Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Mało:diabloti::diabloti:

[quote name='DORRAG']Bardzo mało:mad: :evil_lol:

[quote name='shangri_la']teraz nam bedzie dawkowac foty :diabloti:
hehe dobra palisada,a macie filmiki ?? :evil_lol:

pozdrawiam

[quote name='anetta']Ich jest bardzo, bardzo mało :diabloti: Stanowczo :diabloti:

Hehe :eviltong:. Podobno lepszy niedosyt niż przesyt :evil_lol:.

Filmików niet :lol:. Są filmiki ale nie w moiich rękach i nie wiem kiedy będą dostepne dla reszty obozowiczów ;).

Z ukrycia :loveu: :loveu:

Posted

Ależ nie :loveu: :loveu:. Wkleje poźniej zdjęcia od Martynki :loveu:. A tak naprawdę to nie mam siły na kompa :roll:, zaczęłam pracować, ale muszę dojeżdżać do Katowic ;). Jeszcze dziś miałam ostatni raz na 9, a od jutra mam na 7 czyli pobudka o 4.20, a w domu jestem około 17, więc padam z nóg, a teraz znaczy od jutra to będę praktycznie wszystko w pracy na komputerze robić ;). Ale pocieszam się tym, że to tylko wrzesień :evil_lol:.

Posted

Hah.. mam zamówione 6 nowych talerzy dla psów :evil_lol:. Jezu nie mogę się doczekać kiedy będą, a będą dopiero w październiku :lol:.

Nadeszła pora zdjęc :)

Zdjęcia zrobiła Martyna z hopsy :)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Komu tak język pokazała:evil_lol::evil_lol:

Wszystkim i nikomu :eviltong:

leemonca napisał(a):
świetna pozycja do spożywania pokarmu...., buahaha...buahaha...:diabloti:

No a jak inaczej :diabloti:. Jak pani leniwa to pies też :evil_lol:.

Aaa.. muszę się pouczyć do pracy :roll:. Za niedługo mam testy :lol:

Posted

Jak się okazało dziś miałam ten test :roll:. A co teoria początkowa ;). Później będę mieć obliczenia matematyczne i jeszcze teorię :eviltong:. Pod koniec tygodnia przeżywam kryzys ranny przy wstawaniu i dzisiaj zaspałam :evil_lol:, heh.. a jutro impreza z pracy :multi:.

Posted

Witamy, zazdroszcze wam tego obozu :placz:, na drugi rok, mam nadzieje ze i ja się na taki wybiore :lol: Zapraszamy do nas :p Wy skaczecie przes stacjonaty a my przez beczki :evil_lol: