Bjuta Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Sabina02']Pamietasz Bjutko kiedy to BasiaD obnizyla swoja miesieczna deklaracje z 30 zl na 20 zl? :cool3: Wtedy zdeklarowalam sie ta dyszke uzupelniac. :lol: PS. Za styczen i luty tez wyslalam 70 zl. :lol:[/QUOTE] Oczywiście nie pamiętam :oops: Już poprawiłam w rozpisce. Chyba wszystko się teraz zgadza. Quote
Bjuta Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A akurat rozmawiałam dziś z Agnieszką, bo przyjechała ze swoim gończym na wystawę do Katowic - u chłopaków bez zmian :) Szczęśliwi i w formie. Oczywiście - wiadomo Kajtuś nie do końca, ale jednak! Obaj gotowi na przyjście wiosny!! :) Quote
maarit Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tak! wiosna... U mnie w ogródku zaczynają się "wykopki" w tulipanach:mad: Tak sobie upatrzyły to miejsce - nie wiem czy węszą za kretami czy to jakaś obsesja:diabloti: Ale jak tu się gniewać jak towarzystwo wraca takie szczęśliwe i nabiera na te "słodkie oczy??? Quote
agata51 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Chłopaki, nie ma jak zima, ale jednak - "ja jeszcze z wiosną się rozkręcę, ja jeszcze z wiosną się roztańczę". I tego się trzymam. Quote
Bjuta Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja też się tego kurczowo trzymam!!!! Goniu13, przyszła od Ciebie wpłata - pewnie jakieś inne też - postaram się niedługo uzupełnić post finansowy. Quote
UBOCZE Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Chłopaki, przepraszam Was za offa. Mam prośbę do zalogowanych na FB. Zerknijcie i pomóżcie rozkręcić wydarzenie na rzecz Radomska (poprzez udostępnianie, zapraszanie itd)... [URL]http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=162103147178241[/URL] To marcowy kandydat dogomanii w konkursie Krakveta, bardzo, bardzopotrzebujący,a niestety teraz przegrywa. Oczywiście, jeśli to możliwe, sami po uprzednim zalogowaniu też zagłosujcie: [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353"][COLOR=#3b5998]http://www.krakvet.pl/foru[/COLOR]m/viewtopic.php?f=18&t=13353[/URL] Quote
Bjuta Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Chłopaki dziękują Goni13 i pani Bożenie - za wpłaty na kwiecień i maj! :) Szczegóły w poście rozliczeniowym. Quote
Bjuta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kajtusiowi skończyło się ipakitine. Jutro kupię. Karmy ma jeszcze z 5 kg. On tak czasem je, czasem pości. Nie wiadomo dlaczego. Wszystkie psiaki z ogrodu przeprowadziły się teraz na wybieg przed boksami, na mniej więcej tydzień z okładem, bo dziewczyny posiały trawę i musi wykiełkować. Psiaki sobie nie krzywdują, bo wokół domu było już tylko błoto, a tam jakaś marna trawa jest i można obszczekiwać barany przez płot. Zawsze to jakaś atrakcja. No i spacerki poza teren się zdarzają. Pamiętacie takiego ONka który witał naszych chłopaków jak się wprowadzali? Miał takie zdjęcie jak spogląda nad płotem na nich. Ten ONek -Max - został uśpiony w poniedziałek. :( Sparaliżowało go i przyjechała jego właścicielka (ja myślałam, że to jest pies dziewczyn, bo zawsze tam był). On swojej pani od 2 lat nie widział (rozchorowało się jej dziecko) a wcześniej byli bardzo związani. Jak ta kobieta weszła do niego - to on się na przednich łapach podniósł - chociaż się już wydawało, że jest całkiem sparaliżowany. Agnieszka mówiła, że miały gulę w gardle. Takie to wszystko było przejmujące. Eh... Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Uaktualniłam post rozliczeniowy. Ipakitine z wysyłką kosztowało 55,80 - na razie kupiłam ze swoich. Quote
mari23 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Gonia13']Tak! wiosna... U mnie w ogródku zaczynają się "wykopki" w tulipanach:mad: Tak sobie upatrzyły to miejsce - nie wiem czy węszą za kretami czy to jakaś obsesja:diabloti: Ale jak tu się gniewać jak towarzystwo wraca takie szczęśliwe i nabiera na te "słodkie oczy???[/QUOTE] nornice kochają cebulki tulipanów..... u mnie Diana z Łatkiem robią tunele pod krzewami... wiosna, ciepełko wraca.... Kajtusio i Dinuś pewnie się cieszą..... jak cudnie musi być w Przebieczanach... Quote
maarit Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Bjuta'] Pamiętacie takiego ONka który witał naszych chłopaków jak się wprowadzali? Miał takie zdjęcie jak spogląda nad płotem na nich. Ten ONek -Max - został uśpiony w poniedziałek. :( Sparaliżowało go i przyjechała jego właścicielka (ja myślałam, że to jest pies dziewczyn, bo zawsze tam był). On swojej pani od 2 lat nie widział (rozchorowało się jej dziecko) a wcześniej byli bardzo związani. Jak ta kobieta weszła do niego - to on się na przednich łapach podniósł - chociaż się już wydawało, że jest całkiem sparaliżowany. Agnieszka mówiła, że miały gulę w gardle. Takie to wszystko było przejmujące. Eh...[/QUOTE] [*] Bidulek.... Takie to życie ... :( Quote
Bjuta Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Przyszło sporo wpłat - dziękuję bardzo. Do Kajtusia dotarło ipakitine. Dziewczyny mówią, że on się zupełnie nie zmienia. Na szczęście telepie się pomalutku, swoimi ścieżkami. Ciągle zdarza mu się co jakiś czas nie jeść - i nic go wtedy nie kusi, ale za dzień, dwa jest znowu wszystko normalnie. No taką urodę ma. Bo Dino to nie widzi powodu do głodówek, a nawet wręcz odwrotnie! Quote
UBOCZE Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Bjuta']Przyszło sporo wpłat - dziękuję bardzo. Do Kajtusia dotarło ipakitine. Dziewczyny mówią, że on się zupełnie nie zmienia. Na szczęście telepie się pomalutku, swoimi ścieżkami. Ciągle zdarza mu się co jakiś czas nie jeść - i nic go wtedy nie kusi, ale za dzień, dwa jest znowu wszystko normalnie. No taką urodę ma. Bo Dino to nie widzi powodu do głodówek, a nawet wręcz odwrotnie![/QUOTE] To chyba zwyczajne co jakiś czas głodówka u takiego starszego psiaka. Cudnie, że Kajtuś się trzyma. Wysłałem chłopakom wczoraj pieniążki, powinny na początku tygodnia dojść. W następnym tygodniu wyślę też za Grinusię, na jej konto. Natomiast czy wiadomo, kto zbiera teraz na Kubę, bo on chyba też z Zabrza? Jesli ktoś tu wie, poprosiłbym o numer konta na PW... Quote
UBOCZE Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Gonia13'] [*] Bidulek.... Takie to życie ... :([/QUOTE] Pamiętam ten fotoreportaż z onkiem. Piękny był psiak. Szkoda go...:-(:-(:-( Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witajcie!:) Byłam dzisiaj na "Ranczu Maszera". Tam jest spokój, zieleń... Wszystkie psiaki tradycyjnie zadbane i "zaopiekowane".:loveu: Na prośbę Bjuty zrobiłam fotki Waszych ulubieńców: [IMG]http://oi54.tinypic.com/25000vm.jpg[/IMG] [IMG]http://oi55.tinypic.com/fcp3xs.jpg[/IMG] [URL="http://oi56.tinypic.com/29pxo4x.jpg"][IMG]http://oi56.tinypic.com/29pxo4x.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://oi52.tinypic.com/264gjgm.jpg[/IMG] Przyjaciele Dino i Kajtek mają się dobrze - Dinuś jest bardziej kontaktowy, nawet dał się pogłaskać mojemu Mężowi po grzbiecie, ale potem chciał Go dziabnąć w rękę :). Jest więc z klanu "charakternych staruszków". :) Kajtek uciekał i wyraźnie nie godził się na bliższe kontakty oraz sesję fotograficzną. Dlatego ma tylko jedno zdjęcie (bo nie dałam rady Go dogonić). :):) Quote
Mysia_ Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 bardzo dziękujemy za zdjęcia chłopaków :buzi: ojjj tak.. Dino zawsze miał charakter ;) Quote
maarit Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czyli nasz Kajtuś ma jeszcze POWER-a skoro zwiał przed fotami :D Quote
migama Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dzień dobry :) foty Dina i Kajtka zawsze poprawiaja chumor :) Quote
agata51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wczoraj wysłałam za IV i V. Z całusami dla chłopaków. Quote
Bjuta Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wróciłam! Dziękuję za cierpliwość. Post rozliczeniowy aktualny. :lol: Dziś wieczór będę obdzwaniać wszystkie hoteliki, to się pewnie dowiem co u chłopaków. Quote
Bjuta Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dziewczyny mówią, że nasze chłopaki mają sklerozę... Dziewczyny zmieniły im porę drugiego karmienia - na ciut wcześniejszą - wszystkie psiaki się przestawiły, a Dino z Kajtkiem - owszem, o 17 chętnie jedzą, ale o 19 - meldują się pod kuchnią i są OBURZONE!!!! Dino by jadł za dziesięciu. Wet ostatnio oglądał ich i powiedział, o Kajtusiu, że to "przmocarz jest"! :) Quote
Bjuta Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Chłoapki dziękują za wpłatę na 2 miesiące Agacie51 :loveu: i Ketuni! :loveu: i jeszcze jednej Agatce :loveu: Posłałam 600 na konto hoteliku. Chłopakom została dyszka na koncie, a niedługo karma się skończy :roll: Tyle, że ja w sumie mam karmę w domu. Nie będzie ktoś może jechał ze Śląska do Krakowa, żeby podrzucić po drodze?? :roll: Quote
agat21 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dzisiaj posłałam moją działkę za ten miesiąc - przepraszam, że tak późno, ale rozjazdy na początku maja zrobiły swoje i nie było mnie praktycznie w domu i przy kompie. Quote
Recommended Posts