dobermanica1987 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 maciaszek napisał(a):Allegro: Samotność, śmierć, schronisko? OWCZAREK (mix) (737061160) - Aukcje internetowe Allegro Alegratka: Samotność, śmierć, schronisko? OWCZAREK (mix) Może być taki tytuł czy zmienić? swietnie bardzo dziekuje :loveu: Quote
dobermanica1987 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to pewnie przez to ze Sarunia to starsza sunia :-(:-(:-( Quote
maciaszek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ale w tytule nie jest napisane ile ma lat. A jak już ktoś wejdzie to zalicza wyświetlenie, czyli po prostu tak mało osób weszło przeczytać. Szkoda... Może jeszcze się coś ruszy. Quote
dobermanica1987 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mam nadzieje ze sie ruszy bo czas plynie ....:-( Quote
maciaszek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Może ktoś mógłby porobić jeszcze jakies ogłoszenia? Quote
dobermanica1987 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 tylko kto ja wiem ze ty Ciotko robisz ogloszenia ...moze sunia mialaby wieksze szanse jesli wyswietlalaby sie jako sunia ze slaska ...tu na oposzczyznie raczej malo dogomaniakow :-( Quote
maciaszek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja robię tylko allegro i alegratkę. Na inne nie mam już czasu... Quote
dobermanica1987 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 maciaszek napisał(a):Ja robię tylko allegro i alegratkę. Na inne nie mam już czasu... tylko?chyba az tyle ...podziwiam cie tak jak juz ciotka glutofia napisala ... Sarka do gory .... Quote
wikuwiku Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 W poniedziałek, porobię ogłoszenia i się porozwiesza, a nóż, póki co trzymaj się cioci Monisi. Quote
maciaszek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Na allegro nadal nędza. Zmieniłam tytuł i województwo. Quote
dobermanica1987 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 dziekuje ... ciagle trzymam kciuki za Sarke ... Quote
_Mona Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mało kto zagląda do Sary:placz: Podnosze sunię do góry:multi: Quote
zmierzchnica Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ogłosiłam sunię na adopcje.org, telezoo, animalia.pl (nie widzę mojego ogłoszenia tam, może pojawi się po czasie?), bono-polska.pl, petworld.pl, wrocławskie gumtree (tak w razie czego). Wykorzystałam tekst z alegratki od maciaszek. Kurczę, sunia "w moim typie", świetna jest... Mam nadzieję, że wiek nikomu nie przeszkodzi i ją zaadoptuje. Będę ją polecać znajomym, wrzucę ją sobie do galerii na naszej klasie... edit: dobermanica1987 - byłaś z suczką na spacerze? wiesz może jak reaguje na inne psy, koty itd? potencjalne domki pewnie będą się o to pytać ;) Quote
zmierzchnica Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Może ktoś zrobiłby baner z Sarą, bo ja nie umiem? :oops: Moja zdolność banerkowa polega na wycinaniu kwadratu ze zdjęcia i dodawanie napisu w paincie, a te zdjęcia za duże na to ;) Co z Sarą, jakieś wieści? Może ktoś się interesował? edit: dodałam ją jeszcze na ojej, pajeczyna, pineska, vetmozga, www.adopcjapsa.pl, rozglos.net, najpewniej.pl, petsy.pl, e-zwierzak.pl, twoje-ogloszenia, morusek.pl, olx.pl, sprzedasz.pl, neon.pl, tlenek.pl, top-ogloszenia. Podawałam swojego maila, w razie czego przekieruję potencjalne domki do dobermanicy ;) edit po raz kolejny: powalczyłam z programem Banner Pro Maker i takie cuś mi wyszło ;) z imageshacka: z fotosika: Rozmazane nieco... To tak na razie, jak ktoś umie lepiej zrobić to niech wstawi swoje, bo ja w tym kuleję :oops: Quote
maciaszek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Chyba się nie wkleił ten banerek, przynajmniej ja nie widzę. Quote
zmierzchnica Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziwne - ja widzę, ale może to wina imageshacka? :roll: Sprawdź czy widzisz następnym razem jak będziesz, a jeśli nie, to spróbuję go wrzucić gdzieś indziej, na fotosik czy coś. Edit: sprawdź w post z banerkami, na górze są z imageshack a na dole z fotosika, widzisz któreś? Ech, ile zamieszania z taką małą rzeczą... Quote
zmierzchnica Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jak miło ;) Przynajmniej jeden z nich powinien być widoczny (ten z fotosika, bo imageshack często zawodzi). Ciekawa jestem, co tam u suni? Mówiłam o suczce już znajomym psiarzom, może jak wieści się rozejdą to kogoś Sara zainteresuje... Strasznie mi jej szkoda :-( Quote
maciaszek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ten z fotosika widzę :). Zaraz go wkleję do podpisu! Quote
zmierzchnica Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 To dobrze :lol: Pozostaje czekać na wieści o suni.. Quote
maciaszek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dostałam maila z zapytaniem czy Sara dogada się z psem, bo pani ma już na posesji psa (samca). Zapytałam czy pies jest kastrowany i poprosiłam panią, aby zadzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu. Dobermanica, jak chcesz podam Ci maila Pani. Quote
zmierzchnica Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jest nadzieja :multi: Szkoda, że dobermanicy nie ma, ale może jak pani zadzwoni to się zgadają... Quote
Recommended Posts