Lu_Gosiak Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 superrrrr.....wielkie dzięki:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 dziękujemy za ogłoszenia :) Tak bardzo bym chciała, żeby wreszcie uśmiechnęło się szczęście do Chojraka... Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Chojrak cos za bardzo sie zadomowil kurka juz ponad 8 miesiecy siedzi u Wiosny:crazyeye::crazyeye: Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 o kurcze... nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to już tak długo... Quote
Lu_Gosiak Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Ra_dunia napisał(a):o kurcze... nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to już tak długo... noo ja tez.....zasiedział się strasznie i zero telefonu jak narazie...a ma ogloszenia i byl w gazecie a najgorsze, ze Misiek wstawila nowe biedy, ktore siedza w Olkuszu i prosza sie o zabranie doszłą wplata od Kamili_s za kwiecien i maj - 40zł, moja tez dzis poszla Quote
Lu_Gosiak Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Cajus JB napisał(a):Co tak cichutko u Chojraka? noo wlasnie nie wiem...nie dość, ze telefon milczy to jeszcze dogomaniacy;):evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ja tu jestem ....trwam na posterunku, jakby Ktos chcial adoptowac Chojraczka....:D:D:D z nowych wiesci Chojrak mieszka w kojcu i biega razem po wybiegu z Nadine - tez czarna jak On suczka i nie przeszkadza im w ogole fakt, ze nie maja domu:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Cajus JB napisał(a):Ale na pewno by się Im przydał. noo jasne, ze tak...chojrak ma ogloszenia i niestety cisza...trzeba bedzie znowu Go dac do gazety, moze akurat tym razem Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Tak. Gdzieś jest Chojraka człowiek. Tylko dobrze się schował. Quote
agata51 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Troszku mnie nie było, musiałam się rozgrzać - wakacji w maju mi się zachciało! Wszyscy wiedzą, że człowiek Chojraka gdzieś jest. Tylko na diaba się chowa? Ale Chojrak go wyniucha - prędzej czy później. Quote
Ra_dunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 żem wróciła i się melduję na wątku ;) Lu - a ty Chojrakowi allegro robisz? Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Ra dobrze Cie widziec:):) przyznam sie bez bicia...Chojrak nie ma allegro:shake: ale wlasnie w nocy myslalam, ze mu trzeba zrobic iukladam wizje jak to ma byc....takze zrobie mu dzisiaj;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 wiq napisał(a):a on jest wykastrowany? noo jasne wszystkie "moje" psy od razu jajec zostaja pozbawione:D:D coby im za dobrze nie bylo Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 chłopakowi wreszcie dom by się przydał. Ile można tak siedzieć w hoteliku???? Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 a czy można liczyć na fotki Chojraka? Choć pewnie pogoda niezbyt sprzyjająca zdjęciom... Ale tak hurtowo można by polecieć ;) Nadine, Chojrak i Toluś :) Quote
Recommended Posts