Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Dziekuje za linki ;) calkiem ciekawe rzeczy poza koszulkami nawet tam maja :) ale najbardziej chodziło mi o czapki szaliki czy polary ;)
[/QUOTE]

oj o takie to ciężko będzie,sama bym chciała:eviltong:

ja mam zawsze strasznie poryte sny,bez ładu składu i sensu:evil_lol:

Posted (edited)

Witam wszystkim i każdego z osobna :lol:

Jestem chora przez mojego męża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wczoraj po pracy pokazał mi kotkę do adopcji maine coon 11 miesieczną :loveu: przepiękna , przecudowna , jeszcze tak pieknej kotki nie widziałam :loveu::loveu::loveu::loveu: ja uradowana mówie " bierzemy ją ????????" a on mi na to " nie Kochanie my mamy już 2 koty" :placz: płaczę mu od wczoraj żeby ją wziać ( jesli nikt jej juz nie adoptował ) a on nie chce się zgodzić :placz::placz::placz::placz: mówi że gdyby Ibri nie sikala to moze by pomyslał ale Ibri sika a później wdreptują w to razem z Pepsiakiem i roznosza to po domu a tak będą trzy roznosiły :roll:

i tak mu nie dam spokoju , najwyzej walnę focha na parę dni moze zmięknie :roll:

przecież co to za różnica 2 koty czy 3 :roll: ja nie widze żadnej , a ile radości w domu więcej :loveu::loveu::loveu::loveu:

Edited by dOgLoV
Posted

A skąd żeście wytrzasnęli MC 11msc do adopcji? :-o
Pokaż mi ją tu natychmiast :P Albo nie... bo też zachoruję na nią i wtedy będzie kaplica :evil_lol:
Męcz TŻta, męcz - błagaj, że kotka jest taka biedna, mała, w potrzebie :diabloti: Albo nie pytaj go o nic - dostanie kotkę na gwiazdkę :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Nie odpuszczaj:diabloti:,a pokażesz ślicznotkę?

Posted

Wróciłam :lol:

No własnie nie wiem po co mi ją pokazywał :-(

nic go nie przekonuję :shake: żadne argumenty go nie przekonują :shake:

na kocim forum wyczaił koteczkę :loveu:

patrzcie jakie słodkości :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

łał, ale ma dziwne umaszczenie! oczy piękne, szkoda, że więcej pyszczka nie jest ciemne.
sadysta z tego twojego męża!
chyba że.......................................to ty masz ją dostać pod choinkę...???????????!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='agaga21']łał, ale ma dziwne umaszczenie! oczy piękne, szkoda, że więcej pyszczka nie jest ciemne.
sadysta z tego twojego męża!
chyba że.......................................to ty masz ją dostać pod choinkę...???????????!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Przecudowna jest , piękniejszego kota na oczy nie widziałam :loveu::loveu::loveu::loveu:

nie sądze , nie utrzymał by tego w tajemnicy :shake: od razu by mi powiedział że ją bierzemy :roll:

Posted

Cudna! :loveu:
Ale ja kota nie chcę, moja w mieszkaniu siedzi tylko chwilkę, kuwetę ma w piwnicy, więc nie jest uciążliwa :eviltong:
eee, ja też drażnię mamę tybetankami-szczeniaczkami :evil_lol: Bo wiem, że by wzięła :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Cudna! :loveu:
Ale ja kota nie chcę, moja w mieszkaniu siedzi tylko chwilkę, kuwetę ma w piwnicy, więc nie jest uciążliwa :eviltong:[/QUOTE]

Ale to zaczepianie kocie jest słodkie , dzisiaj sobie śpimy i czuje że cos mnie gilga po nosie , otwieram oczy a Ibri mnie wącha i za chwile zaczęła mnie lizac po całej twarzy :loveu: gdybym musiala rano wstac do racy pewnie była bym zła bo to około 3ciej było ale ze mam dzisiaj wolne to nawet mnie to rozbawiło :loveu: później podreptała mnie troche położyła sie i kazała sie głaskać :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Mój kto tylko śpi i je :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Angi']a moje mnie ostatnio coś wkur****ą :evil_lol:[/QUOTE]

się nie znacie :eviltong:

koty sa bardziej towarzyskie niż psy :eviltong:

Posted

Jakby mnie o 3 rano obudziło cokolwiek bez wyraźnej przyczyny to przekonałoby się o działaniu grawitacji na trasie 4piętro-trawnik.A przynajmniej zebrało w łeb za "mądry" pomysł.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Jakby mnie o 3 rano obudziło cokolwiek bez wyraźnej przyczyny to przekonałoby się o działaniu grawitacji na trasie 4piętro-trawnik.A przynajmniej zebrało w łeb za "mądry" pomysł.:diabloti:[/QUOTE]

Jak byś otwarł oczy i zobaczył nad soba takiego ślicznego koteczka to od razu papa by Ci sie uśmiechnęła :loveu::eviltong: