Cimi Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Coś wspominałaś w Locersowej galerii o kwietniu? :cool3: A dobry wieczór Piotrze ;). A i owszem wspominałam, bo prawdopodobnie będziemy w Warszawie 8 i 9 kwietnia ;) Quote
Cimi Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a coż ona tam zobaczyła:razz: A tego to nie wiem :lol: KaRa_TC napisał(a):Skok pierwsza klasa:lol: :lol: No a jak by mogło być inaczej, :cool3:? Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ta foteczka jest swietna:loveu: :loveu: :loveu: te spojrzenie:cool3: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Cimi'] O ja!!!! Ale z niej modelka. Ślicznie!!:loveu: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Jedziemy na zawody :bigcool:. Fotki z najnowszą zabawką ;). Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Cimi'] O jaka mordeczka słodziuchna!!:loveu: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 malawaszka napisał(a):ulalaaa będziecie ćwiczyć obronę Też ale to w dalekiej przyszłości ;). Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ta foteczka jest swietna:loveu: :loveu: :loveu: te spojrzenie:cool3:cudowna fotka :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cimi Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Na jakie zawody jedziecie? :razz: A na zawody Obedience w Warszawie 8 i 9 kwietnia :bigcool:. Dziękujemy wszystkim za komplementy :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cimi napisał(a):A na zawody Obedience w Warszawie 8 i 9 kwietnia :bigcool:. A gdzie dokładnie mają być te zawody? :razz: Quote
Cimi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):A gdzie dokładnie mają być te zawody? :razz: A tego to jeszcze nie wiem :lol:. Narazie wiem tyle ,że w Warszawie :lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Cimi napisał(a):A tego to jeszcze nie wiem :lol:. Narazie wiem tyle ,że w Warszawie :lol:no no jeszcze trochę i na olimpiadę pojada :razz:.Liczę , że Wind wam będzie cykać foteczki ;) Quote
PiotrekJ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Cimi napisał(a):A tego to jeszcze nie wiem :lol:. Narazie wiem tyle ,że w Warszawie :lol: Ależ szczegółowe informacje uzyskałem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Tak Wind ma cykać fotki, :cool3:. Qrde ciekawa jestem jak nam wyjdzie wszystko :lol:.. w końcu to nasz debiut :evil_lol:. PiotrekJ napisał(a):Ależ szczegółowe informacje uzyskałem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Wiesz co narazie wiem tyle, że jadę pociągiem do Warszawy być może z Godelaine i jej Desti, że to wszystko jest w Warszawie i startowe wynosi 50 zł :evil_lol:. Nawet nie wiem jak sobie nocke załatwie :roll: Piotrze, a Ty przyjdziesz zobaczyć nasz debiut, :cool3: ? Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Cimi napisał(a):Tak Wind ma cykać fotki, :cool3:. Qrde ciekawa jestem jak nam wyjdzie wszystko :lol:.. w końcu to nasz debiut :evil_lol:. Wiesz co narazie wiem tyle, że jadę pociągiem do Warszawy być może z Godelaine i jej Desti, że to wszystko jest w Warszawie i startowe wynosi 50 zł :evil_lol:. Nawet nie wiem jak sobie nocke załatwie :roll: Piotrze, a Ty przyjdziesz zobaczyć nasz debiut, :cool3: ?nam pozostaje trzymać kciuki :razz: Quote
Recommended Posts