shangri_la Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 o fotki :multi: :evil_lol: hehe ja tez teraz czekam na 2 sztuki nowiutkich frizbów :eviltong: ( flexow :diabloti: ) pozdrawiam Quote
tygra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Fionka zerka czy ktoś jej talerzyka nie chce buchnąć Quote
Cimi Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 shangri_la napisał(a):o fotki :multi: :evil_lol: hehe ja tez teraz czekam na 2 sztuki nowiutkich frizbów :eviltong: ( flexow :diabloti: ) pozdrawiam Już mam, no prawie :lol:. Mój własny prezent urodzinowy przyszedł w moje urodziny :lol:. Hyh, tylko mama musi odebrac, bo my jedziemy na trening :lol: i trzeba poczeka do 19 no ale jak mus to mus :multi: :multi: :lol!:. Uff.. wreszcie mogę normalnie pisac :cool3: :lol!: Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cimi napisał(a):Już mam, no prawie :lol:. Mój własny prezent urodzinowy przyszedł w moje urodziny :lol:. Hyh, tylko mama musi odebrac, bo my jedziemy na trening :lol: i trzeba poczeka do 19 no ale jak mus to mus :multi: :multi: :lol!:. Uff.. wreszcie mogę normalnie pisac :cool3: :lol!: Sto lat CIMI, spełnienia wszystkich marzeń. :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Medorowa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [SIZE="7"]Wszystkiego Najlepszego:multi::multi::multi::multi: Quote
shangri_la Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 oo urodzinki byly :drinking: wszystkiego najlepszego :laola: pozdrawiam Quote
bonita Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 A ja Ci takiego ładnego urodzinkowego poscika wczoraj wysłałam :(, wchodzę dzisiaj patrzę:crazyeye: NIE MA! Więc Wszystkiego Najlepsiejszego Cimi:loveu: Stu latek razem z boksiami:evil_lol: Pozdrowionka Quote
Kate I Luka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ja też spóźniona :oops: :oops: :oops: [SIZE="7"]Sto Lat, Sto lat i udanej maturki ;) Quote
drzalka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj przekapilysmy urodzinki....:BIG::drinking::laola::dog::new-bday::tort::knajpa::bday::B-fly::n00b::smilecol::painting::bigok: :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dzięki :lol:, ostatnie lat naście :lol: :cool3: Quote
zaba14 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 I ja również życzę wszystkiego najlepszego! spznione, ale szczere!!! :) Quote
Cimi Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 zaba14 napisał(a):I ja również życzę wszystkiego najlepszego! spznione, ale szczere!!! :) Dzięki :lol: :multi: DORRAG napisał(a):Cześć Cimi:p Cześc :lol!: Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ode mnie też spznione, ale naprawdę szczere zyczenia. Wszystkiego naj Cimi, a przede wszytskim stada bokserów:p Quote
asiunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej! Dzień doberek:evil_lol:Pewna byłam że skaładałam życzenia ale coś mojego postu nie widzę(ciekawe komu ambitnie wpisalam aby zdał pomyslnie mature?:lol:) STO LAT! Quote
Cimi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 majoka napisał(a):Foty Cimi:mad: Niiii ma :eviltong:, są na drugim kompie :lol:. Jedziemy na warsztaty z frisbee :lol!: :multi:. Już nie mogę się doczeka :lol: :lol: Quote
Cimi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 majoka napisał(a):Podziwiam Twoja aktywnośc..... Ja wcale nie jestem aktywna, wręcz przeciwnie :lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 doberek :cool3: dawno mnie tu nie bylo :) 100latkow za zalegle urodzinki :cool3: Quote
Recommended Posts