Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kubuś ma 16 lat, jego Pani umarła... a syn następnego dnia po śmierci swojej matki przywiózł Kubusia do schroniska... Kuba spędził w schronisku już 4 lata, trafił tam kiedy miał 12 lat... Kubuś pomalutku traci siły, nadzieje na dom stracił już dawno... podczas chodzenia trzęsą mu się nóżki... nie wiem ile pożyje, może tydzień, może miesiąc, może dwa... jednak bardzo bym chciała aby nie odchodził sam... w zimnym boksie... zapomniany... nie kochany... stary... jest malutki i bardzo słaby...

filmik...
w549.wrzuta.pl/film/50Sw0GLJe2h/akcja_12.09.09r_012

deklaracja jednorazowa :
emilia2280 100 zł

deklaracje stałe:
gonia13 10 zł
bico 10 zł
gonia66 10 zł
Laima 10 zł
-----------------
razem 40 zł

kontakt w sprawie adopcji:
tel. 790 222 779
mail. [email protected]
mail. [email protected]

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwona213 napisał(a):
a gdzie mieszkasz?? i jaka kwota deklarcji byłaby potrzebna??

właśnie, może warto spróbować?:roll:

a synio...jaki kochany...pewnie matka była by z niego dumna:angryy::mad::-(

Posted

iwona213 napisał(a):
a gdzie mieszkasz?? i jaka kwota deklarcji byłaby potrzebna??

ee, to pytanie do mnie? mam napisane gdzie mieszkam, jesli o mnie chodzi :eviltong:

EDIT: sorki ze robié plonne nadzieje. w ramach rewanzu mogé jednorazowo wplacic stówké, nie wiem na co jeszcze jemu potrzeba najbardziej- dt/leki/witaminy/wet?

Posted

emilia2280 napisał(a):
ee, to pytanie do mnie? mam napisane gdzie mieszkam, jesli o mnie chodzi :eviltong:

EDIT: sorki ze robié plonne nadzieje. w ramach rewanzu mogé jednorazowo wplacic stówké, nie wiem na co jeszcze jemu potrzeba najbardziej- dt/leki/witaminy/wet?

hehe, ale ja durna jestem:evil_lol::oops:

a co do stówki - na pewno się przyda, jak nie na tego dziadka, to na innego,a ale co do tego musi się wypowiedzieć Iwona;)

Posted

bardzo dziekuję, oczywiście że się przyda mam nadzieje że będą pięniadze potrzebne na transport... wierze w to że uda się znalezc kogoś kto na ostatnie chwile życia go zabierze...

Posted

iwona213 napisał(a):
bardzo dziekuję, oczywiście że się przyda mam nadzieje że będą pięniadze potrzebne na transport... wierze w to że uda się znalezc kogoś kto na ostatnie chwile życia go zabierze...

Iwonko..na wątkuu czarusia odezwala sie Monday i ona cos pisala o domkowym hoteliku, ze jest miejsce- czy cos tam....(myslala, ze Czarus nie pojdzie do domku)..moze warto do niej napisac i zapytac...ten piesio jest Sliczny!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie bardzo piękny jest...gdyby nie moj TZ to nie wiem czy bym Go nie brala...choc nie wyobrazam sobie wyorawic Go na tamten swiat...dla mnie to jest pojecie nie do przeskoczenia...sprobuj napisac do tej Monday....moze t jest światelko..a moze ona co podpowie wiecej..???Teraz nastepny pies bedzie mi spedzal sen z oczu...:-(:-(:-(:-(

Posted

Jezuuuuuuuu...chyba normalnie dostanę kociokwiku:placz::placz::placz::placz::placz:Obejrzałam ten filmik...TEN PIES PTRZEBUJE DT NA CITO!!!!!!!!!!!!!RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE BEDE SPOKOJNIE SPALA POKI NIE POJDZIE DO DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POKAŻ SIĘ!!!!ZROBIMY WSZYSTKO CO UMIEMY DLA KUBUSIA...TYLKO POKAZ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NOCE JUZ TAKIE ZIMNE:placz::placz::placz::placz:

Posted

standardowe zachowanie w naszym społeczeństwie.... Kasę, mieszkanie i wszystko po mamusi zgarnąć, a psa do schroniska :angryy:
Niestety nie mogę w żaden sposó pomóc, u mnie w schronisku też maleńkich staruszków się "namnożyło", a ja nawet nie mam czasu im fotek porobić :oops: ehhh....
Bardzo niesprawiedliwe to życie :placz:

Posted

...już cały dzień dzisiaj bolało mnie serce...
ale teraz to juz strasznie mi smutno, co za biedactwo, od pani z kanapy do boksu na stare lata....
życze synusiowi żeby los go podobnie potraktował jak on piesia....
a sama potrzebuje jak najszybciej troche miejsca zebym mogla wiecej staruszkow przygarnąć....

Guest Elżbieta481
Posted

Dobiło mnie ten wątek:placz:A matka tego człowieka-może lepiej,że nie widzi:placz:Ja nie wiem co się stało z tym narodem?Chciwe,wredne,mściwe:shake:
Co za wstrętny dzień jest dzisiaj..
E
A dziś wet powiedział,że Gucio ma włokniaka:-(

Posted

bico napisał(a):
filmik mnie po prostu dobił:flaming::flaming::flaming:

No mnie niestety tez dobil...:placz::placz::placz:napisalam do jednej cioteczki..moze odpowie- zobaczymy co....ale prosze...nie ustawajmy w szukaniu DT dla starowinki...bo jego czas jest krotki- nigdy sobie nie darujemy jak odejdzie od nas w schronie...nie chce zeby sie okazalo, ze jest za poźno...:placz::placz::placz::placz: