Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie mnie wpuściło:angryy:
Niemoc to straszne uczucie :angryy:
Florentynko, cudnie piszesz.....:loveu::loveu: aż się chce wejść i poczytać.

No to przeżyłaś z tymi larwami, to ja lepiej wypiorę ręczniki po Kubulinie :diabloti::diabloti:

buziaki dla stadka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Florentynka']Kubuś obiecał dać głos.
A do pokraki z piekarnika to on chodzi specjalnie i chyba wiem czemu - ona nie ma szansy mu uciec...[/quote]
JAk Kubus oddal glos- to ja nie bede gorsza- musze brac przyklad ze starszego braciszka mniejszego:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='iwona213']dziekuję Kubusiowi i jego rodzinie :loveu::loveu::loveu:

oj Kubusiu nawet nie wiesz jak się cieszę że Cię jutro nie zobacze w schronie :)[/quote]

wymiziaj za to Iwonko inne bidulki:loveu::loveu::loveu:
Kubusiu... weekend:loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']niestrudzona cioteczka ihabe :loveu:, ma jeszcze siły o tej porze zaglądać do Kubusia :cool3:[/quote]

o 18 wypiłam kawkę i miałam oczy jak berety do pierwszej w nocy, więc jeszcze troszke poprasowałam:lol:
A jak tam nasz Kubasiński w ten przepiekny słoneczny dzionek?:loveu::loveu:

Posted

Nowa laska dziś przyjechała z wizytą:

Podoba mi się, taka czarnulka:

Ktoś przyjdzie z tymi zapałkami? Ja tu czekam na ognisko...

Okazało się dziś, że Kubuś potrafi machać ogonem - to Sonieczka która wpadła do nas z wizytą tak na niego podziałała.

Posted

Komentarze mnie rozbroiły :loveu::loveu::loveu:
Kubusiu jakie to szczęście widzieć Cię tak radosnym, Florentynko ukłony, ukłony i jeszcze raz miliony buziaków za to co robicie dla niego i tych wszystkich psiaków:loveu::loveu:
Ale gdzie się podział przewodnik? Nie widziałam go na zdjęciach, ma wolne?:loveu:

Posted

:oops: Ja tak nieśmiało - Majuska na swoim bazarku sprzedaje prawdziwą gazetkę dla psów ( zwłaszcza starszych wiekiem) - cel szlachetny, prosimy o zaglądanie, naganianie i wszystkie te rzeczy co się je robi na bazarku!

Posted

[quote name='Florentynka']:oops: Ja tak nieśmiało - Majuska na swoim bazarku sprzedaje prawdziwą gazetkę dla psów ( zwłaszcza starszych wiekiem) - cel szlachetny, prosimy o zaglądanie, naganianie i wszystkie te rzeczy co się je robi na bazarku!
mówisz-masz, juz tam włazłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Florentynka']:oops: Ja tak nieśmiało - Majuska na swoim bazarku sprzedaje prawdziwą gazetkę dla psów ( zwłaszcza starszych wiekiem) - cel szlachetny, prosimy o zaglądanie, naganianie i wszystkie te rzeczy co się je robi na bazarku![/quote]
Zobacyłam tą gazetkę u Leopolda...normalnie szał!!!!O maló nie spadłam z krzesła..a jest taka pora ze bardzo musialam sie wstrzymywac przed "rykiem" śmiechu...Florentynko...to jest genialne!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem pod ogromnym wrazeniem pomyslu i uwazam, ze naprawde taki pomysl by sie sprzedal na rynku....ależ Ty kobieto musisz kochac te psy.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

A nie wiem czy zaglądacie na inne wątki gdzie nasza Florentynka pisuje...
To są prawdziwe rarytasy:loveu: Wiele ciotek od dawna trąbi, że Florentynka powinna pisać i tłuc na tym fortunę ( którą i tak roztrwoniłaby na psy...:evil_lol: )
http://www.dogomania.pl/forum/f28/matylda-parowka-z-dropiatymi-uszkami-czeka-na-dom-orzechowce-121263/
http://www.dogomania.pl/forum/f85/lucia-8-letnia-mala-sunia-z-wielkim-sercem-ma-dom-131791/

Miłej niedzieli!!!

Posted

[quote name='ihabe']To jest bestseller:loveu:
Czy masz już agenta i wydawcę?:loveu::loveu::loveu:
Superrrrrr.....[/quote]
no skąd, to był taki spontaniczny zryw w odpowiedzi na potrzeby niejakiego Leopolda - domownika Majuski.
A teraz chyba muszę wypuścić gazetkę dla suczek, w ramach walki o równouprawnienie.

Posted

A może jednak pomyślisz o jakiejś akcji i spróbować to opublikować jako dodatek do chociażby mój pies. To jest naprawdę piece of art, coś bardzo potrzebnego i to nie tylko dogomaniakom ale każdemu, kto ma swojego pupila:loveu::loveu::loveu: