Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Starczy wejsc w grupe 1 i galeria :) albo fotoblogi to nie tak trudno[/QUOTE]

Trzeba jeszcze się interesować tym forum, żeby chcieć szukać :eviltong: Zresztą nie udzielam się tylko w grupie 1 albo fotoblogach :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Trzeba jeszcze się interesować tym forum, żeby chcieć szukać :eviltong: Zresztą nie udzielam się tylko w grupie 1 albo fotoblogach :eviltong:[/QUOTE]
Ale ja mowilam o Twojej galeri gdyby ktos chcial znalezc :)

Posted

ekhym znalezienie galerii, w których wypowiada się Agnieszka wbrew pozorom nie jest trudne...przecież każdy kto wypowiada się w tym wątku ma swoją galerię i banerek, przez który można do Was wejść. A jak ktoś tu się wypowiada to i Agnieszka odwiedza tą osobę :) nic trudnego :D

Neron mógłby Marysię pociągnąć na sankach, gdyby tylko był śnieg. Mała miałaby taką przejażdżkę, której nigdy nie zapomniałaby.

Posted

Witam wszystkich :lol:

Mój Tż ( Sebastian) wchodzi do mnie bez logowania , ma moj temat w ulubionych , tzn czesto jest zalogowany bo jak jestem u niego to zostawiam na zalogowanym i tak jest mimo ze ja pozniej zaloguje sie u siebie to jego nie wylogowuje ;)
On jest tak samo zwierzolubny jak ja wiec lubi tutaj sobie poczytac a poza tym ja tez sledze forum MOLOSY i jego watek :evil_lol: ktory od dlugiego czasu jest "nieużywany" :evil_lol:

Dzisiaj byłam z Neronem u weta , byłam 15sta :crazyeye: ludzie powariowali , Neron siedział grzecznie koło koteczka :evil_lol: był bardzo spokojny mimo tych 15stu psów obok ale tylko ktorys zblizyl do niego nos to na niego nawarczał :roll:
zakropilismy go Advocatem i teraz czekamy co sie bedzie działo ;)

Była dzisiaj u mnie kuzynka i powiedziała tak " rób co chcesz ale ja pakuje Abbe i Ci ja oddaje , namówiłaś mnie na nią , kocham ją jak własne dziecko ale teraz już przegieła " :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , co chwile jej cos niszczy , nie ma rzeczy której by jej nie zjadła :evil_lol: ale dzisiaj zjadła jej ukochany pielegnowany przez 3 lata klomb palmowy :evil_lol: zostawila tylko dwa kikutki :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='deer_1987']To trzymamy kciuki za Nerona![/QUOTE]

[quote name='M&S']Trzymamy, żeby Onkowi sie poprawiło!!!!!

O będziesz miała nowe zwierzątko.....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Dziękujemy ;)

Oj chyba dlugo bym mieszkania nie miała :lol: Abbe ma ADHD i je wszystko , doslownie wszystko !!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Neronek miałby nową koleżankę ;) I Qwenducha również ;) Tylko po ślubie nie byłoby równowagi i musielibyście wziąźć jeszcze jednego kota :evil_lol:[/QUOTE]

No właśnie, trzeci kot, suuper pomysł!!!! Popieram:)

Posted

[quote name='M&S']To może coś na uspokojenie trzeba jej dać, mówię serio.[/QUOTE]

Ale Ona to robi chyba z nudów ;)

[quote name='magdabroy']Neronek miałby nową koleżankę ;) I Qwenducha również ;) Tylko po ślubie nie byłoby równowagi i musielibyście wziąźć jeszcze jednego kota :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='M&S']No właśnie, trzeci kot, suuper pomysł!!!! Popieram:)[/QUOTE]

hihihihihii moze lepiej nie :lol: nie chce skonczyc tak jak Ci ludzie z programu na TLC " zwierzeca obsesja " :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

hihihihihii moze lepiej nie :lol: nie chce skonczyc tak jak Ci ludzie z programu na TLC " zwierzeca obsesja " :lol:[/QUOTE]

Do tego jeszcze Wam daleko;)

Posted

oooo jestem za :D nie byłabym sama z 5 zwierzakami :D

a jakby ją porządnie zmęczona itp? poza tym jakiś gryzak dostałaby i gdyby miała kennel-klatkę to nic nie zniszczyłaby :)
nic nie męczy psa lepiej od nauki :D

Posted

[quote name='dOgLoV']
Oj chyba dlugo bym mieszkania nie miała :lol: Abbe ma ADHD i je wszystko , doslownie wszystko !!!! :evil_lol:[/QUOTE]

A na zdjęciach wyglądała tak niepozornie, tak grzecznie :D

Posted

[quote name='kalyna']oooo jestem za :D nie byłabym sama z 5 zwierzakami :D

a jakby ją porządnie zmęczona itp? poza tym jakiś gryzak dostałaby i gdyby miała kennel-klatkę to nic nie zniszczyłaby :)
nic nie męczy psa lepiej od nauki :D[/QUOTE]

To ja lepsza jestem bo mam 12 zwierzeków bo 2 psy , 2 koty i 8 rybek :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']może lubi bawić się kwiatkami.:D[/QUOTE]

Kwiatkami , jedzeniem , choinkami , lampkami , butami :evil_lol: wszystkim :evil_lol:

[quote name='Paula03']A na zdjęciach wyglądała tak niepozornie, tak grzecznie :D[/QUOTE]

Tylko tak wygląda :lol:

[quote name='M&S']Doberek:)

U nas coś białego zaległo.....[/QUOTE]

Hello ;)

U nas tez coś sypało ale juz prawie nie widac :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']A u mnie nic :([/QUOTE]

Ale u nas tez tak jak by nic nie padało , teraz nie widac już sniegu , no moze gdzieś w kącikach przy chodnikach :roll: co to taki snieg :roll: