iwona213 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kubuś ma 16 lat, jego Pani umarła... a syn następnego dnia po śmierci swojej matki przywiózł Kubusia do schroniska... Kuba spędził w schronisku już 4 lata, trafił tam kiedy miał 12 lat... Kubuś pomalutku traci siły, nadzieje na dom stracił już dawno... podczas chodzenia trzęsą mu się nóżki... nie wiem ile pożyje, może tydzień, może miesiąc, może dwa... jednak bardzo bym chciała aby nie odchodził sam... w zimnym boksie... zapomniany... nie kochany... stary... jest malutki i bardzo słaby... filmik... w549.wrzuta.pl/film/50Sw0GLJe2h/akcja_12.09.09r_012 deklaracja jednorazowa : emilia2280 100 zł deklaracje stałe: gonia13 10 zł bico 10 zł gonia66 10 zł Laima 10 zł ----------------- razem 40 zł kontakt w sprawie adopcji: tel. 790 222 779 mail. [email protected] mail. [email protected] Quote
ketunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jaki bidulek:-( Trzeba Dziadunia wyciągnąć ze schroniska Quote
iwona213 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 koniecznie bo on pomalutku gaśnie... ale skończyły mi się już pomysły, gdzie pukać, gdzie szukać... kogo prosić o pomoc... Quote
emilia2280 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Boshh, jak ja bym chciala byc blizej i móc go zabrac. Ale wtedy sama potrzebowalabym deklaracji na dt, bez pracy w Polszy :cool1: Quote
iwona213 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 a gdzie mieszkasz?? i jaka kwota deklarcji byłaby potrzebna?? Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 iwona213 napisał(a):a gdzie mieszkasz?? i jaka kwota deklarcji byłaby potrzebna?? właśnie, może warto spróbować?:roll: a synio...jaki kochany...pewnie matka była by z niego dumna:angryy::mad::-( Quote
emilia2280 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 iwona213 napisał(a):a gdzie mieszkasz?? i jaka kwota deklarcji byłaby potrzebna?? ee, to pytanie do mnie? mam napisane gdzie mieszkam, jesli o mnie chodzi :eviltong: EDIT: sorki ze robié plonne nadzieje. w ramach rewanzu mogé jednorazowo wplacic stówké, nie wiem na co jeszcze jemu potrzeba najbardziej- dt/leki/witaminy/wet? Quote
siekowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O rany kolejna bida :( Zaraz go wrzucę na naszą klasę seniorów. Quote
iwona213 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 siekowa napisał(a):O rany kolejna bida :( Zaraz go wrzucę na naszą klasę seniorów. dziękuje... Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 emilia2280 napisał(a):ee, to pytanie do mnie? mam napisane gdzie mieszkam, jesli o mnie chodzi :eviltong: EDIT: sorki ze robié plonne nadzieje. w ramach rewanzu mogé jednorazowo wplacic stówké, nie wiem na co jeszcze jemu potrzeba najbardziej- dt/leki/witaminy/wet? hehe, ale ja durna jestem:evil_lol::oops: a co do stówki - na pewno się przyda, jak nie na tego dziadka, to na innego,a ale co do tego musi się wypowiedzieć Iwona;) Quote
iwona213 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 bardzo dziekuję, oczywiście że się przyda mam nadzieje że będą pięniadze potrzebne na transport... wierze w to że uda się znalezc kogoś kto na ostatnie chwile życia go zabierze... Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 iwona213 napisał(a):bardzo dziekuję, oczywiście że się przyda mam nadzieje że będą pięniadze potrzebne na transport... wierze w to że uda się znalezc kogoś kto na ostatnie chwile życia go zabierze... Iwonko..na wątkuu czarusia odezwala sie Monday i ona cos pisala o domkowym hoteliku, ze jest miejsce- czy cos tam....(myslala, ze Czarus nie pojdzie do domku)..moze warto do niej napisac i zapytac...ten piesio jest Sliczny!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie bardzo piękny jest...gdyby nie moj TZ to nie wiem czy bym Go nie brala...choc nie wyobrazam sobie wyorawic Go na tamten swiat...dla mnie to jest pojecie nie do przeskoczenia...sprobuj napisac do tej Monday....moze t jest światelko..a moze ona co podpowie wiecej..???Teraz nastepny pies bedzie mi spedzal sen z oczu...:-(:-(:-(:-( Quote
anetek100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jejku jakie cudo...dosłownie serce sie rozpływa:(:(trzymam kciuki za niego:placz: Quote
Brysio Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 filmik w549.wrzuta.pl/film/50Sw0GLJe2h/akcja_12.09.09r_012 Quote
siekowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Po tym filmiku złapałam jeszcze większego doła. :( Nie wiecie może jaki on jest do psów i kotów? Musimy mu znaleźć ten domek. Quote
ihabe Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nie można go tak zostawić, nie można:-(:-(:-(:-( Pilnie DT zalatwiamy tylko gdzie? :-(:-( Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jezuuuuuuuu...chyba normalnie dostanę kociokwiku:placz::placz::placz::placz::placz:Obejrzałam ten filmik...TEN PIES PTRZEBUJE DT NA CITO!!!!!!!!!!!!!RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE BEDE SPOKOJNIE SPALA POKI NIE POJDZIE DO DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POKAŻ SIĘ!!!!ZROBIMY WSZYSTKO CO UMIEMY DLA KUBUSIA...TYLKO POKAZ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NOCE JUZ TAKIE ZIMNE:placz::placz::placz::placz: Quote
malicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 co za bida :placz::placz::placz::placz: Quote
Mysia_ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 standardowe zachowanie w naszym społeczeństwie.... Kasę, mieszkanie i wszystko po mamusi zgarnąć, a psa do schroniska :angryy: Niestety nie mogę w żaden sposó pomóc, u mnie w schronisku też maleńkich staruszków się "namnożyło", a ja nawet nie mam czasu im fotek porobić :oops: ehhh.... Bardzo niesprawiedliwe to życie :placz: Quote
kikou Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ...już cały dzień dzisiaj bolało mnie serce... ale teraz to juz strasznie mi smutno, co za biedactwo, od pani z kanapy do boksu na stare lata.... życze synusiowi żeby los go podobnie potraktował jak on piesia.... a sama potrzebuje jak najszybciej troche miejsca zebym mogla wiecej staruszkow przygarnąć.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dobiło mnie ten wątek:placz:A matka tego człowieka-może lepiej,że nie widzi:placz:Ja nie wiem co się stało z tym narodem?Chciwe,wredne,mściwe:shake: Co za wstrętny dzień jest dzisiaj.. E A dziś wet powiedział,że Gucio ma włokniaka:-( Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 filmik mnie po prostu dobił:flaming::flaming::flaming: Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 bico napisał(a):filmik mnie po prostu dobił:flaming::flaming::flaming: No mnie niestety tez dobil...:placz::placz::placz:napisalam do jednej cioteczki..moze odpowie- zobaczymy co....ale prosze...nie ustawajmy w szukaniu DT dla starowinki...bo jego czas jest krotki- nigdy sobie nie darujemy jak odejdzie od nas w schronie...nie chce zeby sie okazalo, ze jest za poźno...:placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts