Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
doberek :cool3:

:cool3: :cool3:

evaxon napisał(a):
dawno mnie tu nie bylo :)

:mad: :mad: :lol:

evaxon napisał(a):
100latkow za zalegle urodzinki :cool3:

Dzięki ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Agnieszko w fioniskowej galerii :multi:. Zapraszamy częściej :lol:

Drzalko, pisałam już, że nie mam fot na tym kompie, tylko na drugim, a na drugim nie ma neta :evil_lol:.

No ale mogę Cię jako tako pocieszyc, że idę porzucac Fionie talerze w ramach przygotowania do warsztatów wrocławskich :lol:.

Posted

U nas też paskudnie, znaczy paskudna pogoda :cool3:, a za to wczoraj było super wraz z Olą i jej ast Ateną spędziłyśmy na dworze 2,5 godziny :lol:. Gdzie bawiłyśmy się frisbee, a później nad jeziorkiem :lol:. Fiona chciała wskoczyc z pomostu, ale nie wiedziała jak, ale raz przez przypadek sama wskoczyła- za bardzo się przechyliła w stronę wody :lol: :evil_lol:.

Posted

Dzięki Majoka :loveu: :loveu:

shangri_la napisał(a):
hej dziewczyny. i jak po seminarium?? moze jakies foty czy co
pozdrawiam

A dobrze, dobrze :lol:. Mamy podstawy, chętnych ludzi i możemy cwiczyc poznane techniki rzutów, czyli duuuużo przed nami :loveu:.

Dziś jeśli się pogoda nie zmieni na gorsze idziemy pocwiczyc rzuty, i troszkę pieskom porzucamy i ogólnie pocwiczymy :lol:. Zwłaszcza, że mam koziołek nowy, mam nadzieję, że z tym będzie lepiej :lol:.

A z frisbee, chyba zaczniemy troszkę od początku, no przynjamniej wypuszczanie talerza, bo z tym mam problem, ogromny problem, ale kwestia czasu :lol:.

No i wiem, jak się zabrac do flipa :lol:, czyli kazdy etap nauki został przez Darka powiedziany i pokazany na Ulfim :lol:. Także za niedługo zaczynam wakacje :lol: i możemy się zabierac intensywnie do rzucanka.

A zdjęcia są, na stronce Woofu i innych :lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Dzięki Majoka :loveu: :loveu:

A dobrze, dobrze :lol:. Mamy podstawy, chętnych ludzi i możemy cwiczyc poznane techniki rzutów, czyli duuuużo przed nami :loveu:.

Dziś jeśli się pogoda nie zmieni na gorsze idziemy pocwiczyc rzuty, i troszkę pieskom porzucamy i ogólnie pocwiczymy :lol:. Zwłaszcza, że mam koziołek nowy, mam nadzieję, że z tym będzie lepiej :lol:.

A z frisbee, chyba zaczniemy troszkę od początku, no przynjamniej wypuszczanie talerza, bo z tym mam problem, ogromny problem, ale kwestia czasu :lol:.

No i wiem, jak się zabrac do flipa :lol:, czyli kazdy etap nauki został przez Darka powiedziany i pokazany na Ulfim :lol:. Także za niedługo zaczynam wakacje :lol: i możemy się zabierac intensywnie do rzucanka.

A zdjęcia są, na stronce Woofu i innych :lol:

Wow:crazyeye: To to seminarium prowadził ten, co ma Ulfiego:crazyeye: :cool3:
Lecę oglądać foteczki:p

Posted

madzia i medor napisał(a):
Wow:crazyeye: To to seminarium prowadził ten, co ma Ulfiego:crazyeye: :cool3:

Nooooooo z tym co ma Ulfiego :cool3:, czyli Darek :eviltong:.

Posted

Witaj Drzalko :multi:.

Wczoraj zakończyłam edukację :lol:. I zaczynam kucie :evil_lol:, bo za 6 dni rozpoczynam okres maturkowy :lol:.