Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie dawno farbowałam włosy :eviltong: Ale za tydzień będzie tu moja siostra, to może mnie farbnie :hmmmm:[/QUOTE]
O widzisz jaka okazja :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']U mnie jest chyba tylko główna ulica zrobiona, bo jak chce wejść w boczną żeby zrobić screena domu, to nie da się wejsć tam :D[/QUOTE]

też tak myślałam, jednak była. Zalezy jak się ustawisz z tym :D

Posted

[B]vege

[/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/17C0ock_zps14ffd12f.png[/IMG]

:diabloti:

[B]Angi

[/B]to kot sasiadów ale przychodzi siada na szopce i miauczy do Nerona a Neron stoi i na niego szczeka :diabloti:

motyli krzew zajebiś....ie pachnie :loveu:

[B]Madga

[/B]zrób sobie rude :loveu:

[B]Aleksandra

[/B]na pewno idzie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV'][B]vege [/B]

:diabloti:
[/QUOTE]
No dzięki Aga :diabloti: Ten blok będzie teraz w wakacje ocieplany więc będzie lepiej wyglądał :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']No dzięki Aga :diabloti: Ten blok będzie teraz w wakacje ocieplany więc będzie lepiej wyglądał :evil_lol:[/QUOTE]

udało mi sie :multi:

fajny taki mały a nie taka landara jak moich rodziców :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']udało mi sie
:multi:

fajny taki mały a nie taka landara jak moich rodziców :diabloti:[/QUOTE]
No udało się, udało, ile to do szczęścia potrzeba :evil_lol:

A wiesz jak wszystko przez ściany słychać :angryy: Najlepsza jest sąsiadka przez ścianę, która przez okno rzuca doniczkami chcąc trafić w męża który podobno ją zdradza. Cóż nie dziwię mu się, jakbym była facetem i miała taką żonę, która jak usiądzie na tym balkoniku, który widzisz i go całego zajmuje to ja dziękuję :diabloti:

Dalej u mnie są takie wielkie właśnie jak u twoich rodziców, więc spoko. Właśnie w takim dużym mieszka moja babcia, która codziennie nam obiadki robi :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']No udało się, udało, ile to do szczęścia potrzeba :evil_lol:

Dalej u mnie są takie wielkie właśnie jak u twoich rodziców, więc spoko. Właśnie w takim dużym meiszka moja babcia, która codziennie nam obiadki robi :diabloti:[/QUOTE]

wiem widziałam je :eviltong: zwiedziłam sobie Twoje okolice , sklep gratka itd :diabloti:

do skarbówki masz mega daleko :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']wiem widziałam je :eviltong: zwiedziłam sobie Twoje okolice , sklep gratka itd :diabloti:

do skarbówki masz mega daleko :eviltong:[/QUOTE]
Gratka jest fajna :diabloti:

wiem hahah :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Gratka jest fajna :diabloti:

wiem hahah :evil_lol:[/QUOTE]

ale pewnie i tak z pitem zawsze lecisz na ostatnią chwilę bo leniwa jesteś :diabloti:

a tak wracajac do rzeczy przyziemnych to powiem wam ze teraz jak Neron siedzi wiecej na dworze niż w domu to ma przepiękną lśniącą nie wypadającą sierść :loveu::loveu::loveu::loveu:

czesałam go dzisiaj pół godziny i nic nie wyleciało :multi: a sierść ma błyszczącą i taka sliską w dotyku , w szoku jestem :loveu::loveu::loveu::loveu:

a teraz ide spać bo o 5tej pobudka :roll:

a Ty Angi działaj tam działaj :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale pewnie i tak z pitem zawsze lecisz na ostatnią chwilę bo leniwa jesteś :diabloti:

a tak wracajac do rzeczy przyziemnych to powiem wam ze teraz jak Neron siedzi wiecej na dworze niż w domu to ma przepiękną lśniącą nie wypadającą sierść :loveu::loveu::loveu::loveu:

czesałam go dzisiaj pół godziny i nic nie wyleciało :multi: a sierść ma błyszczącą i taka sliską w dotyku , w szoku jestem :loveu::loveu::loveu::loveu:

a teraz ide spać bo o 5tej pobudka :roll:

a Ty Angi działaj tam działaj :eviltong:[/QUOTE]
Ja tam nigdy nie byłam, moja mama biega z tym wszystkim:diabloti:

No to fajnie, że sierść już nie się nie sypie :)

Kolorowych :)

A ja jem bułeczkę z pomidorem i cebulą :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Mogę się tu poużalać nad swoim daremnym losem? Bo gadacie o wszystkim to się wryję ze swoim :diabloti:[/QUOTE]
a gadaj :lol:

Posted

[quote name='vege*']a gadaj :lol:[/QUOTE]

nie wiem od czego zacząć :placz: Od syfu w pokoju, u świnek, czy od tego że nienawidzę mojej klasy, szkoły, że mi dupę obrabiają i mają ciekawe zdanie na mój temat. Nie chce mi się jutro nawet iść do tej szkoły... A może powinnam zacząć od tego, że mnie facet zostawił w pięknym, dojrzałym stylu? :roll:

Posted

[quote name='Naklejka']nie wiem od czego zacząć :placz: Od syfu w pokoju, u świnek, czy od tego że nienawidzę mojej klasy, szkoły, że mi dupę obrabiają i mają ciekawe zdanie na mój temat. Nie chce mi się jutro nawet iść do tej szkoły... A może powinnam zacząć od tego, że mnie facet zostawił w pięknym, dojrzałym stylu? :roll:[/QUOTE]

no to widze, że jak coś się wali.. to już wszystko po kolei (ujmując to kulturalniej niż miałam na myśli :D )