Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :)

[quote name='dOgLoV']
Niestety na dobre moge sie pożegnać z adopcja tej kotki , okazalo sie ze mieszka z nia 8 miesieczny kocurek rudy też MC i najlepiej żeby były adoptowane razem :roll:[/QUOTE]

To bierz oba :evil_lol: Co za różnica trzy czy cztery :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć :)

To bierz oba :evil_lol: Co za różnica trzy czy cztery :diabloti:[/QUOTE]

hello;)

nie no cztery to juz stanowczo za dużo :eviltong: trzy fajnie ale cztery to już tłum :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie no cztery to juz stanowczo za dużo :eviltong: trzy fajnie ale cztery to już tłum :eviltong:[/QUOTE]
Phi, wcale się nie znasz :P Dopiero przy 8. można się zastanawiać czy czasem te stado nie jest za duże, ale 4 - co to jest? :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Phi, wcale się nie znasz :P Dopiero przy 8. można się zastanawiać czy czasem te stado nie jest za duże, ale 4 - co to jest? :lol:[/QUOTE]

Ja sie juz naogladałam programow z serii " zwierzęca obsesja " nie chce zeby mój dom wygladał jak śmietnik a wiem ze jak wezme dwa to potem znowu jakis mi sie spodoba i znowu jakiś i znowu itd :eviltong: nie nie , mogę miec maksymalnie jeszcze jednego kota nic poza tym ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja sie juz naogladałam programow z serii " zwierzęca obsesja " nie chce zeby mój dom wygladał jak śmietnik a wiem ze jak wezme dwa to potem znowu jakis mi sie spodoba i znowu jakiś i znowu itd :eviltong: nie nie , mogę miec maksymalnie jeszcze jednego kota nic poza tym ;)[/QUOTE]

ja mam tak samo. nasze stado liczy 5 sztuk i już wiem, że nie mogę mieć ani jednego zwierza więcej. ale pewnie nie raz zmięknie mi serce....albo samo coś się napatoczy i tego się obawiam, bo nie będę umiała nie pomóc.

Posted

[quote name='kalyna']Nooo ale Kicia piękna jest :loveu:

pokazałam rodzicom :diabloti:
ale u nas już jest tłum..[/QUOTE]

jeszcze bylo zdjecie tego drugiego rudzielca 8 miesiecznego ale wycofali nie wiem dlaczego....

też ładny ale ta kotka jest rewelacyjna !

nawet napisałam do nich pytanie jakie są warunki adopcji , Sebastian prawie sie zgodził , nawet nie protestował a widział jak do nich pisałam a tu taka niespodzianka :roll:

[quote name='agaga21']ja mam tak samo. nasze stado liczy 5 sztuk i już wiem, że nie mogę mieć ani jednego zwierza więcej. ale pewnie nie raz zmięknie mi serce....albo samo coś się napatoczy i tego się obawiam, bo nie będę umiała nie pomóc.[/QUOTE]

ehhhh

nade mną czuwa Sebastian , inaczej bym adoptowała chyba wszystkie kociaki w potrzebie :loveu: taką mam do nich słabość :roll:

mam nadzieję że do nas się nic nie " przyplata" bo tez nie potrafiła bym przejśc obojętni obok potrzebującego zwierzaczka :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='agaga21']ja mam tak samo. nasze stado liczy 5 sztuk i już wiem, że nie mogę mieć ani jednego zwierza więcej. ale pewnie nie raz zmięknie mi serce....albo samo coś się napatoczy i tego się obawiam, bo nie będę umiała nie pomóc.[/QUOTE]

jak ja marzę o licznym stadku...:-( ale na razie musi mi wystarczyć moja jedna panna:loveu:

Ta kotka jest taka śliczna,ładniejszej chyba w życiu nie widziałam:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
mam nadzieję że do nas się nic nie " przyplata" bo tez nie potrafiła bym przejśc obojętni obok potrzebującego zwierzaczka :roll:[/QUOTE]

noo co innego jak coś przypląta się, a co innego jak ciągle coś za mną chodzi :splat::splat: