Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
nie znam, ale wiem, ze są do oddania dwa sznupki - piesek i suczka - osobne historie, ale cholernie podobne - obydwa w podobnym wieku 11 i 13 miesięcy i sa niewychowane - same si nie wychowały więc wypad z domu... nie potrafią zostawać same, a 11 miesięczny piesek zaczał dojrzewać i próbuje rzadzić w domu - warczy przy misce - najprościej więc uznac, że się nei ma czasu dla niewdzięcznego burka

a skąd te psiaki ?? są jakieś fotki ??

Posted

A wiecie kogo ja spotykam na wybiegu?

Tego oto Pana:

[FONT=Verdana]Duduś ze Szczecina znalazł cudowny dom![/FONT]

Haaaa i mam nawet jego foty w galerii bo sie razem z Tazzem kąpali w błocie :D

Posted

malawaszka napisał(a):
ale fajne duża lalunia! Jagoda a jaki charakter ma?

Jutro, jak sie uda (mamy remont w schronisku, pełne boksy), to wyprowadzę. Ogólnie pogodna, żywiołowa.

Posted

zerduszko napisał(a):
Takie subtelne zaproszenie do galeriyji? ;)

Zdjęcia zawsze mozna zobaczyć;) Własnie dodałam 4 ostatnie z nim jakie miałam:) Ale ja nikogo nie namawiam:)

Posted

[quote name='Jagoda1']W schronisku w Olsztynie , Neris, ma ok. 1,5- 2 lata, skończyła kwarantannę, czeka na sterylizację.

Neris to bardzo towarzyska i przyjazna sunia. Jest bardzo energiczna i skora do zabawy. To taki duży dzieciak. Sunia dobrze dogaduje się z psami.

Zdjęcia z ubiegłej soboty ( kiepskie - robione w deszczu)

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmm mnie sie wydaje, ze chyba sznup... tak na siersc patrząc to taka Tazzowa hmmm ehhh ide do niego

no ja też bardziej sznupa obstawiam, będzie cudo chłopak jak się go odpicuje

Posted

http://www.torun.schronisko.net/adopcja-id-69078.html

Kolejny pan na emeryturze. Po ostrzyżeniu okazał się całkiem podobny do małego sznaucerka. Ma bielmo na lewym oku. To bardzo miły i inteligentny psiak. Liczymy, że uśmiechnie się do niego los. Że znajdzie się ktoś, kto może ma już jednego psiaka, a naszemu kudłaczkowi zapewni na ostatnią chwilę życia towarzystwo i ciepły kąt.
12 lat
sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak