Cimi Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 A tam przestańcie, bo się zarumienię :oops: Quote
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cimi :calus: :calus: :calus: Jetses Kochana!!! :loveu: :multi: Sliczna Cimi-oneczka :loveu: Quote
Cimi Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 No i puściłam buraka :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cimi napisał(a):No i puściłam buraka :oops: :oops: :oops::evil_lol::evil_lol:dobrze że tylko buraczka ;) Quote
Agga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ale ona mi Sare z młodych lat przypomina:loveu: Quote
Cimi Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:dobrze że tylko buraczka ;) Alu, co Ty masz za myśli :lol: :evil_lol: ? Quote
kinga.l Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Piekny ! Zapraszam skomentujcie u mnie bo mi sie przykro robi bo nikt nie komentuje :-( :-( :oops: Quote
Godelaine Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Cimi... Wiesz o tym, że jesteś WIELKA?! :) Piękny potwór :) Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Cimi napisał(a):Alu, co Ty masz za myśli :lol: :evil_lol: ?:p eeeee no nic ;) Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 kochaniutka jest :loveu: Agatko ja myślę że ona zostanie ;) Quote
Ewkaa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Cimi to jak ona ma w końcu ma na imię?:mad: Greta,Layla czy Cimi?:evil_lol: Quote
Cimi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Agatko ja myślę że ona zostanie ;) Aj nie wiem, nie wiem :lol: Quote
Cimi Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Ewkaa']Cimi to jak ona ma w końcu ma na imię?:mad: Greta,Layla czy Cimi?:evil_lol: Pozostaniemy przy Layli :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witaj Agatko :p ... Masz nowe śliczniaste cudo w domu :loveu: :loveu: :loveu: ... Ale i tak dla mnie Fioneczka jest najlepsza :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Layla ;) I specjalnie dla Piotrka Fionka ;) Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Cimi']I specjalnie dla Piotrka Fionka ;) Dziękuję :multi: :multi: :loveu: :loveu: ... Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dziękuję :multi: :multi: :loveu: :loveu: ... Nie ma za co, ale więcej nie będzie :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Cimi napisał(a):Nie ma za co, ale więcej nie będzie :lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ ja dokładnie wiem, że na więcej nie mam co liczyć :roll: ... Przynajmniej dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A pfyyy :mad: :lol:. A masz, dostaniesz dwie :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Cimi']A pfyyy :mad: :lol:. A masz, dostaniesz dwie :evil_lol: Jaka Ty dziś dla mnie dobra jesteś :lol: ... Aż Cię nie poznaję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Moooooja Fioneczka :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jaka Ty dziś dla mnie dobra jesteś :lol: ... Aż Cię nie poznaję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Moooooja Fioneczka :loveu: :loveu: :loveu: ... To tylko dzień dobroci dla Piotrka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Melduję się!:lol: Cholera co ja, przepraszam bardzo, mam nowego powiedzieć??:icon_roc: Przekaż ode mnie całusy w te fafelki czarniuchne!:loveu: Quote
Recommended Posts