Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='drzalka']Witamy, zazdroszcze wam tego obozu :placz:, na drugi rok, mam nadzieje ze i ja się na taki wybiore :lol: Zapraszamy do nas :p Wy skaczecie przes stacjonaty a my przez beczki :evil_lol:

Jest czego zazdrościc :evil_lol:. Za rok jak będę miała i obóz będzie to pojadę znów :multi:, ale tym razem z dwoma burkami :evil_lol:. Chociaż po Febe dużo się spodziewam :evil_lol:. Fiona to pies chętnie wspołpracujący ze mną, obojętnie czy zimno czy pada czy świeci słońce, lubiący biegać i skakać :multi: dlatego też schudła na obozie, aż rodzice sie zszokowali :lol:. Febe to pies również chętnie współpracujący ale mniej ruchliwy :evil_lol: no chyba, że mam zarełko w ręcę :lol:

[quote name='tygra']cześć
cudne foto

Cześć :multi:. Dzięki :loveu:.

Zdjęcia Oli :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc, wpadłam tylko poto bo mam taki sam palik:razz:: Żart :diabloti:, przyszłam sobie pooglądac twoje cudaki :loveu: Sliczne foteczki, i mam nadzieje ze jesli zorganizują taki obóz drugi raz, to się na nim spotkamy :multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Super ujęcia sportowych psiurów;):loveu:

Dzięki :loveu:

drzalka napisał(a):
Czesc, wpadłam tylko poto bo mam taki sam palik:razz:: Żart :diabloti:, przyszłam sobie pooglądac twoje cudaki :loveu: Sliczne foteczki, i mam nadzieje ze jesli zorganizują taki obóz drugi raz, to się na nim spotkamy :multi:

No ja napewno jadę jeśli dostanę urlop :lol:. Ale tyum razem z 2 burkami :lol:.

A czas do nowych talrzyków się zbliża i zbliża i już nie mogę się doczekać :loveu:.

Aaaa.. jutro mam audyt wewnętrzny :placz:. Muszę go zaliczyć :placz:. A pierwszy teścik zdałam :loveu: :lol!:.

Posted

Hmm.. to zależy ;). Mi klatka nie jest potrzebna ;). I żadna z nas z domku- 4 dziołszki nie miałyśmy klatki, nasze psy się znały już bardzo długi okres i żaden pies nie miał myśli destrukcyjnych :evil_lol:, a większość czasu psy siedziały na werandzie z nami, Fiona kimała snem twardym :lol: i wstawała wtedy jeśli był szczek psa 'naszego' czyli z domku czy suczki JRT, która siedziała u nas w kuchni i jadła Fionie z miski :evil_lol:. No pomijam fakt, że Fiona wychodziła przez okna :evil_lol:. Jeśli nie było mnie na werandzie ( a ona w domku zamknięta) to szła mnie szukać :lol:. No trzeba przyznać, że węch ma dobry :evil_lol:. Ale pod wieczór była zamykana w domku, a ja siedziałam na dworze, otiwerałam jej jedno okno (było łóżko przy oknie) i był to świetny pun t obserwacyjny Fio :eviltong:. Wiedziała, że wyjść nie może to wyglądała przez okno ( taka panienka z okienka :evil_lol:), sprawdzała, że jestem i szła spać na łóżeczku :loveu:.

Posted

tygra napisał(a):
ale slupek chce wykopać żeby koleżanka mogła wolności zażyć :P

A tam :eviltong:. Moje nie muszą uciekać ode mne, bo wiedzą, że ze mna jest fajnie :lol: :loveu:

Posted

:loveu::loveu: Lena ma tak, że jesli siedzi koło mnie na smyczy, to nie dopuści do mnie psa, i zaczyna "łapać" im fafucie, czyli podkryzac, i szczerzyc się. Ale gdy jest bez smyczy, albo lużno normalnie, to się bawi, i jest dobrze nastawiona do wszystkich ;)

Posted

drzalka napisał(a):
:loveu::loveu: Lena ma tak, że jesli siedzi koło mnie na smyczy, to nie dopuści do mnie psa, i zaczyna "łapać" im fafucie, czyli podkryzac, i szczerzyc się. Ale gdy jest bez smyczy, albo lużno normalnie, to się bawi, i jest dobrze nastawiona do wszystkich ;)

To taka jest Febe i jak jest na smyczy czy bez ;)

Febe dostała dziś w prezencie klateczkę :lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
zdradź tajemnice gdzie nabyłaś taką świetną obroże ???

Obroże nabyłam z Czech :eviltong:. W maju na Amstaff-pitbull chętni składali zamówienia na akcesoria Hofero :), bo kilka osób jechało i mogło kupić ;).

Fotek nie ma, bo nie mam czasu :roll:.

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: aż tyle masz?! :placz:[/QUOTE]

A co :cool3: ?

Jeszcze w tym tygodniu beda Airy :evil_lol:. A w nastepnym miesiacu nowe competitiony (zolte i pomaranczowe) i XTRA :evil_lol:. I tnarazie mowie pas nowym deklom :lol:. Hehe na czyms trzeba pracowac :evil_lol:.

Mogę sie pochwalić Fiona lubi pracowac i coraz bardziej nakreca sie na prace :multi:. Menda sie rozszczekala przy okazji :evil_lol:. Z milczka zrobila sie gadula pelna para :evil_lol:.Ostaniuo tak wlasnie zachowywala sie na treningu jak byla przypieta i nic nie robila :lol:. A jak zobaczy talerz to glupijee, dzisiaj dostalam paczuszke z nowymi eurablendami :lol:. A kiedys w mieszkaniu to to jakos talerz specjalnie nie byl super dopiero na dworze :evil_lol:. Normalnie sie zmienia :multi: