Cimi Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Agga']ALe ma niezadowoloną minkę.:roll: Jak dla mnie normalną. Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Quote
leemonca Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 życzę Ci szczęśliwych i pogodnych Świąt Quote
Cimi Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Dzięki dziewczyny :lol!: :multi: Biegnę, biegnę :lol: Quote
DORRAG Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Są fotunie:sweetCyb: [quote name='Cimi'] Biegnę, biegnę :lol: a za czym Fionka tak pędzi:p [quote name='Cimi'] Już widzę za czym...za piłeczką:cool3: Quote
mar....ka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cimi, rybki możesz jeść, ale nie od teściowej:p A tak w ogólę, to: Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku, aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość, pokój, nadzieję i miłość Quote
Cimi Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Dzięki majoka za życzonka :lol: :loveu: majoka napisał(a):Cimi, rybki możesz jeść, ale nie od teściowej:p Tylko ja za rybkami nie za bardzo :shake: :eviltong:. DORRAG napisał(a):Są fotunie:sweetCyb: Są, są i to nawet trochę :evil_lol: :loveu:. Quote
DORRAG Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć:p Cimi napisał(a): śliczna:loveu: :loveu: :loveu: a na co ona tak się patrzy? Quote
Cimi Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Czeeeeść :lol: DORRAG napisał(a):śliczna:loveu: :loveu: :loveu: a na co ona tak się patrzy? A jakieś ptoooki tam latały :evil_lol: evaxon napisał(a):ale smutasss..... A tam od razu smutass :cool3: :eviltong: Quote
DORRAG Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cimi napisał(a): A jakieś ptoooki tam latały :evil_lol: Moja jak by zobaczyła jakiegoś ptaka to na patrzeniu by się nie skończyło:evil_lol: Cimi napisał(a): :loveu: :loveu:Ale z niej słodziak:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Doberek mówię, i pytam czy tu czasem jakis nowy tytuł galeryjki się nie stworzył? Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
shangri_la Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 heloł, szczesliwego nowego roku dla Was :cool3: zawsze uważałam, że piłeczki najlepiej wygladają w fafelkach bokserzych :) moze jakies noworoczne fotki ? p.s: a my dzisiaj z Bira przejzdzalismy przez Gliwice :eviltong: hehehe [SIZE=2]pozdrawiam Quote
Cimi Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='DORRAG']Moja jak by zobaczyła jakiegoś ptaka to na patrzeniu by się nie skończyło:evil_lol: Nie jest tak źle u nas :lol:. Ptooki były na dachu, nie są aż tak głupie :eviltong:. [quote name='Kate I Luka']Doberek mówię, i pytam czy tu czasem jakis nowy tytuł galeryjki się nie stworzył? A stworzył, stworzył :eviltong: :cool3:. Mira, Kasia, Madzia, leemonca i Shangri dzięki za życzenia :lol!:. Ja także, życzę wszystkim szczęśliwego Nowego roku ;). [quote name='shangri_la']zawsze uważałam, że piłeczki najlepiej wygladają w fafelkach bokserzych :) :loveu: :loveu: [quote name='shangri_la'] p.s: a my dzisiaj z Bira przejzdzalismy przez Gliwice :eviltong: hehehe Ooo.. zwiedziłyście nasze urocze miasto :lol:.. Prawda, że piękne :loveu: :cool3: ? [quote name='tygra']Witam Nowoorocznie Hej, hej :multi: Quote
Cimi Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 evaxon napisał(a):najlepszego w nowym roku Dzięki i nawzajem :lol:. Quote
DORRAG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Cimi'] (Tak się zastanawiałam jak zobaczyłam to zdjecie) dlaczego Fiona na zasłonięty pyszczek....a teraz widzę że ona trzyma balonik:loveu: Quote
Recommended Posts