Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oo proszę, widzę, że Was całkiem friesbowskie szaleństwo dopadło ;) :cool3: Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 siemka fioneczko jestes strasznie ladna :D bedziemy tu czesto wpadac bo mas pikną sucz :D wioec prosimy duzo FOT:p:evil_lol::multi: Quote
shangri_la Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 witajcie :razz: no narescie duzo fotek latajacej Fionki :lol:, ale z tego co obserwuje to juz sa jakies stare :diabloti: ( troche mnie nie bylo na dogo ) a ta paszcza jest extra :evil_lol: pozdrawiam Quote
Cimi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 shangri_la napisał(a):ale z tego co obserwuje to juz sa jakies stare :diabloti: ( troche mnie nie bylo na dogo ) A tam jakieś pierdoły gadasz :lol: Quote
shangri_la Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cimi napisał(a):A tam jakieś pierdoły gadasz :lol: taaaa a nowe foty to kiedy beda? :cool3: :evil_lol: pozdrawiam Quote
tygra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć zwariowane Kobitki :), my nie możemy jeszcze 2 tygodnie szalec Quote
Cimi Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 shangri_la napisał(a):taaaa a nowe foty to kiedy beda? :cool3: :evil_lol: w Grudniu popołudniu :lol: Cześć dziewczyny :cool3: :multi: Quote
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hejo :D.. czekamy na foteczki:multi: :loveu: Quote
Cimi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Prawie jak sarenka ;) :p Prawie robi wieeeeeeeelkaą różnicę :lol: Dobra pochwale się, że 28 marca ma swoje urodziny :cool3: :evil_lol:, heh W ziązku z tym, że dopadła mnie choroba ( czyt. mieć coraz więcej talerzy :evil_lol:) to aktualnie czekam na kolejne 2, tym razem dwa zielone :loveu: :lol:. Co najlepsze mam wielką radochę przy talerzykach, więc to taki prezent urodzinowy, który sobie sama robię :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cimi to Ty będziesz miała już osiem talerzyków:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Obsesja:evil_lol: Quote
Cimi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Ta i zastanawiam się nad jeszcze jednym :roll: :lol:. Nie mówię nawet o tym rodzicom, bo jeszcze sobie coś pomyślą :evil_lol:. Frisbee wciąga :multi: :lol!: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Cimi']Prawie robi wieeeeeeeelkaą różnicę :lol: Dobra pochwale się, że 28 marca ma swoje urodziny :cool3: :evil_lol:, heh W ziązku z tym, że dopadła mnie choroba ( czyt. mieć coraz więcej talerzy :evil_lol:) to aktualnie czekam na kolejne 2, tym razem dwa zielone :loveu: :lol:. Co najlepsze mam wielką radochę przy talerzykach, więc to taki prezent urodzinowy, który sobie sama robię :evil_lol:. Chyba nie wypada Ci życzyć szybiego powrotu do zdrowia:roll: :evil_lol: Quote
Cimi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='bonita']Chyba nie wypada Ci życzyć szybiego powrotu do zdrowia:roll: :evil_lol: Oj nie wypada, nie wypada :lol: :lol!: Quote
Recommended Posts