Ra_dunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czas najwyższy... na uśmiech i na domek. Quote
stonka1125 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dawno nie byłam u Chojraka więc zagladam, a on nadal bez domku:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='stonka1125']dawno nie byłam u Chojraka więc zagladam, a on nadal bez domku:shake: noo niestety dalej i ani jednego telefonu...noo ale znajdzie sie na pewno tylko trzeba jescze poczekac poki co....Chojraczek:) z dzis patrzcie jaki zadowolony:D i macha ogonem:D aha doszla juz jakis czas temu wpłata na luty: wiq - 10zł ja - 10zł Jolanta - 20zł Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Super jest :) oby jakiś kochający, cierpliwy i cichy domek mu się trafił... Quote
Lu_Gosiak Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):Super jest :) oby jakiś kochający, cierpliwy i cichy domek mu się trafił... OBY jak najszybciej...troche sie martwie, bo Chojrak podobno na osoby, ktore sa niepewne i okażą strach warczy, do Wiosny i Patryka jest super przytula sie i lize po rekach, niestety im bardziej np. mama Wiosny sie Go bała tym bardziej Chojrak sie nakrecał i warczał......wczoraj przyjechala obca całkowicie osoba i Chojrak wywalił z kolei brzuch do głaskania, wiec mam nadzieje, ze znajdziemy Mu Kogos odpowiednego Quote
Ra_dunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie ma innej opcji! Chojrak musi znaleźć dom! Quote
agata51 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Doszła moja lutowa wpłata? Chojraku, wiosna idzie! Do domku zmykaj! Quote
Lu_Gosiak Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 matko ale tu cisza i pustki:-( a Chojraczek ma sie dobrze, biega po wybiegu i niczym sie nie przejmuje:lol: poprosiłam moda o przejęcie wątku, ponieważ Wiosna niestety nie ma czasu na prowadzenie, a przydałaby sioe w koncu aktualizacja pierwszego postu i rozliczenia...jeszcze nie mam rozliczenia od Wiosny za luty, ale myśle, ze jutro juz bede miec;) Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pustki niestety, bo i dogo muli i Chojraczek mało rozreklamowany. Czasami mi się wydaje, że jak pies już jest bezpieczny w hotelu lub DT to jego wątek trochę zamiera... bo wszyscy skupiają się na następnej sprawie, gdzie na szali jest życie innego psa... Czy Chojrak ma aktualne ogłoszenia? Quote
Lu_Gosiak Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ra_dunia napisał(a): Czasami mi się wydaje, że jak pies już jest bezpieczny w hotelu lub DT to jego wątek trochę zamiera... bo wszyscy skupiają się na następnej sprawie, gdzie na szali jest życie innego psa... Czy Chojrak ma aktualne ogłoszenia? nooo dokładnie Raduniu...z drugiej strony nie ma sie co dziwic bo tyle nowych bied przybywa i jeden przypadek gorszy od poprzedniego.... Chojrak niewiem czy ma aktualne, musze zapytac anett, bo Ona mu robiła cały pakiet, jak nie to dzis mu troche porobie:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 dostałam dziś rozliczenie od Wiosny: [FONT=MS Shell Dlg 2]01.02.2010 +20,00 Jolanta08 01.02.2010 -392,00 hotel luty 15.02.2010 +20,00 Wiq i Lu_Gosia 15.02.2010 +50,00 Ewu 17.02.2010 +10,00 Agata51[/FONT] - deklaracja 20zł czyli niestety nie ma jeszcze wszystkich wpłat za luty a juz trzeba marzec opłacic:( za luty nie wpłacili jeszcze: 50 - CajusJB 30 - Negri 20 - kamila_s 10 - Agata51 Negri i kamila zalega jeszcze za styczeń Wiosna odrobaczyła dzis wszystkie psiaki na swój koszt Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja tak tylko wpadam przelotem, przywitać się z Chojrakiem. Quote
anett Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Część ogłoszeń jeszcze aktualnych ale spadły gdzieś na dalekieee strony bo robione ponad miesiąc temu. Chojrak jest u mnie w kolejce do ogłoszeń ale jak ktoś może też mu porobić byłoby świetnie:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 A Chojrak znowu u Wiosny w domu siedzi i sie oswaja:):) i coraz lepiej mu idzie:) Quote
UBOCZE Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Już blisko do wiosny, A Chojrak u Wiosny... Kiedy znajdzie domek, To będzie radosny...:lol::lol::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Ubocze ja uwielbiam te Twoje rymowanki, łaże za Toba po watkach i podczytuje:D:D:D Quote
Ra_dunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Właśnie byłam sprawdzić, czy ja z czymś nie zalegam... na szczęście nie... Chojrak powinien mieć doświadczonych opiekunów, którzy zrozumieją wszystkie jego lęki. Pewnie będzie ciężko, ale i takie domki udaje się znaleźć, więc dlaczego tym razem miałoby się nie udać? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Właśnie byłam sprawdzić, czy ja z czymś nie zalegam... na szczęście nie... Chojrak powinien mieć doświadczonych opiekunów, którzy zrozumieją wszystkie jego lęki. Pewnie będzie ciężko, ale i takie domki udaje się znaleźć, więc dlaczego tym razem miałoby się nie udać? ;) Raduniu nie zalegasz:):) dzis doszła wpłata od Bjujtki - 10zł i od Jolanty - 20zł bardzo dziekujemy:) i jednocześnie bardzo prosze jeszcze tych co nie wpłacili za luty o uregulowanie Quote
Cajus JB Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziękuję za przypomnienie. Nie wpłaciłem bo moje finanse padły. W marcu przyjdą moje deklaracje. Lutowa i marcowa. O ogłoszeniach też pamiętam. Powoli wracam do normalnego rytmu i postaram się Chojrakowi dorobić. Quote
agata51 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Cioteczki, przepraszam - z rozpędu TŻ przelał za luty 10zł (nie mam potwierdzenia, czy doszło, przelane 16.02.). W marcu wyślę 30zł, to się wyrówna. Ok? Quote
Lu_Gosiak Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 agata51 napisał(a):Cioteczki, przepraszam - z rozpędu TŻ przelał za luty 10zł (nie mam potwierdzenia, czy doszło, przelane 16.02.). W marcu wyślę 30zł, to się wyrówna. Ok? oki .....jasne SUIPERRRRRRRRR w koncu to dogo działa normlanie przyszla wpłata od ewu - 50zł:) i od Bogusi - 100zł:) BARDZO dziekujemy a Chojrak dalej w domku u Wiosny sie oswaja Quote
Ra_dunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Niech się chłopak oswaja, ale jeszcze lepiej jakby już wreszcie oswajał się w sowim własnym domu... Quote
agata51 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oswój się wreszcie, Chojraku - imię zobowiązuje! Quote
Lu_Gosiak Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 agata51 napisał(a):Oswój się wreszcie, Chojraku - imię zobowiązuje! nooo Chojrak robi ogromne postepy dzieki temu, ze tyle czasu byl w domu, do Wiosny juz jest super oswojony, ostatnio przyjechaly dwie dziewczyny i Chojrak tez dal sie pogłaskac bez problemu czyli postep jest ogromy w porownaniu z poczatkami...... chce dac Chojraka do gazety na piatek - cena 30zł ze zdjeciem na cały powiat, wiec nie jakos szalenie drogo;) Quote
Recommended Posts