Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico']możesz mnie dusić...ale wejść tam musisz...możesz jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Trzeba iść za ciosem:oops: My mamy fajny dzień i Śledzik i Kubuś i Baleronik/Jeżyk...a ślepaczek terier..??? dla niego schron=wyrok!:-(:-(:-(bico......................................................:mad::mad::mad:

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień cudowny:loveu::loveu::loveu: Gonia i Florentynka Aniołami dnia i miesiąca:loveu::loveu::loveu::loveu: a może i roku:loveu::loveu:

Jest cudnie ale jak zwykle trzeba zejść na ziemię z niebiańskiego raju:-(:-(

Zabieram się za wątek ale serce mi pęka:-(:-(

Gonia.... my nigdy nie zaznamy spokoju:diabloti::-(

Posted

CZekaj Ihabe...dopadnę Cię jak przyjedziesz z Gabi do "zuziaM"...zrobi e z Ciebie marmeladę:mad::mad::mad::mad:
Dobra.....wejdę...ale za siebie nie ręczę....
Buuuuuuuuuuuuuuuuu..a myslalam,ze se dziś pójde spac zadowolona i radosna..taaaaaaaa..jasne..z takimi ciotkami to ja se mogę....:cool1:

Posted

nie wejdziesz, bo nie dam rady dziś zrobić wątka:-(:-(:-(
nie dam rady, świętuję szczęście Kubusia:loveu::loveu::loveu:
On i Florentynka są dziś w moich myślach, to ich dzień:loveu::loveu::loveu:

Żeby już była niedziela:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):

No tak...jasne....juz wlazłam do terierka walijskiego...:roll::roll:Czy ktos cos wie na temat hoteliku (nowego) u mariamc????Bo ja slyszalam same dobre rzeczy..ale musze wiedziec wiecej....

Posted

gonia66 napisał(a):
No tak...jasne....juz wlazłam do terierka walijskiego...:roll::roll:Czy ktos cos wie na temat hoteliku (nowego) u mariamc????Bo ja slyszalam same dobre rzeczy..ale musze wiedziec wiecej....

Tak, to super hotel, mariamc prowadzi najlepsze schronisko w Polsce, w tym hotel. Psy mają podłogę podgrzewaną wybieg ze sztuczną trawą. Opieka wet zapewniona.

Posted

__Lara napisał(a):
Tak, to super hotel, mariamc prowadzi najlepsze schronisko w Polsce, w tym hotel. Psy mają podłogę podgrzewaną wybieg ze sztuczną trawą. Opieka wet zapewniona.

I nie ma drogo...moze tam tego ślepaczka terierka dac????

Posted

ihabe napisał(a):
nie dam rady, świętuję szczęście Kubusia:loveu::loveu::loveu:
On i Florentynka są dziś w moich myślach, to ich dzień:loveu::loveu::loveu:

Uff, żeby tylko w tą niedzielę wszystko poszło dobrze...
Obejrzałam ten filmik wreszcie - wczoraj mi net wariował i nie dał - biedulek Kubuś...mam nadzieję że moje rozwydrzone potwory nie wystraszą starowinki i że ta cała sytuacja to nie będzie dla niego zbyt wielki stres.

Posted

gonia66 napisał(a):
I nie ma drogo...moze tam tego ślepaczka terierka dac????

Możemy spróbować :loveu: o ile po mojej zmasowanej akcji ogłoszeniowej nie znajdzie domu :p

Posted

Florentynka napisał(a):
Uff, żeby tylko w tą niedzielę wszystko poszło dobrze...
Obejrzałam ten filmik wreszcie - wczoraj mi net wariował i nie dał - biedulek Kubuś...mam nadzieję że moje rozwydrzone potwory nie wystraszą starowinki i że ta cała sytuacja to nie będzie dla niego zbyt wielki stres.

JA tam jestem dobrej myśli Asiu, tym bardziej, ze wiemy juz obie jak z Toba bylo...:loveu::loveu::loveu::loveu:Nie a przypadków- ja w nie naprawde nie wierzę...gdybys wiedziala jaka wielka radosc odczuwam z tego co sie stalo...jak w srodku mnie rozpiera..wiem..naprawde wiem, ze moze sie wydarzyc wszystko...ale jakos nie umiem sobie wyobrazic ze moze byc źle..juz samo to kochana- ze dałas..daliście(z Tzcikiem) Kubusiowi szanse..nadzieję...to juz jest CUD....a cokolwiek sie wydarzy- bedzie konsekwencja cudu..wiec...jakkolwiek nie bedzie- moze byc tylko dobrze..........jakoś "nosem" to czuję....:loveu::loveu::loveu:

Posted

iwona213 napisał(a):
jak będe w sobote w schronie to powiem Kubusiowi na uszko że w niedziele jedzie do domku :loveu::loveu::loveu:

Do super hiper domku- i powiedz mu tam dobitnie ..ze nie musi sie bac niczego, ze bedzie mial jak w raju- kochaną Pańcie i Pańcia...swoj kącik...swoje łóżeczko...ze tam na niego czekaja kochające serca...niech sie chlopak niczego nie boi bo kto wie..moze za jakis czas bedzie tak samo rozbestwiony jak jego koledzy u Florentynki..i tez będzie brykal jak młody bóg...ja się w kazdym razie nie zdziwie jak tak sie stanie..w ogole sie nie zdizwie:loveu::loveu::loveu:Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...jak ja sie bardzo ciesze...nie moge ochłonąc naprawdę.....:multi::multi::multi:a w niedziele, to obgryze palce i cale łapy..dobrze ze to nie w sobotę- bo mam wazny wyjażd....a ręce muszą byc przeca na kierownicy- nie????

Posted

ihabe napisał(a):
Gonia.... my nigdy nie zaznamy spokoju:diabloti::-(

no chyba nie zaznamy spokoju niestety, bo co dzień nowe smutki i tragedie na dogo i ogólnie dookoła nas:-(
a u terierka ślepaczka, już nowy link do wątki Iwony wstawiłam -psina, dzikusek, z padaczka pourazową, był strasznie katowany:-(:-(:-(

Posted

majuska napisał(a):
....a Florentynka to pewnie już brokuły gotuje dla całej ekipy....:evil_lol:

brokuły, brokuły...obiecałam przecież moim psom, że więcej brokułów nie będzie. Za to przytargałam dziś 10 kilo koniny do domu - mrozi się właśnie.

Posted

Florentynka napisał(a):
Za to przytargałam dziś 10 kilo koniny do domu - mrozi się właśnie.

:crazyeye:O Boże, dla mnie to też brzmi strasznie, bo kocham konie:-(