Cimi Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='drzalka']Witamy, zazdroszcze wam tego obozu :placz:, na drugi rok, mam nadzieje ze i ja się na taki wybiore :lol: Zapraszamy do nas :p Wy skaczecie przes stacjonaty a my przez beczki :evil_lol: Jest czego zazdrościc :evil_lol:. Za rok jak będę miała i obóz będzie to pojadę znów :multi:, ale tym razem z dwoma burkami :evil_lol:. Chociaż po Febe dużo się spodziewam :evil_lol:. Fiona to pies chętnie wspołpracujący ze mną, obojętnie czy zimno czy pada czy świeci słońce, lubiący biegać i skakać :multi: dlatego też schudła na obozie, aż rodzice sie zszokowali :lol:. Febe to pies również chętnie współpracujący ale mniej ruchliwy :evil_lol: no chyba, że mam zarełko w ręcę :lol: [quote name='tygra']cześć cudne foto Cześć :multi:. Dzięki :loveu:. Zdjęcia Oli :) Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 cześć widzę że u Ciebie też psy latają :) http://img222.imageshack.us/img222/354/img0761of8.jpg zapraszam do mnie Tygra też w powietrzu, tylko nowe freesby muszę kupić, bo oststnie należy już do przeszłosci Quote
Cimi Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='tygra']cześć widzę że u Ciebie też psy latają :) Cześć :multi:. Ano latają te moje koondle i to uwielbają :lol!: Quote
Medorowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Super ujęcia sportowych psiurów;):loveu: Quote
drzalka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czesc, wpadłam tylko poto bo mam taki sam palik:razz:: Żart :diabloti:, przyszłam sobie pooglądac twoje cudaki :loveu: Sliczne foteczki, i mam nadzieje ze jesli zorganizują taki obóz drugi raz, to się na nim spotkamy :multi: Quote
Cimi Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Super ujęcia sportowych psiurów;):loveu: Dzięki :loveu: drzalka napisał(a):Czesc, wpadłam tylko poto bo mam taki sam palik:razz:: Żart :diabloti:, przyszłam sobie pooglądac twoje cudaki :loveu: Sliczne foteczki, i mam nadzieje ze jesli zorganizują taki obóz drugi raz, to się na nim spotkamy :multi: No ja napewno jadę jeśli dostanę urlop :lol:. Ale tyum razem z 2 burkami :lol:. A czas do nowych talrzyków się zbliża i zbliża i już nie mogę się doczekać :loveu:. Aaaa.. jutro mam audyt wewnętrzny :placz:. Muszę go zaliczyć :placz:. A pierwszy teścik zdałam :loveu: :lol!:. Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 trzymam kciuki:pa foty latajacych piesow mniodzio:loveu: Quote
drzalka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witamy :loveu: Hej mam pytanko, czy na taki oboz trzeba miec klatke dla psow, albo radzisz , zeby brac? Quote
anetta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jaka ma fajną obroże http://img169.imageshack.us/img169/8231/lotnisko7zmxm4.jpg :)))))))) Drzałka, Cimi nie jestem, ale na obozie byłam (nie tym) i radze wziąć klatke :evil_lol: Quote
Cimi Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Hmm.. to zależy ;). Mi klatka nie jest potrzebna ;). I żadna z nas z domku- 4 dziołszki nie miałyśmy klatki, nasze psy się znały już bardzo długi okres i żaden pies nie miał myśli destrukcyjnych :evil_lol:, a większość czasu psy siedziały na werandzie z nami, Fiona kimała snem twardym :lol: i wstawała wtedy jeśli był szczek psa 'naszego' czyli z domku czy suczki JRT, która siedziała u nas w kuchni i jadła Fionie z miski :evil_lol:. No pomijam fakt, że Fiona wychodziła przez okna :evil_lol:. Jeśli nie było mnie na werandzie ( a ona w domku zamknięta) to szła mnie szukać :lol:. No trzeba przyznać, że węch ma dobry :evil_lol:. Ale pod wieczór była zamykana w domku, a ja siedziałam na dworze, otiwerałam jej jedno okno (było łóżko przy oknie) i był to świetny pun t obserwacyjny Fio :eviltong:. Wiedziała, że wyjść nie może to wyglądała przez okno ( taka panienka z okienka :evil_lol:), sprawdzała, że jestem i szła spać na łóżeczku :loveu:. Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 próba uwolnienia koleżanki? http://img442.imageshack.us/img442/3894/lotnisko26zzmgr0.jpg Quote
Cimi Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 tygra napisał(a):próba uwolnienia koleżanki? http://img442.imageshack.us/img442/3894/lotnisko26zzmgr0.jpg Nie, to kopacz :lol: Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Cimi napisał(a):Nie, to kopacz :lol: ale slupek chce wykopać żeby koleżanka mogła wolności zażyć :P Quote
Cimi Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 tygra napisał(a):ale slupek chce wykopać żeby koleżanka mogła wolności zażyć :P A tam :eviltong:. Moje nie muszą uciekać ode mne, bo wiedzą, że ze mna jest fajnie :lol: :loveu: Quote
drzalka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 :loveu::loveu: Lena ma tak, że jesli siedzi koło mnie na smyczy, to nie dopuści do mnie psa, i zaczyna "łapać" im fafucie, czyli podkryzac, i szczerzyc się. Ale gdy jest bez smyczy, albo lużno normalnie, to się bawi, i jest dobrze nastawiona do wszystkich ;) Quote
Cimi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 drzalka napisał(a)::loveu::loveu: Lena ma tak, że jesli siedzi koło mnie na smyczy, to nie dopuści do mnie psa, i zaczyna "łapać" im fafucie, czyli podkryzac, i szczerzyc się. Ale gdy jest bez smyczy, albo lużno normalnie, to się bawi, i jest dobrze nastawiona do wszystkich ;) To taka jest Febe i jak jest na smyczy czy bez ;) Febe dostała dziś w prezencie klateczkę :lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 zdradź tajemnice gdzie nabyłaś taką świetną obroże ??? http://img169.imageshack.us/img169/8231/lotnisko7zmxm4.jpg mało zdjęć :mad: Quote
Cimi Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Vectra napisał(a):zdradź tajemnice gdzie nabyłaś taką świetną obroże ??? Obroże nabyłam z Czech :eviltong:. W maju na Amstaff-pitbull chętni składali zamówienia na akcesoria Hofero :), bo kilka osób jechało i mogło kupić ;). Fotek nie ma, bo nie mam czasu :roll:. Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Doberek- na parę foteczek zawsze jest czas:evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Witaj Magdaleno :lol:. Febe w klatce :lol: A tu mi się nudziło :evil_lol: : Quote
Cimi Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='anetta']:mdleje: aż tyle masz?! :placz:[/QUOTE] A co :cool3: ? Jeszcze w tym tygodniu beda Airy :evil_lol:. A w nastepnym miesiacu nowe competitiony (zolte i pomaranczowe) i XTRA :evil_lol:. I tnarazie mowie pas nowym deklom :lol:. Hehe na czyms trzeba pracowac :evil_lol:. Mogę sie pochwalić Fiona lubi pracowac i coraz bardziej nakreca sie na prace :multi:. Menda sie rozszczekala przy okazji :evil_lol:. Z milczka zrobila sie gadula pelna para :evil_lol:.Ostaniuo tak wlasnie zachowywala sie na treningu jak byla przypieta i nic nie robila :lol:. A jak zobaczy talerz to glupijee, dzisiaj dostalam paczuszke z nowymi eurablendami :lol:. A kiedys w mieszkaniu to to jakos talerz specjalnie nie byl super dopiero na dworze :evil_lol:. Normalnie sie zmienia :multi: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A co nic ;) Jeszcze w tym tygodniu beda Airy . A w nastepnym miesiacu nowe competitiony (zolte i pomaranczowe) i XTRA :mdleje: szaaaleeeejeeeszzz :lol: Quote
Recommended Posts