Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witajcie Fionki! Jak tam? Żyjecie? Śliczna Febe:loveu:, za kratami ja zamkłaś:mad::evil_lol: Duzo macie tych talerzyków:crazyeye:, a z Febe też ćwiczysz? Quote
Cimi Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='anetta'] :mdleje: szaaaleeeejeeeszzz :lol:[/QUOTE] Jestem szalona, mówię Ci :eviltong: :lol!: [quote name='tygra']cześć biedna Febe za kraty poszła[/QUOTE] Na biedną nie wygląda :evil_lol: [quote name='Rybka_39']Witajcie Fionki! Jak tam? Żyjecie? Śliczna Febe:loveu:, za kratami ja zamkłaś:mad::evil_lol: Duzo macie tych talerzyków:crazyeye:, a z Febe też ćwiczysz?[/QUOTE] ja, żyjemy :eviltong:. E tam mało :diabloti:. dziś idę na pocztę po nowe :loveu: :multi:. A z febe też cwiczę ;) Quote
DORRAG Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://img525.imageshack.us/img525/1729/fris7zmod7.jpg niezła kolekcja:cool3: Quote
Cimi Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='DORRAG']http://img525.imageshack.us/img525/1729/fris7zmod7.jpg niezła kolekcja:cool3: Już jest ich więcej :lol!:. Mogem się pochwalić Fiona troszkę się zaokrągliła, a Febe schudła :evil_lol:. Czy jak będzie tak dalej to będzie supr :lol:. Quote
Cimi Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Dzisiejszy posiłek wyglądał tak :lol: : Wygląda niezwykle zachęcająco :evil_lol: Febe pyskowała, żeby dostać go na już teraz :lol!: A Fiona czatowała przy miskach, żeby od czasu do czasu powąchać :evil_lol:. Błagające spojrzenie :lol!: I ruszyły :lol: No i trzeba wylizać do błysku :evil_lol: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Tak głodzic psy....:shake: że aż się rzuciły na jedzonko. Fionka ma ładną miske :lol: Quote
Rybka_39 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jakie Fiona strzela boszkie minki:loveu: Rzeczywiście ta papka wygląda pysznie:diabloti: Quote
Cimi Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 anetta napisał(a):Fionka ma ładną miske :lol: Ma się ten gust :evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Jakie Fiona strzela boszkie minki:loveu: Rzeczywiście ta papka wygląda pysznie:diabloti: No, Fiona ma całą gamę przeróżnych min :lol!:, ale tylko ja wiem co one onzaczają :evil_lol:. No papeczki u nas mają różne kolory, od pomarańczowego jak marcheweczka, bordowy, zielony i ten teraz czyli zmieszany pomarańczowy z zielonym :evil_lol:. Ale psom bardzo smakują papeczki :loveu:, aż miło się patrzy :loveu: Dzisiaj mialy sałate cukrową, pomidora, seler, paprykę zieloną, jabłko i marchewkę i co najważniejsze kurze serduszka :lol:, z dodatkiem jajeczka ze skorupką i olejem :lol:. Quote
Cimi Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='anetta']Hrrrrr....hrrrrrrrr :evil_lol: :evil_lol: A teraz Grrr Grrr czyli kosteczki :lol: Quote
anetta Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nieeeeee, powino być mlask, mlask :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co ona tam dostała? Pozostałości po czym? :evil_lol: Quote
Cimi Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 No może i mlask mlask, ale chrupanie kości to tak jak dla mnie inny dźwięk :eviltong: :lol: A dostały kości cielęce :lol: Quote
Cimi Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Febe ostatnio dostała mały prezencik :evil_lol: I fotki ze spacerku :) Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :multi:hejjj a co tak malo fot:eviltong: wiecej poprosze:loveu: Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 buhahahahaha terminator http://img130.imageshack.us/img130/1516/nowelotniskowe28zmvj4.jpg dlaczego kaganiec ??? Quote
Cimi Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dlaczego kaganiec :cool3:. Bo lubię być przygotowana na różne rzeczy i wolę, żeby pies wcześniej znał kaganiec, bo czasem wyskoczy jakaś podróż pociągiem czy autobusem i praktycznie nie ma możliwości jazdy bez niego ;). No chyba, że zamknięty przedział w pośpiesznym, ale w osobowym niestety wole, żeby pies miał kaganiec :lol:. Fiona ma i go lubi a na jego widok się cieszy :evil_lol:, a raz w kagańcu przespała 2 godziny jak wracałyśmy pociągiem :lol:. [quote name='evaxon']:multi:hejjj a co tak malo fot:eviltong: wiecej poprosze:loveu: Ależ proszę :lol: Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://img207.imageshack.us/img207/3/nowelotniskowe46zmei0.jpg :loveu::loveu::loveu:słodziutka mordeczka:loveu: Quote
Cimi Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu:słodziutka mordeczka:loveu: Ona słodka się tylko wydaje :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cimi napisał(a):Ona słodka się tylko wydaje :evil_lol: dobre i to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 diabelkowa napisał(a):sliczne psiaki:loveu: Dzieki :loveu:. i zapraszam czesciej :multi: Quote
Cimi Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 evaxon napisał(a):dobre i to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No w sumie dobre i to, normalnie to pies majacy robaki w dupie, szmaciara, ktora niszczy wszystkie koce, skarpetki a w czasach bezklatkowych zaczela wyjadac mi materac ( ktory wyciagnela z lozkana podleoge - do tej pory nie wiem jak ona to zrobila :evil_lol:). Ale ma duzy plus taki, ze szybko sie uczy :loveu:. Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Cimi']No w sumie dobre i to, normalnie to pies majacy robaki w dupie, szmaciara, ktora niszczy wszystkie koce, skarpetki a w czasach bezklatkowych zaczela wyjadac mi materac ( ktory wyciagnela z lozkana podleoge - do tej pory nie wiem jak ona to zrobila :evil_lol:). Ale ma duzy plus taki, ze szybko sie uczy :loveu:. oooo niczym Tigierka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts