz sterylizacja: tak szczepienia: tak odrobaczenie: tak opis: Sprint dojechał do nas z aleksandrowa. Wcześniej przebywał w tragicznych warunkach w schronisku w wojtyszkach. Szerzej jest opisane wszystko na stronie głównej. U nas powoli dochodzi do siebie odzyskuje zaufanie do człowieka, jest coraz weselszy. Jest wykastrowany, posiada mikroczip oraz szczepienia. kontakt: Fundacja Medor - Przyjaciele Bezdomnych Zwierząt ul.Urocza 9 95-100 Zgierz tel 506-761-221 koszty adopcyjne 100 zł Quote
Recommended Posts