malawaszka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 jaaasneeeee i kolejny nick :shake: dziewczyno wstydu nie masz i nie bierz teraz na litosć!!!! bo to dopiero jest poniżej pasa!!!! :angryy: nie ma litości dla oszustów!!!! :angryy:
chita Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='gameta']I z kolejnego profilu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/mix-chihuahua-szuka-domu-ma-dom-128119/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/ma-juz-dom-piekny-owczarek-niemiecki-po-przejsciach-130704/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/watek-zbiorczy-psow-do-adopcji-pani-ali-133630/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/terierkowata-milka-ma-dom-137570/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/bruno-juz-w-nowym-domku-139368/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/pomocy-zostawiony-w-lesie-na-smiercionosnej-lince-czarek-juz-w-nowym-domku-141529/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ulamek-sekundy-zlamal-moje-zycie-potrzebny-rc-sensible-143990/?highlight[/URL]= [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/luna-loczek-szukaja-domu-145930/?highlight[/URL]= Cóż, większość dzis wyedytowana - mam nadzieję, że mod przywróci co trzeba :) Wiem, że się da, bo u Pipi na atku się udało :) swoją droga mało kto może się pochwalić 100% adopcji ... ;)[/quote] jest tez Czarus:angryy: [URL="http://www.flickr.com/photos/68151963@N00/393091655/in/photostream/"]Stades entropion surgery Day 1 on Flickr - Photo Sharing![/URL] :angryy::angryy::angryy::angryy:
Guest Elżbieta481 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mam nadzieję,ze poniesiesz zasłużona karę.Oby. Elżbieta
malawaszka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Przepraszam wszystkich za moje zachowanie. Wiem, że zrobiłam źle i jest mi z tym bardzo ciężko. Wasze pieniądze nie poszły na rozrywki, bzdety itp. Jestem osobą niezamożną, w ciężkiej sytuacji materialnej, a pieniądze zostały przeznaczone na zakup ubrań i podręczników, za które dałam 400 zł. Wiem, że postąpiłam źle i wykorzystałam Waszą miłość i empatię do zwierząt. Jest mi z tym bardzo ciężko, a łzy same płyną mi po policzkach. Raczej wyje jak bóbr, bo zmusiła mnie do tego moja obecna sytuacja. Ten kto zna życie wielodzietnych rodzin, gdzie nie ma stałej pracy, a każdy dzień jest obawą o kolejne jutro to będzie wiedział, dlaczego to zrobiłam. Nie mam pstro w głowie, twardo stąpam po ziemi i doskonale wiem, że postąpiłam wobec Was niesłusznie i źle. Zdobyłam się na cywilną odwagę, aby tutaj napisać i proszę o wybaczenie. Nadal chcę się uczyć i zdobyć wymarzony zawód. Chcę także odesłać zaksięgowane pieniądze, które wpłynęły na konta. Chcciałabym załątwić tę sprawę polubownie. Przede mną całe życie, nauka, nowa rodzina - i nie przeczę, że się boję. Proszę Was o niemieszanie mnie z błotem i zawiadamianie policji. Jestem całkowicie odpowiedzialna za swoje postępowanie i zapewniam, że to się więcej nie powtórzy. Państwo przeznacza na biedniejszych minimalne zasiłki, które ledwo starczają na żywność i opłacenie rachunków, nic mnie nie usprawiedliwia, ale głównie bieda popchnęła mnie do tego czynu. Proszę Was o wybaczenie i jeszcze raz przepraszam. Proszę także o niebanowanie tego konta do czasu aż wyślę pieniądze. Żałuję tego, co się stało i przyrzekam, że nigdy więcej nie przyjdzie mi do głowy taki pomysł. Wszystko, co napisałam jest prawdą i tylko prawdą. Tak mi dopomóż Bóg! Marta[/quote] i zapiszę w razie jakby miało zniknąc :angryy: 400 zł za książki i ubrania - a na tych wszystkich watakch WIĘCEJ ZEBRAŁAS!!!!! :angryy:
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Przepraszam wszystkich za moje zachowanie. Wiem, że zrobiłam źle i jest mi z tym bardzo ciężko. Wasze pieniądze nie poszły na rozrywki, bzdety itp. Jestem osobą niezamożną, w ciężkiej sytuacji materialnej, a pieniądze zostały przeznaczone na zakup ubrań i podręczników, za które dałam 400 zł. Wiem, że postąpiłam źle i wykorzystałam Waszą miłość i empatię do zwierząt. Jest mi z tym bardzo ciężko, a łzy same płyną mi po policzkach. Raczej wyje jak bóbr, bo zmusiła mnie do tego moja obecna sytuacja. Ten kto zna życie wielodzietnych rodzin, gdzie nie ma stałej pracy, a każdy dzień jest obawą o kolejne jutro to będzie wiedział, dlaczego to zrobiłam. Nie mam pstro w głowie, twardo stąpam po ziemi i doskonale wiem, że postąpiłam wobec Was niesłusznie i źle. Zdobyłam się na cywilną odwagę, aby tutaj napisać i proszę o wybaczenie. Nadal chcę się uczyć i zdobyć wymarzony zawód. Chcę także odesłać zaksięgowane pieniądze, które wpłynęły na konta. Chcciałabym załątwić tę sprawę polubownie. Przede mną całe życie, nauka, nowa rodzina - i nie przeczę, że się boję. Proszę Was o niemieszanie mnie z błotem i zawiadamianie policji. Jestem całkowicie odpowiedzialna za swoje postępowanie i zapewniam, że to się więcej nie powtórzy. Państwo przeznacza na biedniejszych minimalne zasiłki, które ledwo starczają na żywność i opłacenie rachunków, nic mnie nie usprawiedliwia, ale głównie bieda popchnęła mnie do tego czynu. Proszę Was o wybaczenie i jeszcze raz przepraszam. Proszę także o niebanowanie tego konta do czasu aż wyślę pieniądze. Żałuję tego, co się stało i przyrzekam, że nigdy więcej nie przyjdzie mi do głowy taki pomysł. Wszystko, co napisałam jest prawdą i tylko prawdą. Tak mi dopomóż Bóg! Marta[/quote] Swoje łzawe historie zostaw na później. Będą Ci bardzo potrzebnechoć wątpię, aby były skuteczne.
martuss Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zanim mnie osądzicie proszę przeczytajcie moje oświadczenie. Nie jestem złym człowiekiem, po prostu zbłądziłam i chcę to naprawić. wiem, że czasu nie da się cofnąć, ale błędy zawsze można naprawić i próbować stać się lepszym. Pieniądze odeślę właścicielom lub jeśli się dogadacie na jakiś cel charytatywny. Proszę o odpowiedź. P.S. Nigdy od nikogo nic nie wzięłam, raz popełniłam błąd i chcę go naprawić. Nie liczę na komplementy tylko na wybaczenie.
majqa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Przepraszam wszystkich za moje zachowanie. (...) Jest mi z tym bardzo ciężko, a łzy same płyną mi po policzkach. (...) Żałuję tego, co się stało i przyrzekam, że nigdy więcej nie przyjdzie mi do głowy taki pomysł. (...) Tak mi dopomóż Bóg! Marta[/quote] Boga w to nie mieszaj. Twoje łzy mnie nie wzruszają, w deklaracje nie wierzę. Jest Ci ciężko, słusznie. :angryy:
Lilmo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Zanim mnie osądzicie proszę przeczytajcie moje oświadczenie. Nie jestem złym człowiekiem, po prostu zbłądziłam i chcę to naprawić. wiem, że czasu nie da się cofnąć, ale błędy zawsze można naprawić i próbować stać się lepszym. Pieniądze odeślę właścicielom lub jeśli się dogadacie na jakiś cel charytatywny. Proszę o odpowiedź.[/quote] Nie wiem jak reszta, ale ja nie jestem skłonna uwierzyć w żadne Twoje słowo. Uważam, że jesteś osobą, która nie zasługuje na jakąkolwiek litość i pobłażliwość. To nie my będziemy Cię sądzić, a instytucje, które się tym zajmują. Mam ogromną nadzieję, że wyznaczą Ci karę adekwatną do Twojego obrzydliwego czynu.
Jagoda1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Trzeba ponosić konsekwencje za swoje postępowanie.:angryy:
Guest Elżbieta481 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A z czego chcesz oddać pieniądze?Rodzice oddadzą? A tak wogóle-nie wiem jak inni-nas nie ma w gronie osób oszukanych i masz szczęscie,bo my nie darowalibyśmy dorobienia się na krzywdzie psów. Nie pozdrawiamy. EOT E/W
chita Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Przepraszam wszystkich za moje zachowanie. Wiem, że zrobiłam źle i jest mi z tym bardzo ciężko. Wasze pieniądze nie poszły na rozrywki, bzdety itp. Jestem osobą niezamożną, w ciężkiej sytuacji materialnej, a pieniądze zostały przeznaczone na zakup ubrań i podręczników, za które dałam 400 zł. Wiem, że postąpiłam źle i wykorzystałam Waszą miłość i empatię do zwierząt. Jest mi z tym bardzo ciężko, a łzy same płyną mi po policzkach. Raczej wyje jak bóbr, bo zmusiła mnie do tego moja obecna sytuacja. Ten kto zna życie wielodzietnych rodzin, gdzie nie ma stałej pracy, a każdy dzień jest obawą o kolejne jutro to będzie wiedział, dlaczego to zrobiłam. Nie mam pstro w głowie, twardo stąpam po ziemi i doskonale wiem, że postąpiłam wobec Was niesłusznie i źle. Zdobyłam się na cywilną odwagę, aby tutaj napisać i proszę o wybaczenie. Nadal chcę się uczyć i zdobyć wymarzony zawód. Chcę także odesłać zaksięgowane pieniądze, które wpłynęły na konta. Chcciałabym załątwić tę sprawę polubownie. Przede mną całe życie, nauka, nowa rodzina - i nie przeczę, że się boję. Proszę Was o niemieszanie mnie z błotem i zawiadamianie policji. Jestem całkowicie odpowiedzialna za swoje postępowanie i zapewniam, że to się więcej nie powtórzy. Państwo przeznacza na biedniejszych minimalne zasiłki, które ledwo starczają na żywność i opłacenie rachunków, nic mnie nie usprawiedliwia, ale głównie bieda popchnęła mnie do tego czynu. Proszę Was o wybaczenie i jeszcze raz przepraszam. Proszę także o niebanowanie tego konta do czasu aż wyślę pieniądze. Żałuję tego, co się stało i przyrzekam, że nigdy więcej nie przyjdzie mi do głowy taki pomysł. Wszystko, co napisałam jest prawdą i tylko prawdą. Tak mi dopomóż Bóg! Marta[/quote] Martusia a Monisia nie ma tyle odwagi cywilneji tez taka biedna ze na ksiazki nie bylo. to sie mamusi a ostro zdziwi ze te ksiazki u wa takie drogie:angryy:niech cie szlag trafi chora istoto, kilkanascie wspanialych istnen przez Ciebie zostalo pozbawione szansy a kilkadziesiat kolejnych dopeiero straci...i ten twoj Bog ci tu nie pomoze.
majqa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Lilmo'] (...) Mam ogromną nadzieję, że wyznaczą Ci karę adekwatną do Twojego obrzydliwego czynu.[/quote] Czego i ja z całego serca życzę.
martuss Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Kolejny nick, bo tamte zostały zablokowane. Więc jak mam się z Wami skontaktować??? Wszystkie kwoty przeleję na Wasze konta, mogę jeszcze raz przeprosić i błagać o wybaczenie. Jeśli w Polsce nie ma ludzi z sercem to trudno. Wezmę nawet kredyt, żeby Was spłacić. Swoje oświadczenie już napisałam i go nie zmienię, bo jest prawdą. Najwidoczniej tutaj po prostu nikt nigdy nie żył w biedzie i nie wie co to za uczucie, upokorzenie i strach. Wszystkim, którzy mi wybaczą chcę osobno podziękować. Pieniądze wyślę z 1 konta, żeby nie gmatwać. Jeśli nie zostanę zbanowana to wstawię rozliczenie. Miłej nocy!
aga_krzys Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 to znowu jakaś ściema:angryy:. Zaraz nie wytrzymam i wsiąde w samochód i podjadę do Ruchocinka. To zaledwie 10km od mnie.
agaga21 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 laptopa dziewczyna sprzedaje a biedaczka na podręczniki nie ma:-(:angryy::angryy::angryy: kto ci uwierzy wstrętna oszustko?? boisz się teraz, bardzo dobrze! mam nadzieję że skończysz w pierdlu!:angryy:
Piromanka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Jeśli w Polsce nie ma ludzi z sercem to trudno[/quote] Noo, pieniądze które przez oszustwo zebrałaś o tym świadczą...
Alicja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Przepraszam wszystkich za moje zachowanie. Wiem, że zrobiłam źle i jest mi z tym bardzo ciężko. Wasze pieniądze nie poszły na rozrywki, bzdety itp. Jestem osobą niezamożną, w ciężkiej sytuacji materialnej, a pieniądze zostały przeznaczone na zakup ubrań i podręczników, za które dałam 400 zł. Wiem, że postąpiłam źle i wykorzystałam Waszą miłość i empatię do zwierząt. Jest mi z tym bardzo ciężko, a łzy same płyną mi po policzkach. Raczej wyje jak bóbr, bo zmusiła mnie do tego moja obecna sytuacja. Ten kto zna życie wielodzietnych rodzin, gdzie nie ma stałej pracy, a każdy dzień jest obawą o kolejne jutro to będzie wiedział, dlaczego to zrobiłam. Nie mam pstro w głowie, twardo stąpam po ziemi i doskonale wiem, że postąpiłam wobec Was niesłusznie i źle. Zdobyłam się na cywilną odwagę, aby tutaj napisać i proszę o wybaczenie. Nadal chcę się uczyć i zdobyć wymarzony zawód. Chcę także odesłać zaksięgowane pieniądze, które wpłynęły na konta. Chcciałabym załątwić tę sprawę polubownie. Przede mną całe życie, nauka, nowa rodzina - i nie przeczę, że się boję. Proszę Was o niemieszanie mnie z błotem i zawiadamianie policji. Jestem całkowicie odpowiedzialna za swoje postępowanie i zapewniam, że to się więcej nie powtórzy. Państwo przeznacza na biedniejszych minimalne zasiłki, które ledwo starczają na żywność i opłacenie rachunków, nic mnie nie usprawiedliwia, ale głównie bieda popchnęła mnie do tego czynu. Proszę Was o wybaczenie i jeszcze raz przepraszam. Proszę także o niebanowanie tego konta do czasu aż wyślę pieniądze. Żałuję tego, co się stało i przyrzekam, że nigdy więcej nie przyjdzie mi do głowy taki pomysł. Wszystko, co napisałam jest prawdą i tylko prawdą. Tak mi dopomóż Bóg! Marta[/quote] [FONT=Arial][B]A Ty myślisz , ze Nam pieniądze z Nieba jak kasza manna lecą :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/FONT]... [FONT=Arial][B]myslisz ze jak wpłacamy na psy to dlatego że nam nadbywa ...mylisz sie dziewczyno , czasem Nasze rachunki nie są zapłacone a ostatni grosz idzie na umierajacego , chorego , cierpiacego psiaka ... [/B][/FONT]
chita Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='aga_krzys']to znowu jakaś ściema:angryy:. Zaraz nie wytrzymam i wsiąde w samochód i podjadę do Ruchocinka. To zaledwie 10km od mnie.[/quote] ja bym nawet nie czekala:angryy: a Tobie martusia nawet kredyt nie pomoze.nadszarpnelas zaufanie at ego zaden kredyt nie splaci...:angryy:
giselle4 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Przepraszam wszystkich za moje zachowanie. Wiem, że zrobiłam źle i jest mi z tym bardzo ciężko. Wasze pieniądze nie poszły na rozrywki, bzdety itp. Jestem osobą niezamożną, w ciężkiej sytuacji materialnej, a pieniądze zostały przeznaczone na zakup ubrań i podręczników, za które dałam 400 zł. Wiem, że postąpiłam źle i wykorzystałam Waszą miłość i empatię do zwierząt. Jest mi z tym bardzo ciężko, a łzy same płyną mi po policzkach. Raczej wyje jak bóbr, bo zmusiła mnie do tego moja obecna sytuacja. Ten kto zna życie wielodzietnych rodzin, gdzie nie ma stałej pracy, a każdy dzień jest obawą o kolejne jutro to będzie wiedział, dlaczego to zrobiłam. Nie mam pstro w głowie, twardo stąpam po ziemi i doskonale wiem, że postąpiłam wobec Was niesłusznie i źle. Zdobyłam się na cywilną odwagę, aby tutaj napisać i proszę o wybaczenie. Nadal chcę się uczyć i zdobyć wymarzony zawód. Chcę także odesłać zaksięgowane pieniądze, które wpłynęły na konta. Chcciałabym załątwić tę sprawę polubownie. Przede mną całe życie, nauka, nowa rodzina - i nie przeczę, że się boję. Proszę Was o niemieszanie mnie z błotem i zawiadamianie policji. Jestem całkowicie odpowiedzialna za swoje postępowanie i zapewniam, że to się więcej nie powtórzy. Państwo przeznacza na biedniejszych minimalne zasiłki, które ledwo starczają na żywność i opłacenie rachunków, nic mnie nie usprawiedliwia, ale głównie bieda popchnęła mnie do tego czynu. Proszę Was o wybaczenie i jeszcze raz przepraszam. Proszę także o niebanowanie tego konta do czasu aż wyślę pieniądze. Żałuję tego, co się stało i przyrzekam, że nigdy więcej nie przyjdzie mi do głowy taki pomysł. Wszystko, co napisałam jest prawdą i tylko prawdą. Tak mi dopomóż Bóg! Marta[/quote] Jakos Ci nie wierze:shake: i nie mieszaj do tego Boga i biedy mnie nie ruszyły Twoje usprawiedliwienia ....wiesz dlaczego? bo te biedne psy umieraja z głody,nie leczone,nie kochane bez domków ,na mrozie i betonie,w pełnym sloncu,bez wody i swojego legowiska..... nie obrazam Cie i nie mieszam z blotem bo bym siebie ponizyła ....zyj z tym i miej koszmary jak one konają przez Ciebie Amen
Alicja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='agaga21']laptopa dziewczyna sprzedaje a biedaczka na podręczniki nie ma:-(:angryy::angryy::angryy: kto ci uwierzy wstrętna oszustko?? boisz się teraz, bardzo dobrze! mam nadzieję że skończysz w pierdlu!:angryy:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][B] i to laptop firmy Dell[/B][/SIZE][/FONT] :angryy:
malawaszka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Kolejny nick, bo tamte zostały zablokowane. Więc jak mam się z Wami skontaktować??? Wszystkie kwoty przeleję na Wasze konta, mogę jeszcze raz przeprosić i błagać o wybaczenie. Jeśli w Polsce nie ma ludzi z sercem to trudno. Wezmę nawet kredyt, żeby Was spłacić. Swoje oświadczenie już napisałam i go nie zmienię, bo jest prawdą. Najwidoczniej tutaj po prostu nikt nigdy nie żył w biedzie i nie wie co to za uczucie, upokorzenie i strach. Wszystkim, którzy mi wybaczą chcę osobno podziękować. Pieniądze wyślę z 1 konta, żeby nie gmatwać. Jeśli nie zostanę zbanowana to wstawię rozliczenie. Miłej nocy![/quote] nie ma ludzi z sercem dla podłych oszustów!!!!! nie okradłaś nas - okradłaś mnóstwo psów bezdomnych, chorych, któr umrą bo ktoś mająs wcześniej styczność z Tobą więcej już nie zaufa!!!! ale po co ja to piszę, i tak nie zrozumiesz...
Asior Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='martuss']Zanim mnie osądzicie proszę przeczytajcie moje oświadczenie. Nie jestem złym człowiekiem, po prostu zbłądziłam i chcę to naprawić. wiem, że czasu nie da się cofnąć, ale błędy zawsze można naprawić i próbować stać się lepszym. Pieniądze odeślę właścicielom lub jeśli się dogadacie na jakiś cel charytatywny. Proszę o odpowiedź. P.S. Nigdy od nikogo nic nie wzięłam, raz popełniłam błąd i chcę go naprawić. Nie liczę na komplementy tylko na wybaczenie.[/QUOTE] tiaaaaa?? a ja myśle, że wydygałaś się policji.... :cool3: coroonaj wpłaciła ci kupę kasy na pusię.. JAK MOGŁAŚ TY PODŁA OSZUSTKO!!!! niedawno użytkownicy wykopu wyczaili gnojka który wystrzelił kota z dmuchawy do zboża .... wyczaili go po nr rejestracyjnych samochodu na filmie: [url=http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6918909,Dla_zabawy_znecal_sie_nad_kotem__WIDEO_.html]Dla zabawy znęcał się nad kotem [WIDEO][/url] CIEBIE wyczaili dogomaniacy... ;) [B]i teraz nie kajaj się bo nikt Ci nie uwierzy... Na dniach zostanie złożone zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.[/B]...:angryy:
Ada-jeje Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bieda w oczy zagladala a za co kupilas sobie laptopa, tez za wyludzone pieniadze :crazyeye: skoro na ksiazki nie mialas. Brzydzimy sie takimi jak ty :diabloti: i litosci dla takich tez nie mamy. :shake:
Inez de Villaro Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Przerażające jest to że sama zostałam wmieszana w te oszustwa...napisałam do wielu ludzi z prośba o pomoc dla Czarusia BA, znajomi wpłacali kasę, przesyłali leki...napisałam łzawy tekst do allegro...oszukując ludzi. Brzydzę sie tego, że ktos zrobił ze mnie kłamcę i OSZUSTKĘ!!! jak ja mam sie teraz tłumaczyć przed tymi wszystkimi ludźmi?????????????? Zgroza!!! Jak można po takim czymś ufać innym? pomagac bezinteresownie??? Jęzeli nie mamy zaufania do siebie , to jak można działać??????????????? I to jest w tym wszystkim najgorsze...każdego mamy na dzień dobry traktowac jak oszusta i sprawdzać??? Ludzkie hieny oszukują zbierając na chore dzieci, teraz okazuje się, że też zbierając na psy...jak to się rozniesie, mamy allegro , cegiełki itp. z głowy!!!
dii Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ale oszustka :crazyeye: albo ma nierówno pod kopułą albo wyjątkowo wyrachowana Dla przykładu to powinna nieźle beknąć :diabloti: , trochę paragrafów się uzbiera :mad:
Recommended Posts