Lu_Gosiak Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 baldek2 napisał(a):Oczywiscie ja tez podtrzymuje swoja deklaracje. super:multi: ogromne dzieki Bogusiu:loveu::loveu: czyli na kolejna biede z Olkusza mamy poki co 150zl deklaracji;) Quote
Cajus JB Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja jestem przedeklarowany. Moja po prostu może znów przychodzić różnie. Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Zostaje. Quote
Lu_Gosiak Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Ra_dunia napisał(a):sądzę, że wybaczymy ;) tez tak sadze:):) ....ogromne dzieki Cajus:lol::lol: z kolejnym olkuskim ciut musimy poczekac moze z tydzien, moze ciut dluzej, ale mysle że warto jak patrze teraz na ta usmiechnieta mordke Czorta:evil_lol: a porownujac Jego zdjecie z Olkusza jak zrezygnowany lezal tylko na budzie - to nie moge przestac sie cieszyc:multi::multi: Quote
agata51 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja na razie wstrzymuję się z deklaracją - już nie wyrabiam. Ale będę zaglądać ;) Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 zaglądanie, podnoszenie, kibicowanie też się liczy :) Quote
Jolanta08 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jak się miewa Chojrak vel Czort w nowym domku :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Jolanta08 napisał(a):Jak się miewa Chojrak vel Czort w nowym domku :lol: nie mamy jeszcze kolejnych wiesci, Wiosna napisala maila, czekamy na odpowiedz:), mam nadzieje, ze wszystko w porzadku:):) Quote
Lu_Gosiak Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):mam nadzieję, że wszystko dobrze :) tak tak wszystko super:multi::multi::multi: jednak Czort sie nie przyjelo i Chojrak zostalem Nerem - jest szczesliwy, zakochany i w ogole super:lol: biega cale dnie po podworku, spi pod drzwiami, chodzi na pastwisko do koni i z sunieczka sie bawi:loveu::loveu: Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Przepraszam za offa: Sonia z cukrzycą ma czas do jutra rana. Potem nie ma dla niej przyszłości. Proszę o pomoc. Quote
Ra_dunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jakie informacje! Ależ się cieszę, że Chojrakowi się tak udało :) To kto następny? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Jakie informacje! Ależ się cieszę, że Chojrakowi się tak udało :) To kto następny? ;) poki co Wiosna ma auto zepsute i nie ma jak jechac do Olkusza, mam nadzieje, ze juz w przyszlym tygodniu pojedzie po jakiegos psiaka a jakiego? to pewnie w schronie wybierze...mi chodzi po glowie caly czas piesek., ktory ma kolo roku i jest w Olkuszu od szczeniaka...niewiem w sumie czy dalej tam jest jeszcze do niedawna byl, albo suczka, ktora byla wzieta jako szczeniak a niedawno Ja zwrocili:( Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mi jest wszystko jedno - byle wyciągnąć następną biedę. Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 chce wyciagnac tego psa: http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl...bullowaty1.jpg bo wiem od Misieek, ze jeszcze sie ostał jako jedyny ze zdjec psow co wstawiala w maju.... Wiosna narazie nie przyjmuje psow, wiec skoro sa deklaracje i spadek po Chojraku szukam innego hoteliku...niestety Olkusz to miejsce, gdzie jak jest pies to trzeba Go brac bo za chwile moze Go nie byc:( szukam miejsca, szukam transportu i deklaracji bo mamy narazie 200zl Quote
UBOCZE Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jaka bida za tymi obrzydliwymi olkuskimi kratami.:-(:-(:angryy: Ja Chojraczka miałem opłaconego do sierpnia. Czy już mogę płacić za wrzesień i następne miesiące na tę bidę? Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ubocze skoro masz zaplacone do sierpnia wlacznie, a w sierpniu zaden pies nie byl w hoteliku to przechodzi na kolejny miesiac i wrzesien w takim razie masz oplacony;) teraz jeszcze jedna kwestia potrzeba skarbnika:modla::modla: czy KTos zgodzi sie poprowadzic finanse Preguska zalatwilam hotelik: http://www.dogomania.pl/threads/191412-Otwieramy-nowy-hotelik-dla-quot-dogomanackich-psow-quot-mamy-wolne-miejsca Gabi zgodzila sie wziasc Preguska za 360zl miesiecznie - mamy 200zl ale nie ma na co czekac, kase sie jakos dozbiera teraz transport - Patryk od Wiosny zgodzil sie pojechac od Nich to bedzie w dwie strony 810km niezawodna Bogusia - baldek2 zalatwi kase na transport..:):multi::loveu: jutro dzwonie do Gabi czy psiak moze przyjezdzac, bo generalnie otwiera kolo piatku jutro dzwonie do Misiek czy da rade Go wyciagnac i dowiesc do KAtowic - bylysmy umowione na dzis niestety musialam to odwolac z racji tego, ze Wiosna poki co nie da rady przyjmowac psow trzymajcie kciuki by udalo sie to wszystko jakos dograc Quote
UBOCZE Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Tak to nie będzie!!!:evil_lol: To dorzuć to, proszę, do transportu albo ew. weta...;) Jakaś ciągłość musi być!:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 UBOCZE napisał(a):Tak to nie będzie!!!:evil_lol: To dorzuć to, proszę, do transportu albo ew. weta...;) Jakaś ciągłość musi być!:evil_lol: Ubocze:loveu::loveu: wielkie dzieki :Rose::Rose:- przyda sie na zalatanie hoteliku bo nie mamy kompletu deklaracji, ale jakos z taka obsada mnie to nie przeraza;):evil_lol: Gabi da rade jutro przyjac psiaka Patryk jutro moze jechac jakby jutro Misieek pasowalo to juz bylaby bajka Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Pręgusek wlasnie opuscil Olkusz:multi::multi:...Misieek Go wiezie do Katowic stamtąd Patryk Go odbiera i jutro zawozi do hoteliku u Gabi:) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Pręgusek wlasnie opuscil Olkusz:multi::multi:...Misieek Go wiezie do Katowic stamtąd Patryk Go odbiera i jutro zawozi do hoteliku u Gabi:) No to teraz, Pręgusku, może być tylko lepiej i lepiej...:multi: Quote
psiakiGabi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Czekamy niecierpliwie na przystojniaka:loveu: mamy nadzieję, że szybciutko dojdzie u nas do siebie i znajdzie w końcu kochający domek. Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 super:) jutro kolo 13-14 Patryk powienien byc z Preguskiem u Was:) z tego co wiem to jest wystarszony - zreszta jak kazdy chyba po Olkuszu - ale bardzo mnie cieszy, ze nie przejawia poki co zadnej agresji bardzo sredecznie jeszcze raz dziekuje Misieek za wyciagniecie i przewiezienie psiaka do KAtowic i Patrykowi za reszte trasy:) Bogusi - baldek2 za pokrycie kosztow transportu:loveu: z deklaracji mamy: baldek2-100zl Lu_Gosiak - 10zl Radunia - 20zl Ubocze - 20zl Cajus_JB - 50zl RAZEM 200zl BRAKUJE 160zl deklaracji co miesiac poza tym umowilam sie, ze bedziemy wplacac na poczatku kazdego miesiaca, wiec prosze Was bardzo o wplaty na poczatku miesiaca czy KTos zgodzi sie poprowadzic JEgo finanse???:modla::modla::modla: ja juz mam tyle psow:shake: nie mamy nic dodatkowo moze jakis bazarek zrobic na Jego imie?? Quote
Nikus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zgłaszam się na wezwanie Lu-Gosiak:) troszkę się wczytam i spróbuję się zorientować jak mogę pomóc:) Quote
bela51 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Finansowo w tym miesiacu nie dam rady pomóc. A o co chodzi z tym bazarkiem na IMIE ??? Quote
Recommended Posts