*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Nie kiedyś tylko teraz :)[/QUOTE] Nie dawno farbowałam włosy :eviltong: Ale za tydzień będzie tu moja siostra, to może mnie farbnie :hmmmm: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='magdabroy']Nie dawno farbowałam włosy :eviltong: Ale za tydzień będzie tu moja siostra, to może mnie farbnie :hmmmm:[/QUOTE] O widzisz jaka okazja :) Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']O widzisz jaka okazja :)[/QUOTE] Ale jeszcze nie postanowiłam na 100% :eviltong: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 U mnie jest chyba tylko główna ulica zrobiona, bo jak chce wejść w boczną żeby zrobić screena domu, to nie da się wejsć tam :D Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']U mnie jest chyba tylko główna ulica zrobiona, bo jak chce wejść w boczną żeby zrobić screena domu, to nie da się wejsć tam :D[/QUOTE] też tak myślałam, jednak była. Zalezy jak się ustawisz z tym :D Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [B]vege [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/17C0ock_zps14ffd12f.png[/IMG] :diabloti: [B]Angi [/B]to kot sasiadów ale przychodzi siada na szopce i miauczy do Nerona a Neron stoi i na niego szczeka :diabloti: motyli krzew zajebiś....ie pachnie :loveu: [B]Madga [/B]zrób sobie rude :loveu: [B]Aleksandra [/B]na pewno idzie ;) Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nie wiem, może do końca tego nie ogarniam :D może ktoś chce spróbować ? :D Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Nie wiem, może do końca tego nie ogarniam :D może ktoś chce spróbować ? :D[/QUOTE] podaj mi na pv adres ;) Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV'][B]vege [/B] :diabloti: [/QUOTE] No dzięki Aga :diabloti: Ten blok będzie teraz w wakacje ocieplany więc będzie lepiej wyglądał :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']No dzięki Aga :diabloti: Ten blok będzie teraz w wakacje ocieplany więc będzie lepiej wyglądał :evil_lol:[/QUOTE] udało mi sie :multi: fajny taki mały a nie taka landara jak moich rodziców :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV']podaj mi na pv adres ;)[/QUOTE] Już do Angi napisałam :D Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Już do Angi napisałam :D[/QUOTE] poczekamy , zobaczymy co znajdzie :diabloti: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV']udało mi sie :multi: fajny taki mały a nie taka landara jak moich rodziców :diabloti:[/QUOTE] No udało się, udało, ile to do szczęścia potrzeba :evil_lol: A wiesz jak wszystko przez ściany słychać :angryy: Najlepsza jest sąsiadka przez ścianę, która przez okno rzuca doniczkami chcąc trafić w męża który podobno ją zdradza. Cóż nie dziwię mu się, jakbym była facetem i miała taką żonę, która jak usiądzie na tym balkoniku, który widzisz i go całego zajmuje to ja dziękuję :diabloti: Dalej u mnie są takie wielkie właśnie jak u twoich rodziców, więc spoko. Właśnie w takim dużym mieszka moja babcia, która codziennie nam obiadki robi :diabloti: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']No udało się, udało, ile to do szczęścia potrzeba :evil_lol: Dalej u mnie są takie wielkie właśnie jak u twoich rodziców, więc spoko. Właśnie w takim dużym meiszka moja babcia, która codziennie nam obiadki robi :diabloti:[/QUOTE] wiem widziałam je :eviltong: zwiedziłam sobie Twoje okolice , sklep gratka itd :diabloti: do skarbówki masz mega daleko :eviltong: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem widziałam je :eviltong: zwiedziłam sobie Twoje okolice , sklep gratka itd :diabloti: do skarbówki masz mega daleko :eviltong:[/QUOTE] Gratka jest fajna :diabloti: wiem hahah :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Gratka jest fajna :diabloti: wiem hahah :evil_lol:[/QUOTE] ale pewnie i tak z pitem zawsze lecisz na ostatnią chwilę bo leniwa jesteś :diabloti: a tak wracajac do rzeczy przyziemnych to powiem wam ze teraz jak Neron siedzi wiecej na dworze niż w domu to ma przepiękną lśniącą nie wypadającą sierść :loveu::loveu::loveu::loveu: czesałam go dzisiaj pół godziny i nic nie wyleciało :multi: a sierść ma błyszczącą i taka sliską w dotyku , w szoku jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz ide spać bo o 5tej pobudka :roll: a Ty Angi działaj tam działaj :eviltong: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']działam działam :evil_lol:[/QUOTE] Moja wieś ma ze sobą problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='dOgLoV']ale pewnie i tak z pitem zawsze lecisz na ostatnią chwilę bo leniwa jesteś :diabloti: a tak wracajac do rzeczy przyziemnych to powiem wam ze teraz jak Neron siedzi wiecej na dworze niż w domu to ma przepiękną lśniącą nie wypadającą sierść :loveu::loveu::loveu::loveu: czesałam go dzisiaj pół godziny i nic nie wyleciało :multi: a sierść ma błyszczącą i taka sliską w dotyku , w szoku jestem :loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz ide spać bo o 5tej pobudka :roll: a Ty Angi działaj tam działaj :eviltong:[/QUOTE] Ja tam nigdy nie byłam, moja mama biega z tym wszystkim:diabloti: No to fajnie, że sierść już nie się nie sypie :) Kolorowych :) A ja jem bułeczkę z pomidorem i cebulą :loveu::diabloti: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 a ja muszę chwilę odpocząć, idę śmieci wyrzucić :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Mogę się tu poużalać nad swoim daremnym losem? Bo gadacie o wszystkim to się wryję ze swoim :diabloti: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Naklejka']Mogę się tu poużalać nad swoim daremnym losem? Bo gadacie o wszystkim to się wryję ze swoim :diabloti:[/QUOTE] a gadaj :lol: Quote
Naklejka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']a gadaj :lol:[/QUOTE] nie wiem od czego zacząć :placz: Od syfu w pokoju, u świnek, czy od tego że nienawidzę mojej klasy, szkoły, że mi dupę obrabiają i mają ciekawe zdanie na mój temat. Nie chce mi się jutro nawet iść do tej szkoły... A może powinnam zacząć od tego, że mnie facet zostawił w pięknym, dojrzałym stylu? :roll: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Naklejka']nie wiem od czego zacząć :placz: Od syfu w pokoju, u świnek, czy od tego że nienawidzę mojej klasy, szkoły, że mi dupę obrabiają i mają ciekawe zdanie na mój temat. Nie chce mi się jutro nawet iść do tej szkoły... A może powinnam zacząć od tego, że mnie facet zostawił w pięknym, dojrzałym stylu? :roll:[/QUOTE] no to widze, że jak coś się wali.. to już wszystko po kolei (ujmując to kulturalniej niż miałam na myśli :D ) Quote
Recommended Posts