vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='marta.k9080']moda rodem z USA nazwij dziecko Mercedes:evil_lol:[/QUOTE] Moja siostra chciałaby syna nazwać Tytus, wybiłam jej to z głowy :diabloti: Ja mam kilka upatrzonych na przyszłość, które mi się podobają i jakoś zdania zmieniać nie chcę :evil_lol: [quote name='magdabroy']Angi lubi ten sport Co do imion, to będzie jak w "Przepisie na życie" i po świecie będą chodzić chłopcy z imieniem Gniewko [/QUOTE] Niedługo przyjdzie do galerii i nam tu powie czy to prawda :evil_lol: Moja nauczycielka ze szkoły nazwała synka Gniewomir :eviltong: A nauczyciel od ang z gim Olgierd :O Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='marta.k9080']moda rodem z USA nazwij dziecko Mercedes:evil_lol:[/QUOTE] a i są takie , Sebastiana kuzyn ma na imię Millan :eviltong: [quote name='magdabroy']Angi lubi ten sport :diabloti: Co do imion, to będzie jak w "Przepisie na życie" i po świecie będą chodzić chłopcy z imieniem Gniewko :evil_lol:[/QUOTE] Sebastiana przyrodni brat ma tak na imię :eviltong:a to juz dorosły chłop :diabloti: [quote name='magdabroy']Zanim urodziłam, to Bogdan się śmiał, że damy synowi na imię Viersen (miasto w którym kiesyś mieszkaliśmy) :evil_lol:[/QUOTE] dobrze ze zmieniliscie zdanie :lol: [quote name='vege*']Moja siostra chciałaby syna nazwać Tytus, wybiłam jej to z głowy :diabloti: Ja mam kilka upatrzonych na przyszłość, które mi się podobają i jakoś zdania zmieniać nie chcę :evil_lol: Niedługo przyjdzie do galerii i nam tu powie czy to prawda :evil_lol: Moja nauczycielka ze szkoły nazwała synka Gniewomir :eviltong: A nauczyciel od ang z gim Olgierd :O[/QUOTE] a jakie masz na oku ?? :cool3: moja koleżanka ma Olgierda ale lepsze to niż druga która ma Leona :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a wiecie jaki ja dzisiaj miałam głupi sen :crazyeye: matko jaki ja mam zryty czerep :splat: więc śniło mi sie że Angi urodziła synka Erica ( znajomemu sie urodził parę dni temu pewnie stąd jego wątek ) i probowala wmówić mojemu młodszemu bratu że to jego , ja postanowiłam do niej iść to wszystko z nią wyjaśnić , mieszkała w kamienicy na raszkowskiej , u mnie w mieście , podeszłam pod drzwi kamienicy a bardziej bramy a nad bramą na 1wszym pietrze był balkon a na nim Luna ( w śnie to był pies Angi :diabloti:) i ta Luna zaczęła sie bardzo denerwować bo jen pańcia ( Angi ) wyszla z domu i juz była na klatce schodowej ( schodzila do mnie ) a jej nie wzięła że zeskoczyła z tego balkonu do mnie , ja ją chwyciłam za obroże żeby nie uciekła i za chwilę już Luna znikła ze snu , rozmawiałam z Angi że ma powiedziec prawde czy mój brat jest ojcem Erica bo moi rodzice by sie ucieszyli bardzo żę ich wnuk mieszka w bloku na przeciwko ( nagle Angi jakoś mieszkała w bloku na przeciwko moich rodziców ) póżniej Angi jakoś zniknęła a ja rozmawiałam z kimś ale nie pamietam z kim a koło nas stał jakiś zespół muzyczny , i ten ktoś do mnie mówi " to na pewno nie dziecko Twojego brata bo ona wtedy spała z całym tym zespołem z każdym z tych facetów po kolei :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:wiem , fajne mam sny :bigcool:[/QUOTE] omg. wchodzę do galerii, paczę a tu gadka o imionach. Czytam se, myślę WTF co jest grane, Aga w ciąży czy co.. A tu kurde bele.. :evil_lol: Nie nazwałabym nigdy dziecko Eric :p [SIZE=1]Chociaż.. też mi się kiedyś śniłaś.[/SIZE] Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Angi']omg. wchodzę do galerii, paczę a tu gadka o imionach. Czytam se, myślę WTF co jest grane, Aga w ciąży czy co.. A tu kurde bele.. :evil_lol: Nie nazwałabym nigdy dziecko Eric :p [SIZE=1]Chociaż.. też mi się kiedyś śniłaś.[/SIZE][/QUOTE] ciekawe czy w bardziej kolorowym śnie :diabloti: Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] a jakie masz na oku ?? :cool3:[/QUOTE] Dla dziewczynki Pola, Roma, Gaja :loveu: A dla chłopca Tomasz (ale tak ma na imię mój siostrzeniec więc odpada), Iwo i Nikodem:loveu:, mojej siostrze jeszcze podoba się Kosma:eviltong: [quote name='dOgLoV']ciekawe czy w bardziej kolorowym śnie :diabloti:[/QUOTE] Może lepiej się nie dopytuj :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ciekawe czy w bardziej kolorowym śnie :diabloti:[/QUOTE] płakałaś :diabloti: pamiętam tyle, że spojrzałaś się krzywo na mnie i odwróciłaś się do plecami. Wtulając się nie w TZta a w tego oto pana:[IMG]http://voleyballparadise.blog.pl/files/2013/01/Bartek.jpeg[/IMG] fajnie to wyglądało. Ty kurdupel, on wielkolud :grins: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='vege*']Dla dziewczynki Pola, Roma, [B]Gaja[/B] :loveu: A dla chłopca Tomasz (ale tak ma na imię mój siostrzeniec więc odpada), Iwo i Nikodem:loveu:, mojej siostrze jeszcze podoba się Kosma:eviltong: Może lepiej się nie dopytuj :evil_lol:[/QUOTE] :mdleje: Pies mojej koleżanki ma tak na imię. :diabloti: Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Angi']:mdleje: Pies mojej koleżanki ma tak na imię. :diabloti:[/QUOTE] Wiem, ale imię jest śliczne :loveu: Quote
łamAga Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='vege*']Dla dziewczynki Pola, Roma, Gaja :loveu: A dla chłopca Tomasz (ale tak ma na imię mój siostrzeniec więc odpada), Iwo i Nikodem:loveu:, mojej siostrze jeszcze podoba się Kosma:eviltong: Może lepiej się nie dopytuj :evil_lol:[/QUOTE] ojojoj ale oryginalne imiona :crazyeye::lol: Iwa też ma znajomy :lol: [quote name='Angi']płakałaś :diabloti: pamiętam tyle, że spojrzałaś się krzywo na mnie i odwróciłaś się do plecami. Wtulając się nie w TZta a w tego oto pana:[IMG]http://voleyballparadise.blog.pl/files/2013/01/Bartek.jpeg[/IMG] fajnie to wyglądało. Ty kurdupel, on wielkolud :grins:[/QUOTE] o jezu ciekawe co mi zrobiłaś ze płakałam :mad::eviltong: mrrrrrrrrr fajny pan :cool3: [quote name='Angi']:mdleje: Pies mojej koleżanki ma tak na imię. :diabloti:[/QUOTE] Jeden z tybków też jest Gaja , złota suka :loveu: a tak na marginesie Angi to z całego snu wykluczyłaś tylko imię dla dziecka .... no ładnie , ładnie :diabloti: Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj ale oryginalne imiona :crazyeye::lol: Iwa też ma znajomy :lol: [/QUOTE] Mi się wydaje, że normalne :lol: a już z takich na prawdę normalnych to podoba mi się Beata i Helena :evil_lol: a dla chłopaka jeszcze Wiktor jest fajne Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 No właśnie nie pamiętam dlaczego płakałaś. :P Wiem, że jeden z tybków ma na imie Gaja ;) Bo imie tak mi się nie podoba, że nie mogę tego znieść że ja tak mogłam nazwać dziecko. Nawet we śnie :eviltong: A ten pan to oczywiście nie kto inny jak Kurek :lol: Tysiące hotek się w nim buja :lol: [SIZE=1]Nie, nie jestem hotką![/SIZE] [IMG]http://m.ocdn.eu/_m/d57b02798257982bc02c85d85c84e599,37,1.jpg[/IMG] za młody dla Ciebie! :diabloti: Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Angi'] A ten pan to oczywiście nie kto inny jak Kurek :lol: Tysiące hotek się w nim buja :lol: [SIZE=1]Nie, nie jestem hotką![/SIZE] [/QUOTE] Mało urodziwy :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='vege*']Mało urodziwy :eviltong:[/QUOTE] wiem. :p Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Angi']wiem. :p[/QUOTE] to dobrze :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 I siatkarz, a to nie warte niczego :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Naklejka']I siatkarz, a to nie warte niczego :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti: Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ale się wspaniale czuję z myślą, że w piątek mam zakończenie roku:diabloti: Quote
angineuuka Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 a ja czuję się źle, z myślą że znów się nie wyśpię 8) Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 ja mam zakończenie na 13 więc się wyspię :evil_lol: Quote
vege* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Wszystkie filmy Tima Burtona, Mamma mia!, Nędznicy, Rzeź, Czarny Łabędź, Kocha lubi szanuje, Wszystko w porządku, Życie, którego nie było, Hannibal, Diabeł ubiera się u Prady, Dwoje do poprawki, To skomplikowane, Serce nie sługa, Zanim odejdą wody, Wpadka, Ze śmiercią jej do twarzy, Podziemny krąg, tyle mi na szybko do głowy przyszło :) Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='vege*']Dla dziewczynki Pola, Roma, Gaja :loveu: A dla chłopca Tomasz (ale tak ma na imię mój siostrzeniec więc odpada), Iwo i [B]Nikodem[/B]:loveu:, mojej siostrze jeszcze podoba się Kosma:eviltong: [/QUOTE] Jak Bogdan stwierdził kilka tygodni przed porodem, że może wybierzemy inne imię dla naszego syna, to zaproponowałam mu właśnie Nikodema :) Quote
*Magda* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Zdrobnienia są fajne Niko, Nikoś :)[/QUOTE] Nikoś :loveu: [SIZE=1]Może lepiej, żeby moje drugie dziecko też było chłopcem, a nie dziewczynką [/SIZE]:hmmmm: Quote
Recommended Posts