Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłosiłam sunię na adopcje.org, telezoo, animalia.pl (nie widzę mojego ogłoszenia tam, może pojawi się po czasie?), bono-polska.pl, petworld.pl, wrocławskie gumtree (tak w razie czego). Wykorzystałam tekst z alegratki od maciaszek.

Kurczę, sunia "w moim typie", świetna jest... Mam nadzieję, że wiek nikomu nie przeszkodzi i ją zaadoptuje. Będę ją polecać znajomym, wrzucę ją sobie do galerii na naszej klasie...

edit:
dobermanica1987 - byłaś z suczką na spacerze? wiesz może jak reaguje na inne psy, koty itd? potencjalne domki pewnie będą się o to pytać ;)

Posted

Może ktoś zrobiłby baner z Sarą, bo ja nie umiem? :oops: Moja zdolność banerkowa polega na wycinaniu kwadratu ze zdjęcia i dodawanie napisu w paincie, a te zdjęcia za duże na to ;)

Co z Sarą, jakieś wieści? Może ktoś się interesował?

edit: dodałam ją jeszcze na ojej, pajeczyna, pineska, vetmozga, www.adopcjapsa.pl, rozglos.net, najpewniej.pl, petsy.pl, e-zwierzak.pl, twoje-ogloszenia, morusek.pl, olx.pl, sprzedasz.pl, neon.pl, tlenek.pl, top-ogloszenia. Podawałam swojego maila, w razie czego przekieruję potencjalne domki do dobermanicy ;)

edit po raz kolejny: powalczyłam z programem Banner Pro Maker i takie cuś mi wyszło ;)

z imageshacka:

z fotosika:

Rozmazane nieco... To tak na razie, jak ktoś umie lepiej zrobić to niech wstawi swoje, bo ja w tym kuleję :oops:

Posted

Dziwne - ja widzę, ale może to wina imageshacka? :roll: Sprawdź czy widzisz następnym razem jak będziesz, a jeśli nie, to spróbuję go wrzucić gdzieś indziej, na fotosik czy coś.

Edit: sprawdź w post z banerkami, na górze są z imageshack a na dole z fotosika, widzisz któreś? Ech, ile zamieszania z taką małą rzeczą...

Posted

Jak miło ;) Przynajmniej jeden z nich powinien być widoczny (ten z fotosika, bo imageshack często zawodzi).

Ciekawa jestem, co tam u suni? Mówiłam o suczce już znajomym psiarzom, może jak wieści się rozejdą to kogoś Sara zainteresuje... Strasznie mi jej szkoda :-(

Posted

Dostałam maila z zapytaniem czy Sara dogada się z psem, bo pani ma już na posesji psa (samca). Zapytałam czy pies jest kastrowany i poprosiłam panią, aby zadzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu.
Dobermanica, jak chcesz podam Ci maila Pani.