wiosna Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ...bo Gosia zamiast na plazy lezec, to tylko z telefonem, albo z laptopikiem :eviltong: Dzwonił niedawno Chojraczkowy Domek, Chojrunio przespał noc spokojnie, zjadł wielką michę i z sunią już się zapoznał. Jest wystraszony, nowego wszystkiego się boi, ale Pan cierpliwie go przekonuje i przekupuje. Ależ ja się cieszę, Chojrak! Kto by pomyślał! Cicha woda brzegi rwie :P Quote
wiosna Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Na Niko ??? :roll: A czy on musi ?? Żartuję oczywiście, coby znów ktoś nie podejrzewał Wan (nas?) o bezsensowne utrzymywanie go w hotelu. Quote
Lu_Gosiak Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 :):) SUPER!!! Chojraczku doczekales sie w koncu:multi::multi::multi: a swoja droga tak szybkiej adopcji jeszcze nie bylo, Pan do mnie zadzwonil, powiedzial, ze pojedzie do Wiosny i pojechal od razu, po czym wrocil wieczorem po rozmowie z zona juz po Chojraka:lol::lol: Quote
wiosna Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Wariatka! Sio! Wypoczywaj! A nie tutaj siedzieć i czytać, zamiast na fale patrzeć! Patryk podliczył Chojraka - na koncie jest 418zł na plusie. Chojrak to miejsce Funduszu Sokratesa, ale ponieważ Chojrak mieszkł z Miśką, to musimy poczekać z przywiezieniem kolejnego psiaka. Jeśli Misia zechce zmienić towarzysza i przenieść się zwalniając kojec, to nie będzie trwało długo, ale jeśli żaden z "dostępnych" chłopaków jej się z wzajemnością nie spodoba, to będziemy czekać do zwolnienia miejsca. Quote
Jolanta08 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no no no oby tylko były takie wspaniełe wieści a swoją drogą cóż za błyskawiczna adopcja.Chojraczku :buzi:,życzę ci psinko duuużo miłości w nowym domku i mam nadzieję ,że już nikt i nic tego nie zmieni. Quote
Cajus JB Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Byłem wczoraj zawieźć psiaka na dogomaniacki dt. Jestem na miejscu i cioteczka mi mówi, ze Chojrak w swoim łóżku śpi. Zapytałem się czy to mój deklaracyjny Chojrak. Tak ten z Olkusza. Bardzo się cieszę, że Chojrakowi po tak długim czasie się udało. Zasłużył na to. Quote
anett Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Chojraczku:loveu::loveu: POWODZENIA !!!:lol: Tylko właśnie moja Miśka została osamotniona.. Quote
wiosna Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 teraz Miśkę tez trzeba złym metrem postraszyć, zaraz w czyjeś ramiona ucieknie! Quote
agata51 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Żarty sobie stroicie? Chojrak w Domku???!!! Musi być, ludzkie anioły wypatrzyły cię w tej trawie, psi diable! A jednak - miłość od pierwszego wejrzenia! Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A ja nic o tym nie wiedziałam??? Ależ się cieszę! Niesamowite! Właśnie tak powinno być - widzisz psa i już wiesz, że to właśnie ten :) Powodzenia Chojraczku :D Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 noo szok po prostu:):)...tyle czekal, ale na taki dom warto bylo...dostalam maila z nowego domku od Wiosny przekierowanego, zobaczcie sami: "[FONT=Arial]Zgodnie z objetnicą przesyłam Pani kilka zdjęć Chojraka. Zdjęcia były wykonane dziś po południu. Od rana Chojrak jest puszczony luzem w obejściu. Praktycznie większość czasu spędza leżąc pod drzwiami do mojego biura. Wczoraj wieczorem był u niego moment przełamania. Do wieczora najpewniej czuł się w kojcu, ale po wieczornym spacerze i zabawie już spowrotem do kojca nie chciał wejść i szczekał i piszczał za mną.[/FONT][FONT=Arial]Mam nadzieję, że nie będzie miała mi Pani za złe, że zmieniłem mu imię. Teraz nazywa się Czort. Na nowe imię dużo lepiej reaguje." mam tez zdjecia, ale teraz nie mam czasu wstawiac, wysylam wiq:) teraz mam pytanie: Chojraka miejsce to miejsce dla psow z mordowni w Olkuszu - dzieki Wam dostal ogromna szanse na super zycie i super domek - bardzo bardzo wszystkim dziekuje!!! Chojrak byl trzecim psem wyciagnietym z tego miejsca, Sokrates niestety nie doczekal domku odszedl po paru dniach u Wiosny, Cohen ma swoj wspanialy domek - mieszka w bloku u mlodych ludzi i Go uwielbiaja, teraz Chojrak znalazl super dom:) co robimy dalej??? czy dalej wyciagamy na to miejsce psy z Olkusza, bo ich niestety tam przybywa, sa takie, ktore od szczeniaka tam siedza....prosze o wypowiedzenie sie kazdego, czy przekazuje dalej swoja deklaracje na kolejnego psiaka z tego paskudnego miejsca??? [/FONT] Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jak ja lubię takie wieści.... A Ty Gosiu nie jesteś przez przypadek na wakacjach?? ;) Co do funduszu - to jestem za wyciąganiem kolejnej Olkuskiej biedy, ale z tego co Wiosna pisała, nie miałaby teraz gdzie psiaka umieścić (Chojrak mieszkał z koleżanką, a nie wiadomo czy nowy psiak by się z nią też tak zgadzał). Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='wiosna']Wariatka! Sio! Wypoczywaj! A nie tutaj siedzieć i czytać, zamiast na fale patrzeć! Patryk podliczył Chojraka - na koncie jest 418zł na plusie. Chojrak to miejsce Funduszu Sokratesa, ale ponieważ Chojrak mieszkł z Miśką, to musimy poczekać z przywiezieniem kolejnego psiaka. Jeśli Misia zechce zmienić towarzysza i przenieść się zwalniając kojec, to nie będzie trwało długo, ale jeśli żaden z "dostępnych" chłopaków jej się z wzajemnością nie spodoba, to będziemy czekać do zwolnienia miejsca. tutaj cytat ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Ra_dunia']Jak ja lubię takie wieści.... A Ty Gosiu nie jesteś przez przypadek na wakacjach?? ;) Co do funduszu - to jestem za wyciąganiem kolejnej Olkuskiej biedy, ale z tego co Wiosna pisała, nie miałaby teraz gdzie psiaka umieścić (Chojrak mieszkał z koleżanką, a nie wiadomo czy nowy psiak by się z nią też tak zgadzał). :D:D:D jestem, jestem wlasnie:) wlasnie pierwszy dzien urlopu i telefon o Chojraka byl:) a tu Chojraczek w nowym domku:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: co do miejsca olkuskiego to moze uda sie jakas roszada z psiakami, ale musze wiedziec, czy jest chociaz czesc dekalracji bo bez tego ani rusz i nie ma jak wyciagac kolejnej biedy ja swoja na pewno podtrzymuje;) Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 o moją to nie ma co pytać nawet ;) oczywiście jest. Zdjęcia cudne! Widzę, ze Czort ma czworonożnych przyjaciół :) I ogonek w górze! Świetnie :D Czyli w dzień chodzi sobie gdzie chce po terenie a w nocy jest w kojcu? Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Gosia - wypoczywaj! natychmiast! :) Choć te zdjęcia to na serio miód na serce :D Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Ra_dunia napisał(a):o moją to nie ma co pytać nawet ;) oczywiście jest. Zdjęcia cudne! Widzę, ze Czort ma czworonożnych przyjaciół :) I ogonek w górze! Świetnie :D Czyli w dzień chodzi sobie gdzie chce po terenie a w nocy jest w kojcu? Raduniu - dziekuje:) najbardziej mi zalezalo, wiedzac, jak Chojrak lubił suczki u Wiosny, zeby trafil do domu z suka wlasnie i całkiem przypadkiem sie to udalo:) Pan mial dwie suczki - wzial suke ze schronu potem juz u Niego okazalo sie, ze jest w ciazy i urodzila mu dwa pieski - jednego oddal sasiadom druga suke sobie zostawil...w poniedzialek zmarla matka Tej suczki i mowil, ze musi szybko drugiego psiaka wziasc bo widac po Niej jaka jest zalamana i przybita i tak dojrzal naszego Chojraka :) i powiem szczerze, ze Pan wywarl takie wrazenie, ze nawet pierwszy raz nie dopytalam o ten kojec, moze Wiosna wie bo to Ona z Panem rozmawiala na zywo Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ale tu jest jeszcze małe kudłate ufo: http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/101_0048.jpg to chyba też psiaczek ;) Quote
UBOCZE Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lu_Gosiak napisał(a): co do miejsca olkuskiego to moze uda sie jakas roszada z psiakami, ale musze wiedziec, czy jest chociaz czesc dekalracji bo bez tego ani rusz i nie ma jak wyciagac kolejnej biedy ja swoja na pewno podtrzymuje;) Ja też...:lol::lol::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Ra_dunia']ale tu jest jeszcze małe kudłate ufo: http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/101_0048.jpg to chyba też psiaczek ;) tak maja jeszcze jednego w domu:) Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 UBOCZE napisał(a):Ja też...:lol::lol::lol: super!!! dzieki wielkie:):) Quote
baldek2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Oczywiscie ja tez podtrzymuje swoja deklaracje. Quote
Recommended Posts