Jump to content
Dogomania

[FS]Wystraszony Chojrak z OL obecnie NERO w super DS!!!wyciagamy kolejnego

Recommended Posts

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stonka1125']dawno nie byłam u Chojraka więc zagladam, a on nadal bez domku:shake:
noo niestety dalej i ani jednego telefonu...noo ale znajdzie sie na pewno tylko trzeba jescze poczekac poki co....Chojraczek:) z dzis

patrzcie jaki zadowolony:D

i macha ogonem:D

aha doszla juz jakis czas temu wpłata na luty:
wiq - 10zł
ja - 10zł
Jolanta - 20zł

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Super jest :) oby jakiś kochający, cierpliwy i cichy domek mu się trafił...

OBY jak najszybciej...troche sie martwie, bo Chojrak podobno na osoby, ktore sa niepewne i okażą strach warczy, do Wiosny i Patryka jest super przytula sie i lize po rekach, niestety im bardziej np. mama Wiosny sie Go bała tym bardziej Chojrak sie nakrecał i warczał......wczoraj przyjechala obca całkowicie osoba i Chojrak wywalił z kolei brzuch do głaskania, wiec mam nadzieje, ze znajdziemy Mu Kogos odpowiednego

Posted

matko ale tu cisza i pustki:-( a Chojraczek ma sie dobrze, biega po wybiegu i niczym sie nie przejmuje:lol:

poprosiłam moda o przejęcie wątku, ponieważ Wiosna niestety nie ma czasu na prowadzenie, a przydałaby sioe w koncu aktualizacja pierwszego postu i rozliczenia...jeszcze nie mam rozliczenia od Wiosny za luty, ale myśle, ze jutro juz bede miec;)

Posted

Pustki niestety, bo i dogo muli i Chojraczek mało rozreklamowany.
Czasami mi się wydaje, że jak pies już jest bezpieczny w hotelu lub DT to jego wątek trochę zamiera... bo wszyscy skupiają się na następnej sprawie, gdzie na szali jest życie innego psa...
Czy Chojrak ma aktualne ogłoszenia?

Posted

Ra_dunia napisał(a):

Czasami mi się wydaje, że jak pies już jest bezpieczny w hotelu lub DT to jego wątek trochę zamiera... bo wszyscy skupiają się na następnej sprawie, gdzie na szali jest życie innego psa...
Czy Chojrak ma aktualne ogłoszenia?

nooo dokładnie Raduniu...z drugiej strony nie ma sie co dziwic bo tyle nowych bied przybywa i jeden przypadek gorszy od poprzedniego....
Chojrak niewiem czy ma aktualne, musze zapytac anett, bo Ona mu robiła cały pakiet, jak nie to dzis mu troche porobie:)

Posted

dostałam dziś rozliczenie od Wiosny:
[FONT=MS Shell Dlg 2]01.02.2010 +20,00 Jolanta08
01.02.2010 -392,00 hotel luty
15.02.2010 +20,00 Wiq i Lu_Gosia
15.02.2010 +50,00 Ewu
17.02.2010 +10,00 Agata51[/FONT]
- deklaracja 20zł

czyli niestety nie ma jeszcze wszystkich wpłat za luty a juz trzeba marzec opłacic:( za luty nie wpłacili jeszcze:
50 - CajusJB
30 - Negri
20 - kamila_s
10 - Agata51
Negri i kamila zalega jeszcze za styczeń
Wiosna odrobaczyła dzis wszystkie psiaki na swój koszt

Posted

Część ogłoszeń jeszcze aktualnych ale spadły gdzieś na dalekieee strony bo robione ponad miesiąc temu. Chojrak jest u mnie w kolejce do ogłoszeń ale jak ktoś może też mu porobić byłoby świetnie:lol:

Posted

Właśnie byłam sprawdzić, czy ja z czymś nie zalegam... na szczęście nie...
Chojrak powinien mieć doświadczonych opiekunów, którzy zrozumieją wszystkie jego lęki. Pewnie będzie ciężko, ale i takie domki udaje się znaleźć, więc dlaczego tym razem miałoby się nie udać? ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Właśnie byłam sprawdzić, czy ja z czymś nie zalegam... na szczęście nie...
Chojrak powinien mieć doświadczonych opiekunów, którzy zrozumieją wszystkie jego lęki. Pewnie będzie ciężko, ale i takie domki udaje się znaleźć, więc dlaczego tym razem miałoby się nie udać? ;)

Raduniu nie zalegasz:):)

dzis doszła wpłata od Bjujtki - 10zł i od Jolanty - 20zł bardzo dziekujemy:)

i jednocześnie bardzo prosze jeszcze tych co nie wpłacili za luty o uregulowanie

Posted

Dziękuję za przypomnienie. Nie wpłaciłem bo moje finanse padły. W marcu przyjdą moje deklaracje. Lutowa i marcowa. O ogłoszeniach też pamiętam. Powoli wracam do normalnego rytmu i postaram się Chojrakowi dorobić.

Posted

agata51 napisał(a):
Cioteczki, przepraszam - z rozpędu TŻ przelał za luty 10zł (nie mam potwierdzenia, czy doszło, przelane 16.02.). W marcu wyślę 30zł, to się wyrówna. Ok?

oki .....jasne SUIPERRRRRRRRR

w koncu to dogo działa normlanie
przyszla wpłata od ewu - 50zł:) i od Bogusi - 100zł:) BARDZO dziekujemy

a Chojrak dalej w domku u Wiosny sie oswaja

Posted

agata51 napisał(a):
Oswój się wreszcie, Chojraku - imię zobowiązuje!

nooo Chojrak robi ogromne postepy dzieki temu, ze tyle czasu byl w domu, do Wiosny juz jest super oswojony, ostatnio przyjechaly dwie dziewczyny i Chojrak tez dal sie pogłaskac bez problemu czyli postep jest ogromy w porownaniu z poczatkami......

chce dac Chojraka do gazety na piatek - cena 30zł ze zdjeciem na cały powiat, wiec nie jakos szalenie drogo;)