Cimi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 leemonca napisał(a):ja też :shake: nie przekonasz mnie do tego kagańca :cool1: I nie będę przekonywać :eviltong:. Ja swoje wiem o tym kagańcu. I psu dobrze jest w nim. kaganiec zdecydowanie lepszy niż plastik, metalowy czy skórzany ;). Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cimi napisał(a): :multi: czesc :evil_lol: ale smniesznie tylnie nozki postawila:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Cimi:multi: :p A jaką fajną ma obróżkę z rogza:cool3: :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cimi napisał(a):No oczywiście dalej trenujemy :cool1:. I jedziemy znów na obóz szkoleniowy :multi:. A gdzie jedziecie??? Quote
Cimi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 evaxon napisał(a)::multi: czesc Cześć :cool3: :multi: evaxon napisał(a)::evil_lol: ale smniesznie tylnie nozki postawila:evil_lol: Ona czasem tak stawia, jak jej zimno w dupsko :lol:. Zresztą była nie pocieszona, że musi stać, a nie bawić się w śniegu :lol:. madzia i medor napisał(a):Cześć Cimi:multi: :p Cześć Madzia :lol!:. madzia i medor napisał(a):A jaką fajną ma obróżkę z rogza:cool3: :cool3: Stara, ale dzięki :eviltong:. Kate I Luka napisał(a):A gdzie jedziecie??? Grotniki. Z Liborem Helleportem :multi: :multi:. Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cimi napisał(a): Grotniki. Z Liborem Helleportem :multi: :multi:. ooo, super. A kiedy jest? Na ile i za ile? Kurcze, musielibyśmy się kiedyś zmobilizować na takie szkolenie... Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 http://img209.imageshack.us/img209/8576/ffteam2zmed9.gif te łapki to chyba jej przymarzły :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Walentynkowa Fiona :) Kasia, w sierpniu, a konretnie od 17 do 26 z tym, że szkolimy od 18 do 25. Szkolenie to koszt 310 zł + opłata za mój nocleg i psa no i dodatkowe koszty jak jedzenie, picie + paliwo za dojazd. Tylko jest mały problem ;). Lista jest już kilka dni zamknięta i mozna tylko wpisać się na rezerwę , gdzie jest 40 osób ;). Ala, śniegu mało to był ten z początku, teraz to ja mam śniegu to połowy łydki ;). Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cimi napisał(a): Kasia, w sierpniu, a konretnie od 17 do 26 z tym, że szkolimy od 18 do 25. Szkolenie to koszt 310 zł + opłata za mój nocleg i psa no i dodatkowe koszty jak jedzenie, picie + paliwo za dojazd. Tylko jest mały problem ;). Lista jest już kilka dni zamknięta i mozna tylko wpisać się na rezerwę , gdzie jest 40 osób ;). o kurcze, no to się zagapiliśmy. ALe pewnie jeszcze coś kiedyś będzie. A Fionka śliczna: Quote
Cimi Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):o kurcze, no to się zagapiliśmy. ALe pewnie jeszcze coś kiedyś będzie. Zapewne będzie za rok :lol:. Quote
DORRAG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć Cimi:p ALe śliczna walentynkowa Fionka:loveu: Quote
Medorowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Cimi'] :lol!: Hi hi skad ja znam taką pozę;) :lol: :lol: :lol: Quote
Czoko Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Odwiedziłaś Choculkę jako jedna z pierwszych a ja dopiero teraz się rewanżuję i będę Was regularnie odwiedzała... Quote
rotek_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 najsłodsza jak spi:evil_lol: a tak ciekwe co jej sie w tej główce przyśniło.... Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 w pierwszej chwili myślałam, że to majteczki w kropeczki :evil_lol: Quote
Czoko Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziś Was spotkałam na innym Forum i podziwiałam jak Fiona ślicznie trenuje friesbiee... Dopiero się przymierzam do zakupu i akurat w wyszukiwarce przy nazwie, którą mi polecono natknęłam się właśnie na Twój post. Pozdrawiam Ewa Quote
Cimi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Czoko napisał(a):Odwiedziłaś Choculkę jako jedna z pierwszych a ja dopiero teraz się rewanżuję i będę Was regularnie odwiedzała... Witaj Czoko :multi: rotek_ napisał(a):najsłodsza jak spi:evil_lol: a tak ciekwe co jej sie w tej główce przyśniło.... Jak to co :cool3: ? Oczywiście, że najukochańsza pani na świecie, czyli ja :eviltong:. leemonca napisał(a):w pierwszej chwili myślałam, że to majteczki w kropeczki :evil_lol: Nie, majteczki są ładniejsze :eviltong: :evil_lol:. Czoko napisał(a):jak Fiona ślicznie trenuje friesbiee... Trenowała :eviltong:. Mamy bardzo długie zastoje w talerzach. A to raz mi się nie chciało, a to później pojawiły się wiatry kiedy właśnie miałam chęć na to :lol:. Teraz będę rzucać na sucho, a Fiona będzie tylko patrzeć i podziwiać :lol:. Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tygra biegnie ale nie próbuje łapać w locie mimo że jest bardzo skoczna - jak ją tego nauczyć? podpowiedz mi cos Quote
Koma Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hej! :multi: Cimi napisał(a):Trenowała :eviltong:. Mamy bardzo długie zastoje w talerzach. A to raz mi się nie chciało, a to później pojawiły się wiatry kiedy właśnie miałam chęć na to :lol: Mam chęć zacząć ze sunią frisbee ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać :lol: Zresztą, jak to u mnie zwykle bywa- teraz się nakręciłam ale pewnie szybko mi minie i będzie podobnie jak u Ciebie :lol: Quote
Cimi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Tygra. Napiszę w skrócie, bo idę zaraz do szkoły :eviltong:. Na początku trzeba mieć dobry talerz, bo być moze to też jest kwestia talerza. Ale najpierw nauczyć psa chwytać talerz po przez rollerki (talerz się toczy po ziemi- nie wiem czy rozumiesz ło co w tym chodzi :cool3: ?)- nie wiem jak to inaczej powiedzieć, ale jakby co to później mogę spróbować inaczej i poszukać linka do filmu z rollerem. Później Trzymać w ręcę talerz- nie musi być wysoko- i niech pies do niego wyskakuje, później można dodawać takie coś jak skok przez noge itd. w dalszym ciągu trzymając talerz w ręcę- tak żeby się nauczyła :). Później można by wprowadzić floaterek to taki specyficzny wyrzucenie dysku jak pies skacze przez noge lub inną część ciała- ja tego w dalszym ciagu nie umiem i zawsze z tym się spóźniałam :lol:. U mnie rollerki i łapania dysku jak trzymałam w ręcę bardzo krótko trwało. Zaraz był krótki wyrzut i pies od razu łapał. Dlatego jeśli chcecie rzucać to rzucajcie na bliskie odległości tak, żeby pies był wstanie złapać. Ja rzucałam na 2-3 metry i dopeiro stopniowo wprowadzałam dalsze odległości. Hej Koma :multi: Koma napisał(a):Mam chęć zacząć ze sunią frisbee ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać :lol: Kupić talerz :eviltong:, no jeśli nie masz ;). Koma napisał(a):Zresztą, jak to u mnie zwykle bywa- teraz się nakręciłam ale pewnie szybko mi minie i będzie podobnie jak u Ciebie :lol: To nie tak, że słomiany zapał i, że szybko się nakręciłam i szybko mi to mija. Tylko ja nie mogę przedobrzyć w talerzach :shake:. Dlatego też rzucamy rzadko, bo mój pies szybko się nimi nudzi, woli zwykłą piłkę, która się odbija i ma różne niepsodziewane zwroty. Ale Fiona będzie trenować, tylko jeszcze trzeba dobrze nakręcić.. ona nakręca się gdy jest przypięta, a my ludzie sobie rzucamy.. to wtedy dostaje torpedy w doopie :lol:. Ufff :) Quote
Czoko Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Też przeczytałam Twoje wyjaśnienie z wielkim zainteresowaniem. Talerza chwilow nie ma w tym sklepie a poza tym już widzę czeka mnie zakup dwu sztuk i kwota będzie dość duża i muszę uzbierać znając tendencję do nieoddawania mi zabawek tylko mężowi - ale na ziemi przed sobą kładzie i czeka. Pozdrawiam Ewa Quote
Recommended Posts