Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :loveu: http://img218.imageshack.us/img218/4376/niu5ev2.gif Gdzie będziesz pracować:razz::razz::diabloti: Quote
Tośka_m Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Kopiowane uszyska?!? :mad: ;) Do emerytury już, powiadasz? No to żeby lekko i przyjemnie się pracowało! Quote
Cimi Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Hej Madzia i Tośka :multi:. będę pracować przy rozliczeniach :lol:, ale najpierw mam miesięczne szkolenie :lol:. Czy tylko mi tak dogo chodzi :cool3: :placz: ? Ładowanie stronek to jakiś koszmar po 3/4 minuty jedna :placz: Quote
Medorowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Tak dogo bardzo muli:shake::shake::shake: Zdjęcia wychodzą ci naprawdę coraz lepiej:p Quote
Cimi Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Dzięki Madzia :loveu:, staram się :lol:. Nie no strasznie muli :shake:. Jak się zmienia tytuł wątku :cool3: - chiba głupia jestem :lol:, czy nie można i do moda z prośbą :cool3: ? Zdjęcie Oli :) : Quote
DORRAG Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Mało powiedziane że dogo muli...:mad: A foteczki śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Zmiana tytułu: Wchodzisz w edycję pierwszego postu w wątku Zmieniasz tytuł Zatwierdasz i powinno być ok . Quote
Cimi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 DORRAG napisał(a):Mało powiedziane że dogo muli...:mad: Ale już nie muli :multi: DORRAG napisał(a):A foteczki śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Dziękować :loveu: :loveu: nathaniel napisał(a):Zmiana tytułu: Wchodzisz w edycję pierwszego postu w wątku Zmieniasz tytuł Zatwierdasz i powinno być ok . Robiłam tak juz kilka razy wcześniej- no już kawałek czasu temu :razz:. Niestety zmienił się tylko nagłówek tytułu pierwszego posta :razz:, a nie cały tytuł całego watku :placz: Quote
nathaniel Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cimi napisał(a): Robiłam tak juz kilka razy wcześniej- no już kawałek czasu temu :razz:. Niestety zmienił się tylko nagłówek tytułu pierwszego posta :razz:, a nie cały tytuł całego watku :placz: To chyba tylko mod zostaje... Mi się , z moim wątkiem, udało... hmmm Quote
DORRAG Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Cimi:p Dogo już nie muli :multi: ....to daj troszkę fotek:cool3: Quote
Cimi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='nathaniel']To chyba tylko mod zostaje... Mi się , z moim wątkiem, udało... hmmm Właśnie chyba tylko mod :cool3:. Probowałam przez explorera zmienić ale też się nie da :roll:. No trudno :roll:. [quote name='DORRAG']Cześć Cimi:p Dogo już nie muli :multi: ....to daj troszkę fotek:cool3: Witaj Dorrag :multi: Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hello :) Coraz ładniejsze foteczki u Ciebie :multi: ale fajne 2 doopalonki:loveu: http://img293.imageshack.us/img293/6159/lotnisko12zmav5.gif Quote
Cimi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hello :) Hej Kasiu :multi: Kate I Luka napisał(a):Coraz ładniejsze foteczki u Ciebie :multi: Dzięki :loveu:. Jeszcze się uczę i długo będę :loveu:. Ale już myślę o nowym obiektywie :lol:. Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witam:multi: Zdjęcia piekne bo i piesio sliczny:loveu:, jak wywija słodko tymi fafulcami;) Pozdrawiam Sylwia&Kora Quote
Cimi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Witaj Rybko :) Dziękujemy :loveu: Portreciki ;): Zdjęcia Oli :) : Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 przylazlam...po baaaardzo dlugim czasie:oops: i co widze:-o piesy ci sie rozmnozyly..w zwiazku z tym sie musze wrocic i doczytac co , gdzie, jak , dlaczego??:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja tylko chciałam powiedzieć , że trudno mi się tak milczy i same mi paluchy po klawiaturze skaczą. Foty dawaj jakieś :mad: :diabloti: Quote
Cimi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']przylazlam...po baaaardzo dlugim czasie:oops: i co widze:-o piesy ci sie rozmnozyly..w zwiazku z tym sie musze wrocic i doczytac co , gdzie, jak , dlaczego??:evil_lol: Zgadza się po długim czasie :mad:. No ale doczytaj, doczytaj :eviltong:, bo pisałam tam kiedyś :eviltong: [quote name='Vectra']ja tylko chciałam powiedzieć , że trudno mi się tak milczy i same mi paluchy po klawiaturze skaczą. Jakieś niekontrolowane ruchy :evil_lol: ? [quote name='Vectra']Foty dawaj jakieś :mad: :diabloti: Ależ proszę ;) :diabloti: Ale to już jedne z ostatnich :shake:. W ramach socjalizacji pojedziemy na dzionek na wiochę do kuni, kozy i królików :lol:, gdzie pełno lasów i łak :lol: :multi: Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cimi napisał(a):Jakieś niekontrolowane ruchy :evil_lol: ? fachowo to się nazywa dogoholizm :evil_lol: niechcesz wejść , nie chcesz nic czytać pisać i w pewnym momencie , nie wiesz kiedy , dostrzegasz że wysłałaś post. Nie ma nad tym kontroli , nie ma lekarstwa ,nie ma pomocy znikąd :( :evil_lol: Cimi napisał(a):Ależ proszę ;-) :diabloti: ależ dziekuje Cimi napisał(a): Ale to już jedne z ostatnich :shake:. weź no nie żartuj :mad: :diabloti: jakie ostatnie ? ja tu przyszłam foty oglądać :diabloti: obijasz się moja droga :mad: Na każdy spacer bierze się : -APARAT -frisbee ew piłki - to już kto co woli - nie zapominamy o psach :diabloti: Quote
Cimi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 To ja jeszcze chiba nie wpadłam w dogohlizm :evil_lol:, ale pewnie mnie to czeka :evil_lol: No dobra mam jeszcze kilka :eviltong: Quote
DORRAG Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cześć:p http://img123.imageshack.us/img123/5747/lotnisko29zmvq7.gif To zdjęcie jest śliczne:loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hejo :) Super foteczka, extra ostrosc http://img232.imageshack.us/img232/7393/neu16zmgf1.gif [quote name='Cimi']Ale już myślę o nowym obiektywie :lol:. no jakbym mojego TZta slyszala :evil_lol: stale by cos dokupowal do naszego nikosia :razz: Quote
Cimi Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p Kate I Luka napisał(a):Hejo :) Czeeeeść :multi: DORRAG napisał(a):To zdjęcie jest śliczne:loveu: :loveu: Kate I Luka napisał(a):Super foteczka, extra ostrosc Dzięki :loveu: :loveu: Kate I Luka napisał(a):no jakbym mojego TZta slyszala :evil_lol: stale by cos dokupowal do naszego nikosia :razz: Bo to wciąga :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ooo, fresbee, cos dla mnie, przybylam w odpowiednim momencie :evil_lol: Ale jak juz chcialam przycupnac i poogladac JESZCZE a tu sie okazuje ze to kuniec :diabloti: A moze masz tam jeszcze jakies w szufladzie?:evil_lol: Quote
Cimi Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 anetta napisał(a):A moze masz tam jeszcze jakies w szufladzie?:evil_lol: A no mam jeszcze jakieś ;) Quote
Recommended Posts