gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='bico']możesz mnie dusić...ale wejść tam musisz...możesz jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba iść za ciosem:oops: My mamy fajny dzień i Śledzik i Kubuś i Baleronik/Jeżyk...a ślepaczek terier..??? dla niego schron=wyrok!:-(:-(:-(bico......................................................:mad::mad::mad: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 bico :mad: jak mogłaś :mad: :evil_lol: :diabloti: No cóż, zajrzymy do terierka napewno. Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dzień cudowny:loveu::loveu::loveu: Gonia i Florentynka Aniołami dnia i miesiąca:loveu::loveu::loveu::loveu: a może i roku:loveu::loveu: Jest cudnie ale jak zwykle trzeba zejść na ziemię z niebiańskiego raju:-(:-( Zabieram się za wątek ale serce mi pęka:-(:-( Gonia.... my nigdy nie zaznamy spokoju:diabloti::-( Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 CZekaj Ihabe...dopadnę Cię jak przyjedziesz z Gabi do "zuziaM"...zrobi e z Ciebie marmeladę:mad::mad::mad::mad: Dobra.....wejdę...ale za siebie nie ręczę.... Buuuuuuuuuuuuuuuuu..a myslalam,ze se dziś pójde spac zadowolona i radosna..taaaaaaaa..jasne..z takimi ciotkami to ja se mogę....:cool1: Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nie wejdziesz, bo nie dam rady dziś zrobić wątka:-(:-(:-( nie dam rady, świętuję szczęście Kubusia:loveu::loveu::loveu: On i Florentynka są dziś w moich myślach, to ich dzień:loveu::loveu::loveu: Żeby już była niedziela:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ihabe, a gdzie jest link do wątku? ;) Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ihabe napisał(a):nie wejdziesz, bo nie dam rady dziś zrobić wątka:-(:-(:-( Żeby już była niedziela:loveu::loveu::loveu: No tak...jasne....juz wlazłam do terierka walijskiego...:roll::roll:Czy ktos cos wie na temat hoteliku (nowego) u mariamc????Bo ja slyszalam same dobre rzeczy..ale musze wiedziec wiecej.... Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gonia66 napisał(a):No tak...jasne....juz wlazłam do terierka walijskiego...:roll::roll:Czy ktos cos wie na temat hoteliku (nowego) u mariamc????Bo ja slyszalam same dobre rzeczy..ale musze wiedziec wiecej.... Tak, to super hotel, mariamc prowadzi najlepsze schronisko w Polsce, w tym hotel. Psy mają podłogę podgrzewaną wybieg ze sztuczną trawą. Opieka wet zapewniona. Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 __Lara napisał(a):Tak, to super hotel, mariamc prowadzi najlepsze schronisko w Polsce, w tym hotel. Psy mają podłogę podgrzewaną wybieg ze sztuczną trawą. Opieka wet zapewniona. I nie ma drogo...moze tam tego ślepaczka terierka dac???? Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 __Lara napisał(a):ihabe, a gdzie jest link do wątku? ;) jeszcze go nie zrobiłam:-(:-(:-( Quote
Florentynka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ihabe napisał(a):nie wejdziesz, bo nie dam rady dziś zrobić wątka:-(:-(:-( nie dam rady, świętuję szczęście Kubusia:loveu::loveu::loveu: On i Florentynka są dziś w moich myślach, to ich dzień:loveu::loveu::loveu: Żeby już była niedziela:loveu::loveu::loveu: Uff, żeby tylko w tą niedzielę wszystko poszło dobrze... Obejrzałam ten filmik wreszcie - wczoraj mi net wariował i nie dał - biedulek Kubuś...mam nadzieję że moje rozwydrzone potwory nie wystraszą starowinki i że ta cała sytuacja to nie będzie dla niego zbyt wielki stres. Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gonia66 napisał(a):I nie ma drogo...moze tam tego ślepaczka terierka dac???? Możemy spróbować :loveu: o ile po mojej zmasowanej akcji ogłoszeniowej nie znajdzie domu :p Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Florentynka napisał(a):Uff, żeby tylko w tą niedzielę wszystko poszło dobrze... Obejrzałam ten filmik wreszcie - wczoraj mi net wariował i nie dał - biedulek Kubuś...mam nadzieję że moje rozwydrzone potwory nie wystraszą starowinki i że ta cała sytuacja to nie będzie dla niego zbyt wielki stres. JA tam jestem dobrej myśli Asiu, tym bardziej, ze wiemy juz obie jak z Toba bylo...:loveu::loveu::loveu::loveu:Nie a przypadków- ja w nie naprawde nie wierzę...gdybys wiedziala jaka wielka radosc odczuwam z tego co sie stalo...jak w srodku mnie rozpiera..wiem..naprawde wiem, ze moze sie wydarzyc wszystko...ale jakos nie umiem sobie wyobrazic ze moze byc źle..juz samo to kochana- ze dałas..daliście(z Tzcikiem) Kubusiowi szanse..nadzieję...to juz jest CUD....a cokolwiek sie wydarzy- bedzie konsekwencja cudu..wiec...jakkolwiek nie bedzie- moze byc tylko dobrze..........jakoś "nosem" to czuję....:loveu::loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 jak będe w sobote w schronie to powiem Kubusiowi na uszko że w niedziele jedzie do domku :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 iwona213 napisał(a):jak będe w sobote w schronie to powiem Kubusiowi na uszko że w niedziele jedzie do domku :loveu::loveu::loveu: Do super hiper domku- i powiedz mu tam dobitnie ..ze nie musi sie bac niczego, ze bedzie mial jak w raju- kochaną Pańcie i Pańcia...swoj kącik...swoje łóżeczko...ze tam na niego czekaja kochające serca...niech sie chlopak niczego nie boi bo kto wie..moze za jakis czas bedzie tak samo rozbestwiony jak jego koledzy u Florentynki..i tez będzie brykal jak młody bóg...ja się w kazdym razie nie zdziwie jak tak sie stanie..w ogole sie nie zdizwie:loveu::loveu::loveu:Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...jak ja sie bardzo ciesze...nie moge ochłonąc naprawdę.....:multi::multi::multi:a w niedziele, to obgryze palce i cale łapy..dobrze ze to nie w sobotę- bo mam wazny wyjażd....a ręce muszą byc przeca na kierownicy- nie???? Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ihabe napisał(a):Gonia.... my nigdy nie zaznamy spokoju:diabloti::-( no chyba nie zaznamy spokoju niestety, bo co dzień nowe smutki i tragedie na dogo i ogólnie dookoła nas:-( a u terierka ślepaczka, już nowy link do wątki Iwony wstawiłam -psina, dzikusek, z padaczka pourazową, był strasznie katowany:-(:-(:-( Quote
Herspri Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dopiero co odczytałam PW ale widzę że już wszystko idzie ku dobremu, bardzo się cieszę :loveu: Quote
majuska Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Goniu , Kubuś będzie miał u Florentynki jednego wielkiego kolegę, za to ile koleżanek....:razz: i to same laseczki:loveu: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Podniosę Kubusia! nerwowo czekamy do niedzieli! Quote
majuska Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A co tu tak dzisiaj cichutko, wszyscy pomagają Kubusiowi w pakowaniu walizek ....?? Quote
iwona213 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 ja sie juz nie mogę doczekać wieści z nowego domku, a jutro czeka mnie rozmowa z kubusiem i niedzielne pakowanie :loveu: Quote
majuska Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ....a Florentynka to pewnie już brokuły gotuje dla całej ekipy....:evil_lol: Quote
Florentynka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 majuska napisał(a):....a Florentynka to pewnie już brokuły gotuje dla całej ekipy....:evil_lol: brokuły, brokuły...obiecałam przecież moim psom, że więcej brokułów nie będzie. Za to przytargałam dziś 10 kilo koniny do domu - mrozi się właśnie. Quote
Moria Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Rownież się ciesze ze szczęścia Kubusia ale wybaczcie na konine ciarki po mnie przelecialy. Quote
bico Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Florentynka napisał(a):Za to przytargałam dziś 10 kilo koniny do domu - mrozi się właśnie. :crazyeye:O Boże, dla mnie to też brzmi strasznie, bo kocham konie:-( Quote
Recommended Posts