Jump to content
Dogomania

[FS]Wystraszony Chojrak z OL obecnie NERO w super DS!!!wyciagamy kolejnego

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
...zdjecia w ogle jakos nie oddaja JEgo charakteru - ze zdjec On sie wydaje taki jakby troche niedostepny, troche "ostry"...a to jest taka przylepa, ze az niemozliwe..

Potwierdzam:lol::lol: Mnie przede wszystkim się wydawało ze zdjęć, że Chojrak jest mniejszy, poza tym na wszystkich zdjęciach pychol wychodzi mu taki pociągły a on jest taki misiowaty:lol: nie wiem czy ktoś zrozumie o co mi chodzi:cool3:
W każdym bądź razie najlepsze zdjęcia nie oddają w ogóle jego uroku - Chojraka trzeba by było prezentować na żywo - wtedy niewielu pewnie potrafiłoby się mu oprzeć:lol: szczególnie jak się wtula w człowieka:loveu:

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie przystojniaka:
[FONT=MS Shell Dlg 2]

31.05.2010 +10,00 Wiq
==========================
140.00

02.06.2010 +40,00 Agata51
04.06.2010 +20,00 Jolanta08
11.06.2010 +200,00 Baldek2 (VI, VII)
14.06.2010 +60,00 Ubocze /VI,VII,VIII)
15.06.2010 +50,00 Ewu
20.06.2010 -360,00 hotel czerwiec
============================
150,00
22.06.2010 +60,00 KamilaS (V,VI,VII)
+50,00 Cajus JB
25.06.2010 +100,00 Cajus JB /zaległe/
05.07.2010 +20,00 Jolanta08
07.07.2010 +20,00 Agata51
+10,00 Wiq
08.07.2010 -372,00 hotel lipiec
==============================
38,00[/FONT]

zamiast mojej deklaracji wykupilam Chojrakowi zestaw 70 ogłoszen na bazarku

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Jakby się tak do metra dostał...

...to by się biedny przeraził! Co Ty myślisz? On wsiowy chłopak, a Ty go metrem chcesz wozić, tłum, hałas, ludzi pełno... biedny Chojrunio! :eviltong:

Posted

u Chojraczka sposob na suczke by zadzialal pewnie z tym wywabieniem:)
Chojrak ma duzo wejsc na allegro:) moze w koncu Ktos sie odezwie po tego czarnego misia
tymczasem wybywam na urlopik - pozdrawiam wszystkich:hand::hand:

Posted

no dobra, napiszę, chociaż większych się tu emocji spodziewałam.

Chojrunio dzisiaj... ŚPI U SIEBIE!!!! Stał się dzisiaj cud, zadzwonił Pan, wypytał, przyjechał zobaczyć.. pojechał, z żoną wszystko ustalił i wieczorem po Chojraczka wrócił!! :bigcool:
Ale się cieszę! Super fajny somek mu się trafił, zdecydowałyśmy się z Gosią, że pojadę tam niedługo na poadopcyjną wizytę, nie będziemy czekać i zastanawiać się niewiadomo ile.. Chojrak w domku, to cud! :))

Posted

wiosna napisał(a):
no dobra, napiszę, chociaż większych się tu emocji spodziewałam.

Chojrunio dzisiaj... ŚPI U SIEBIE!!!! Stał się dzisiaj cud, zadzwonił Pan, wypytał, przyjechał zobaczyć.. pojechał, z żoną wszystko ustalił i wieczorem po Chojraczka wrócił!! :bigcool:
Ale się cieszę! Super fajny somek mu się trafił, zdecydowałyśmy się z Gosią, że pojadę tam niedługo na poadopcyjną wizytę, nie będziemy czekać i zastanawiać się niewiadomo ile.. Chojrak w domku, to cud! :))

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nareszcie!!! Cieszę sie niesamowicie!!!:lol::lol::lol:

Chojraczkowi należy się wspaniały dom!!!:multi::multi::multi::multi::multi: