Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DORRAG']Fionka wita Fionkę:evil_lol:
Cześć Fionaste :cool3: :lol:.

teqquila, dzięki ;)

Fiona z koziołkiem..

Daj mi wreszcie tego balona

Zniszczyć balonika :lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cimi']Cześć Fionaste :cool3: :lol:.

Jak szcześliwy pycholek:loveu:

O widzę że nasze Fiony mają jeszcze coś wspólnego oprócz imion,moja też uwielbia bawić sie balonami:evil_lol: .

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: ooo Cimi nie chce fotek sukienki wlepic to nadrabia Fionka:evil_lol: :loveu:

bo ja jeszcze nie mam sukienki :evil_lol:. Ale znalazłam w gazecie ładną, więc chyba pójde do znajomej mamy, która się zaoferowała :lol:. Ale najważniejsze są buty :evil_lol: :evil_lol:.!

Cześć Debe :cool3: :multi:

Posted

Behemot napisał(a):
Ach, jaki śliczny prezencik pod choinką! :loveu:

No nie :loveu: :loveu: ? Też tak sądzę :loveu: :loveu:.

Behemot napisał(a):
P.S. Cimi, masz mój dywan :cool3:

Oddam po świętach :evil_lol:.

Posted

Cimi napisał(a):

Oddam po świętach :evil_lol:.

OK, tylko koniecznie nieodkurzony i z wbitymi igłami z choinki :evil_lol: A najfajniej by było, gdybyś zawinęła w niego Fionę :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
OK, tylko koniecznie nieodkurzony i z wbitymi igłami z choinki :evil_lol: A najfajniej by było, gdybyś zawinęła w niego Fionę :loveu:

Z tym nieodkurzonym da się załatwić :lol:. Z tymi igłami będzie problem ( w sobotę czeka mnie ubieranie choinki, :cool3:, a ja tego nie lubię :shake: ), bo mamy sztuczną :evil_lol:.. no ale będzie parę 'igiełek' :lol!:. Co do Fiony.. mogę Ci jedynie zawinąć w nim zdjęcia Fio :eviltong:.

Posted

[quote name='Cimi']Cześć dziewczyny ;)

[quote name='Cimi']Z tym nieodkurzonym da się załatwić :lol:. Z tymi igłami będzie problem ( w sobotę czeka mnie ubieranie choinki, :cool3:, a ja tego nie lubię :shake: ), bo mamy sztuczną :evil_lol:.. no ale będzie parę 'igiełek' :lol!:. Co do Fiony.. mogę Ci jedynie zawinąć w nim zdjęcia Fio :eviltong:.
to co Ty nam tu wrzucasz przeterminowane zdjęcia Fionki?

dobrywieczorek :multi:

Posted

[quote name='Behemot']Oki, pasi :loveu:

To świetnie :loveu: :loveu:. To teraz czekaj :lol: :cool3:.

Cześć Ewa i Kasia :multi:.

Ufff.. ostatni dzień szkoły i klasowa wigilia :lol:, a później towarzysko fajka wodna :evil_lol: i piffko... :loveu: :lol:. Jak ja lubię takie coś :lol!:.

A mamy baloniki, aż 100 sztuk.. tylko na ile one będą :cool3:. Balonik to świetna zabawa, żeby zmęczyć psa. Muszę pochwalić Fiona :loveu:. Ostatnio na dworze zniszczyła 3 balonika nawet nie przez 10 minut, a wczoraj bawiła się jednym 20 minut po czym i tak został schowany :lol: :evil_lol:.

[quote name='Kate I Luka']to co Ty nam tu wrzucasz przeterminowane zdjęcia Fionki?

A tak jakoś wyszło :eviltong:.

Posted

cześć:multi:

Cimi napisał(a):

A mamy baloniki, aż 100 sztuk.. tylko na ile one będą :cool3:. Balonik to świetna zabawa, żeby zmęczyć psa. Muszę pochwalić Fiona :loveu:. Ostatnio na dworze zniszczyła 3 balonika nawet nie przez 10 minut, a wczoraj bawiła się jednym 20 minut po czym i tak został schowany :lol: :evil_lol:.

Ale sie zaopatrzyłaś w baloniki :evil_lol: jak ja kupuję to najwyżej 5 szt. :evil_lol:

Posted

DORRAG napisał(a):
cześć:multi:

Cześć :multi:

DORRAG napisał(a):
Ale sie zaopatrzyłaś w baloniki :evil_lol: jak ja kupuję to najwyżej 5 szt. :evil_lol:

No zaopatrzyłam się nieźle :lol:, bo ostatnio kupiłam na sztuki 5 i zapłaciłam 2,50 zł więc się nie kalkuluje :evil_lol:.

Posted

Szczęście nadaje sens życiu, to magia w twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim w święta - życzę Wesołych Świat i Sylwestra

Posted

Czeeeeeść :multi:

leemonca napisał(a):
jak tam nastroje świąteczne :razz:?

A po prostu zajebiste :lol:, czyli takie jakie przedświąteczne :eviltong:.

Posted

W dniu Bożego Narodzenia;
Dziś skaładamy ci życzenia,
Aby raźniej w duszy było,
Aby ci się dłużej żyło,
Aby szczęścia i radości,
Pomyślności i miości
Z życia nigdy nie ubyło,
Aby ci się lepiej żyło.
W życiu bez smutku i cierpienia,
Oto moje są życzenia.