PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Cimi napisał(a):To znaczy, że jst brak nowych zdjęć :evil_lol: A czemu to tak? :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 hallo ... hallo ... a gdzie nowe fotki :mad: :mad: Quote
teqquila Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 my chcemy fotki my chcemy fotki my chcemy fotki !!!!!! Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Agata jest LENIWA i zaraz powie, że nie chce się jej wstawiać :mad: :angryy: :diabloti: ... Quote
teqquila Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 albo ze w domu nie lubi zdjec robic :) Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='teqquila']albo ze w domu nie lubi zdjec robic :) To nie tak że nie lubi, to czyste LENISTWO :diabloti: ... A na to LENISTWO nic nie poradzisz :roll: ... Chyba że :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Piotrek dziewczyne uderzysz :razz:? To wszystko z czystego lenistwa :loveu:. Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Cimi napisał(a):Piotrek dziewczyne uderzysz :razz:? Loca na Ciebie naślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Cimi napisał(a):To wszystko z czystego lenistwa :loveu:. I jeszcze bezczelnie się przyznaje :mad: ... Quote
Cimi Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Loca na Ciebie naślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Hmm.. mogę się zgodzić na taką wersję :lol: :lol_evil: PiotrekJ napisał(a):I jeszcze bezczelnie się przyznaje :mad: ... No a jakby inaczej, miałabym kłamać :diablotin:? Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Cimi napisał(a):Hmm.. mogę się zgodzić na taką wersję :lol: :lol_evil: No a jakby inaczej, miałabym kłamać :diablotin:? Koniec dyskusji, chcę zdjęcia Fionki :angryy: ... Quote
Cimi Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Koniec dyskusji, chcę zdjęcia Fionki :angryy: ... To przyjedź do mnie i zrobisz sesje zdjęciową Fionce :lol: Quote
Koma Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ja wchodzę, myślałam że jakieś nowe fotki Fioneczki będą a tu... :sadCyber: Quote
e.v.a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 tez bym z checia poogladala sobie foteczki Fioneczki:roll: (Locusia tez:diabloti: ) Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='evaxon']tez bym z checia poogladala sobie foteczki Fioneczki:roll: (Locusia tez:diabloti: ) Agata ma aparat i nie robi zdjęć :angryy:, a ja od wczoraj aparatu nie mam :-( ... Quote
e.v.a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agata ma aparat i nie robi zdjęć :angryy:, a ja od wczoraj aparatu nie mam :-( ... :x komus tu sie lanie nalezy :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 evaxon napisał(a)::x komus tu sie lanie nalezy :mad: :mad: Agacie, napewno nie mi ... Aparat pojechal sobie na wieczór panieński i szybko nie wróci :roll: ... Galeria Loco spadnie gdzieś tam daaaaaleko na 10 stronę :roll: ... Quote
e.v.a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agacie, napewno nie mi ... Aparat pojechal sobie na wieczór panieński i szybko nie wróci :roll: ... Galeria Loco spadnie gdzieś tam daaaaaleko na 10 stronę :roll: ... he he to tak jak galeria Tigry :roll: Quote
Cimi Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 A phi też mi wymówka Piotrek 8). Aparat można pożyczyć od znajomych :evil_lol:. A mój aparat gdzieś tam w moim pokoju leży i leży i czeka na odpowiednią chwilę :lol: Quote
e.v.a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Cimi napisał(a):A phi też mi wymówka Piotrek 8). Aparat można pożyczyć od znajomych :evil_lol:. A mój aparat gdzieś tam w moim pokoju leży i leży i czeka na odpowiednią chwilę :lol: właśnie Piotrek taka wymowka to nie wymowka :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Cimi napisał(a):A phi też mi wymówka Piotrek 8). Aparat można pożyczyć od znajomych :evil_lol:. A mój aparat gdzieś tam w moim pokoju leży i leży i czeka na odpowiednią chwilę :lol: evaxon napisał(a):właśnie Piotrek taka wymowka to nie wymowka :evil_lol: :evil_lol: Wy wredne baby jesteście, już Wam to mówiłem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 evaxon napisał(a):właśnie Piotrek taka wymowka to nie wymowka :evil_lol: :evil_lol: Piotrek z babami nie wygrasz :lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Cimi napisał(a):Piotrek z babami nie wygrasz :lol: :evil_lol: :cool1: a jak hee hee Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No wreszcie :multi: :multi: :multi: ... Mooooja Fioneczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
e.v.a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 boskie:bigcool: wiecej wiecej wiecej :Cool!: Quote
Recommended Posts