PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Fionka. miłość moja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :-o Cimi jakie artystyczne zdjęcie.... :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: a ta zabaweczka nie jest czasem z "paczki dla szczeniaczka" :evil_lol: :evil_lol: Fioneczka artystka :bigcool: :klacz: :loveu: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 A pewnie, że artystyczne zdjęcie :evil_lol:. Pobawiłam się w artytkę :lol:. a ta zabaweczka z paczki dla szczeniaczka, ale jakoś wcześniej Fiona się nią nie interesowała, ale ostatnio ubyło nam zabawek, bo musiałam wyrzucić, bo Fionka zepsuła :lol:, a to były jej ulubione. Dla fanów Fionki :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Cimi']Dla fanów Fionki :loveu: To dla mnie, to dla mnie :multi: :multi: :multi: ... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):To dla mnie, to dla mnie :multi: :multi: :multi: ... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: chciał bys chciał bys :eviltong: to dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 ahha jaka powazna, myslaby kto... :lol: :lol: :multi: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a):chciał bys chciał bys :eviltong: to dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu: A wcale że nie :shake: ... Fionka jest moja ... No i czasem Agaty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):A wcale że nie :shake: ... Fionka jest moja ... No i czasem Agaty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ty pilnuj lepiej Loca :eviltong: a nie przywłaszczasz sobie Fioneczke :diabloti: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a):ty pilnuj lepiej Loca :eviltong: a nie przywłaszczasz sobie Fioneczke :diabloti: No właśnie, ona nigdzie z Tobą nie pójdzie :P Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):No właśnie, ona nigdzie z Tobą nie pójdzie :P Ty nie bądź taka pewna :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty nie bądź taka pewna :evil_lol: ... No tak, Ty nie bądź taki do przodo bo Cię z tyłu zabraknie :lol: :evil_lol:. W życiu nie pójdzie z obcym, bo jest emocjonalnie związana ze mną ;). A na Ciebie to może jeszcze warknąć :lol:. A za niedługo zaczynamy szkolenie :multi: , więc tym batdziej z Tobą nie pójdzie :lol:. Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):No tak, Ty nie bądź taki do przodo bo Cię z tyłu zabraknie :lol: :evil_lol:. W życiu nie pójdzie z obcym, bo jest emocjonalnie związana ze mną ;). A na Ciebie to może jeszcze warknąć :lol:. A za niedługo zaczynamy szkolenie :multi: , więc tym batdziej z Tobą nie pójdzie :lol:. Czyli Fionka mnie nie lubi? :shake: :-( :placz: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czyli Fionka mnie nie lubi? :shake: :-( :placz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: haaa wydało sie :evil_lol: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czyli Fionka mnie nie lubi? :shake: :-( :placz: Ona nie lubi facetów :evil_lol:, no nie przepada za nimi :lol:. Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):Ona nie lubi facetów :evil_lol:, no nie przepada za nimi :lol:. Ja do niej z sercem i miłością a ona mnie nie lubi :placz: :placz: :placz: ... evaxon napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: haaa wydało sie :evil_lol: A Ty się lepiej już nie odzywaj :mad: :mad: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):A Ty się lepiej już nie odzywaj :mad: :mad: :evil_lol: ... jaa??? a czy ja cos mowilam??:siara: Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 No i znowu grozi :roll:, nie można tak subtelniej :cool3:? Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):No i znowu grozi :roll:, nie można tak subtelniej :cool3:? Zależy do kogo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zależy do kogo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: No już dobrze Ewo, już dobrze :lol: ;) ... Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zależy do kogo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A do kogo subtelniej :cool3: ? Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Cimi napisał(a):A do kogo subtelniej :cool3: ? No do Ciebie oczywiście :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):No do Ciebie oczywiście :evil_lol: ... Wiedziałam, wiedziałam :multi: :calus: :lol: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ide sie zamknac w szafie :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 evaxon napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ide sie zamknac w szafie :roll: Ewo, ale tam ciemno jest ... Nie będziesz się bać sama? :roll: Weź lepiej Tigre ze sobą :lol: ... Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Recommended Posts