Aleksa. Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']czasami tak sie dzieję ;)[/QUOTE] ale u mnie to często się zdarza :/ no nic ale juz mogę czytać co się u Was dzieeje :lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale u mnie to często się zdarza :/ no nic ale juz mogę czytać co się u Was dzieeje :lol:[/QUOTE] u nas nudaaaaaaaaaaaaaa ;) Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść :lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 czesc czesc ;) jak tam porządki ??:lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Angi']nie pytaj nawet :lol:[/QUOTE] ja dzisiaj umyłam schody zasikane od góry do dołu , na tym skonczyłam :eviltong: ale byłam w pracy 8h :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 jutro znów to samo, bo zasikane będą :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Angi']jutro znów to samo, bo zasikane będą :evil_lol:[/QUOTE] jutro ?? podejrzewam ze juz sa zasikane :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 hahaha :evil_lol: nie mam pomysłu na świąteczne foteczkyy :( Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Angi']hahaha :evil_lol: nie mam pomysłu na świąteczne foteczkyy :([/QUOTE] przebierz Misie za choinkę i heya :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']przebierz Misie za choinkę i heya :evil_lol:[/QUOTE] Myślałam o tym, ale nie wiem czy ten burak wytrzyma :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Angi']Myślałam o tym, ale nie wiem czy ten burak wytrzyma :evil_lol:[/QUOTE] szybko bedziesz cykac fotki :diabloti: albo za renifera :smilecol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 ueeeee to ubierz jej czapke mikołaja ( jak masz ) i porób jej focie na jednolitym tle ;) Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 będę kombinować z tym jednolitym tłem ;) Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Cześć :) [quote name='dOgLoV'] Niestety na dobre moge sie pożegnać z adopcja tej kotki , okazalo sie ze mieszka z nia 8 miesieczny kocurek rudy też MC i najlepiej żeby były adoptowane razem :roll:[/QUOTE] To bierz oba :evil_lol: Co za różnica trzy czy cztery :diabloti: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='magdabroy']Cześć :) To bierz oba :evil_lol: Co za różnica trzy czy cztery :diabloti:[/QUOTE] hello;) nie no cztery to juz stanowczo za dużo :eviltong: trzy fajnie ale cztery to już tłum :eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']nie no cztery to juz stanowczo za dużo :eviltong: trzy fajnie ale cztery to już tłum :eviltong:[/QUOTE] Phi, wcale się nie znasz :P Dopiero przy 8. można się zastanawiać czy czasem te stado nie jest za duże, ale 4 - co to jest? :lol: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Phi, wcale się nie znasz :P Dopiero przy 8. można się zastanawiać czy czasem te stado nie jest za duże, ale 4 - co to jest? :lol:[/QUOTE] Ja sie juz naogladałam programow z serii " zwierzęca obsesja " nie chce zeby mój dom wygladał jak śmietnik a wiem ze jak wezme dwa to potem znowu jakis mi sie spodoba i znowu jakiś i znowu itd :eviltong: nie nie , mogę miec maksymalnie jeszcze jednego kota nic poza tym ;) Quote
kalyna Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Nooo ale Kicia piękna jest :loveu: pokazałam rodzicom :diabloti: ale u nas już jest tłum.. Quote
agaga21 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja sie juz naogladałam programow z serii " zwierzęca obsesja " nie chce zeby mój dom wygladał jak śmietnik a wiem ze jak wezme dwa to potem znowu jakis mi sie spodoba i znowu jakiś i znowu itd :eviltong: nie nie , mogę miec maksymalnie jeszcze jednego kota nic poza tym ;)[/QUOTE] ja mam tak samo. nasze stado liczy 5 sztuk i już wiem, że nie mogę mieć ani jednego zwierza więcej. ale pewnie nie raz zmięknie mi serce....albo samo coś się napatoczy i tego się obawiam, bo nie będę umiała nie pomóc. Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='kalyna']Nooo ale Kicia piękna jest :loveu: pokazałam rodzicom :diabloti: ale u nas już jest tłum..[/QUOTE] jeszcze bylo zdjecie tego drugiego rudzielca 8 miesiecznego ale wycofali nie wiem dlaczego.... też ładny ale ta kotka jest rewelacyjna ! nawet napisałam do nich pytanie jakie są warunki adopcji , Sebastian prawie sie zgodził , nawet nie protestował a widział jak do nich pisałam a tu taka niespodzianka :roll: [quote name='agaga21']ja mam tak samo. nasze stado liczy 5 sztuk i już wiem, że nie mogę mieć ani jednego zwierza więcej. ale pewnie nie raz zmięknie mi serce....albo samo coś się napatoczy i tego się obawiam, bo nie będę umiała nie pomóc.[/QUOTE] ehhhh nade mną czuwa Sebastian , inaczej bym adoptowała chyba wszystkie kociaki w potrzebie :loveu: taką mam do nich słabość :roll: mam nadzieję że do nas się nic nie " przyplata" bo tez nie potrafiła bym przejśc obojętni obok potrzebującego zwierzaczka :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='agaga21']ja mam tak samo. nasze stado liczy 5 sztuk i już wiem, że nie mogę mieć ani jednego zwierza więcej. ale pewnie nie raz zmięknie mi serce....albo samo coś się napatoczy i tego się obawiam, bo nie będę umiała nie pomóc.[/QUOTE] jak ja marzę o licznym stadku...:-( ale na razie musi mi wystarczyć moja jedna panna:loveu: Ta kotka jest taka śliczna,ładniejszej chyba w życiu nie widziałam:loveu: Quote
*Magda* Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='marta.k9080'] Ta kotka jest taka śliczna,ładniejszej chyba w życiu nie widziałam:loveu:[/QUOTE] A ja widziałam: Pepsi i Ibri :loveu: Quote
kalyna Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV'] mam nadzieję że do nas się nic nie " przyplata" bo tez nie potrafiła bym przejśc obojętni obok potrzebującego zwierzaczka :roll:[/QUOTE] noo co innego jak coś przypląta się, a co innego jak ciągle coś za mną chodzi :splat::splat: Quote
Recommended Posts