Cimi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):doberek :cool3: :cool3: :cool3: evaxon napisał(a):dawno mnie tu nie bylo :) :mad: :mad: :lol: evaxon napisał(a):100latkow za zalegle urodzinki :cool3: Dzięki ;) Quote
Cimi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):jakies foty by sie przydały :siara: Sie nie czyta, nie czyta :mad: :mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cimi napisał(a):Sie nie czyta, nie czyta :mad: :mad: :evil_lol: prima aprilis prima aprilis:turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam:p :p jeszcze siedzę ..........:evil_lol: Quote
drzalka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hejo hejo.. moze jakies foty frisbowe :D:D:loveu: Quote
Cimi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witaj Agnieszko w fioniskowej galerii :multi:. Zapraszamy częściej :lol: Drzalko, pisałam już, że nie mam fot na tym kompie, tylko na drugim, a na drugim nie ma neta :evil_lol:. No ale mogę Cię jako tako pocieszyc, że idę porzucac Fionie talerze w ramach przygotowania do warsztatów wrocławskich :lol:. Quote
Agnieszka PPP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej:p :p Czyli warsztaty zaklepane;) ;) U nas dziś tak paskudnie na polu.....Mała moja nie pszaleje dziś ........poszalejemy w domu:evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 U nas też paskudnie, znaczy paskudna pogoda :cool3:, a za to wczoraj było super wraz z Olą i jej ast Ateną spędziłyśmy na dworze 2,5 godziny :lol:. Gdzie bawiłyśmy się frisbee, a później nad jeziorkiem :lol:. Fiona chciała wskoczyc z pomostu, ale nie wiedziała jak, ale raz przez przypadek sama wskoczyła- za bardzo się przechyliła w stronę wody :lol: :evil_lol:. Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Cimi Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Fiona z frisbee, jak narazie link, bo nie umiem obsługiwac tego programu i no nie umiem zmneijszac fotek :( http://img68.imageshack.us/my.php?image=img0003hm7.jpg fotka: Aten@ :lol: Quote
shangri_la Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hej dziewczyny. i jak po seminarium?? moze jakies foty czy co pozdrawiam Quote
Cimi Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Dzięki Majoka :loveu: :loveu: shangri_la napisał(a):hej dziewczyny. i jak po seminarium?? moze jakies foty czy co pozdrawiam A dobrze, dobrze :lol:. Mamy podstawy, chętnych ludzi i możemy cwiczyc poznane techniki rzutów, czyli duuuużo przed nami :loveu:. Dziś jeśli się pogoda nie zmieni na gorsze idziemy pocwiczyc rzuty, i troszkę pieskom porzucamy i ogólnie pocwiczymy :lol:. Zwłaszcza, że mam koziołek nowy, mam nadzieję, że z tym będzie lepiej :lol:. A z frisbee, chyba zaczniemy troszkę od początku, no przynjamniej wypuszczanie talerza, bo z tym mam problem, ogromny problem, ale kwestia czasu :lol:. No i wiem, jak się zabrac do flipa :lol:, czyli kazdy etap nauki został przez Darka powiedziany i pokazany na Ulfim :lol:. Także za niedługo zaczynam wakacje :lol: i możemy się zabierac intensywnie do rzucanka. A zdjęcia są, na stronce Woofu i innych :lol: Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cimi napisał(a):Dzięki Majoka :loveu: :loveu: A dobrze, dobrze :lol:. Mamy podstawy, chętnych ludzi i możemy cwiczyc poznane techniki rzutów, czyli duuuużo przed nami :loveu:. Dziś jeśli się pogoda nie zmieni na gorsze idziemy pocwiczyc rzuty, i troszkę pieskom porzucamy i ogólnie pocwiczymy :lol:. Zwłaszcza, że mam koziołek nowy, mam nadzieję, że z tym będzie lepiej :lol:. A z frisbee, chyba zaczniemy troszkę od początku, no przynjamniej wypuszczanie talerza, bo z tym mam problem, ogromny problem, ale kwestia czasu :lol:. No i wiem, jak się zabrac do flipa :lol:, czyli kazdy etap nauki został przez Darka powiedziany i pokazany na Ulfim :lol:. Także za niedługo zaczynam wakacje :lol: i możemy się zabierac intensywnie do rzucanka. A zdjęcia są, na stronce Woofu i innych :lol: Wow:crazyeye: To to seminarium prowadził ten, co ma Ulfiego:crazyeye: :cool3: Lecę oglądać foteczki:p Quote
Cimi Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Wow:crazyeye: To to seminarium prowadził ten, co ma Ulfiego:crazyeye: :cool3: Nooooooo z tym co ma Ulfiego :cool3:, czyli Darek :eviltong:. Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cimi napisał(a):Nooooooo z tym co ma Ulfiego :cool3:, czyli Darek :eviltong:. No proszę, już na Ty jesteście:razz: :razz: :evil_lol: Właśnie oglądam fotencje:p Quote
Cimi Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Witaj Drzalko :multi:. Wczoraj zakończyłam edukację :lol:. I zaczynam kucie :evil_lol:, bo za 6 dni rozpoczynam okres maturkowy :lol:. Quote
Recommended Posts