Jump to content
Dogomania

[FS]Wystraszony Chojrak z OL obecnie NERO w super DS!!!wyciagamy kolejnego

Recommended Posts

Posted

Należy mu się :)
Cieszę się, że nie ma zadłużenia... ale dodatkowe wsparcie cały czas bardzo potrzebne.

Ponieważ przez przypadek mam akurat drugi post na wątku - wkleiłam tam tekst dla Chojraka :)

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Należy mu się :)
Cieszę się, że nie ma zadłużenia... ale dodatkowe wsparcie cały czas bardzo potrzebne.

Ponieważ przez przypadek mam akurat drugi post na wątku - wkleiłam tam tekst dla Chojraka :)

dzieki :)
no wlasnie jakies Anioly kraza chyba nad naszym Chojrakiem, bo Chojrakowi brakuje 80zł deklaracji co miesiąc, Negri zalega juz 120zł a Chojrak dalej na plusie:D:D:d

Posted

Cajus - ale my wiemy, że z Ciebie solidna firma ;) Ja wpłacam trochę wcześniej, Ty wpłacisz ciut później - a na końcu wszystko się wyrówna :)
Najważniejsze, że jakimś cudem, bez pełnych deklaracji cały czas mamy plus :D

Posted

Moja solidność ostatnio zawodzi. Trochę nieprzewidzianych wydatków i ciężko mi wrócić do płynności. Ale najgorsze już za mną. W czerwcu moje wpłaty będą regularne.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Moja solidność ostatnio zawodzi. Trochę nieprzewidzianych wydatków i ciężko mi wrócić do płynności. Ale najgorsze już za mną. W czerwcu moje wpłaty będą regularne.

Cajus - nawet nie wiesz, jak Ciebie rozumiem.

Chojraka trzeba by rozpropagować. Tylko, że krzywda mu się już nie dzieje. W tajemniczy i niezbadany sposób nie zalegamy z hotelikiem - to większość idzie pomagać w tragicznych przypadkach... a Chojrak sobie siedzi i czeka...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Cajus - nawet nie wiesz, jak Ciebie rozumiem.

Chojraka trzeba by rozpropagować. Tylko, że krzywda mu się już nie dzieje. W tajemniczy i niezbadany sposób nie zalegamy z hotelikiem - to większość idzie pomagać w tragicznych przypadkach... a Chojrak sobie siedzi i czeka...

Tylko nie może tak sobie czekać i czekać. Czas już na Niego. Przypomnę Go wieczorem na nk. Zaprzestałem dodawania ogłoszeń z braku czasu, ale teraz będę do tego wracał. Zrobię listę na której Chojarak będzie w pierwszej kolejności.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Tylko nie może tak sobie czekać i czekać. Czas już na Niego. Przypomnę Go wieczorem na nk. Zaprzestałem dodawania ogłoszeń z braku czasu, ale teraz będę do tego wracał. Zrobię listę na której Chojarak będzie w pierwszej kolejności.

noo nie moze tak sobie czekac masz racje Cajus...z ogloszenia w gazecie niestety nie bylo zadnego telefonu....teraz z nowymi zdjeciami ruszamy z nowymi ogloszeniami i oby sie udalo:)

Posted

A czy ja się kwalifikuję jako ktoś nowy na wątku? :eviltong:

Cieszę się, że zdjęcia Wam się podobają. Chojkrak się zmienił, już znacznie ufniej podchodzi do ludzi. Jest pieszczochem, przytula się i głowę kładzie na kolanach (po czym odskakuje, biegnie szaleńczym galopem, wraca, hamuje wzbijając tuman kurzu i znów kładzie łebek na mojej nodze). Zaprzyjaźnił się ostatnio z Nadią - dwa czarne, nieufne łobuzy ;)
Trzymam kciuki, aby mu się z tymi nowymi zdjęciami udało kogoś w sobie rozkochać.

Posted

[quote name='Ra_dunia']no ale wiecie...w końcu Elzunia puszcza go kantem i się na własne włości wyprowadza. Trzeba zrozumieć chłopaka... ;) nie chce być samotny...[/QUOTE]
noo i puscila Go kantem...Elza juz od soboty w swoim nowym domku u Bogusi:D:D....oby Chojrak mial takie szczescie i taki domek

Posted

dokładnie ;)
Właśnie sprawdzam, czy mam wszystkie deklaracje popłacone :) na szczęście Chojraczka mam :) do czerwca. Mam nadzieję, że do tego czasu to on dom znajdzie...

Posted

[quote name='Ra_dunia']dokładnie ;)
Właśnie sprawdzam, czy mam wszystkie deklaracje popłacone :) na szczęście Chojraczka mam :) do czerwca. Mam nadzieję, że do tego czasu to on dom znajdzie...[/QUOTE]
kurcze ja tez mam taka nadzieje...

Posted

Nowe ogłoszenia Chojraczka: