Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

A no to inna sprawa , po kilku dniach Ci przejdzie ;)

Ja lubię swoją prace i gdzie mam szukać innej , pod latarnią ? :P

Ale tak czytam, że niby pomaga też przy alergii :P Tylko raczej nie bardzo go stosować non stop. trzeba by przerwy robić ;)

Przyjemne z pożytecznym i jeszcze może ciąża będzie :D

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Ale tak czytam, że niby pomaga też przy alergii :P Tylko raczej nie bardzo go stosować non stop. trzeba by przerwy robić ;)

Przyjemne z pożytecznym i jeszcze może ciąża będzie :D

Ja nie moge miec przerw w lekach bo bym sie chyba udusiła , Loratadyna daje rade , tylko czasami mam masakre ale wiekszosc czasu mam spokój ;)

Buhahahaha jak widać we wszystkim idzie znaleźć i te pozytywne strony :P

Posted
22 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Ja na alergię dodatkowo sobie do żarcia dodaję olej z czarnuszki ;) Polecili mi swego czasu kociarze. I faktycznie trochę lepiej...

Dobrej nocy!

Ja juz sie boje jeść czegokolwiek , chipsów sobie nie mogę zjeść a taką mam ochotę ;( ale z tą czarnuszką warto wypróbować ;)

Mam nadzieje ze we wrześniu już bedzie ok , nawet wczorajszy spacer z Anią i Brando sobie odpusciłam bo mam przed oczami wizję nie przespanej nocy po tym spacerze ;( 

Sebek sam chodzi na spacery póki co :/

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Piłka się spodobała?

Taaaak i to jak :D każdy na niej co chwile siedział :D chyba Fabianowi też taką kupie i sama bede na niej siedziała :D 

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

To już w ogóle nie będę mogła się ruszyć w salonie :D

jedno bedzie w salonie drugie w sypialni :D

ja się bardziej obawiam że Tami to rozszarpie bo to mały niszczyciel jest :/

Qużwa ale dzisiaj miałam w ogóle przygode , masakra  , poszłam do tesco po piwo , przede mna stał chłopaszek , moze miał z 18-19 lat góra , kupował też alkohol , babka mu skasowała , jeszcze chciała moje piwo mu skasować :D zapłacił i poszedł , przyszła kolej na mnie a Ona " moge dowodzik prosić " <wow> aż się zaśmiałam i powiedziałam " o matko Boska" pokazałam dowod , zapłaciłam , wzięłam piwo i poszłam , całą droge do samochodu pizgałam :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Trza było iść z Fabianem, to wtedy wiadomo, że Ty już matka :D

No własnie jak ide z Fabianem to tak dziwnie na mnie patrzą ale mi sprzedają bo słyszą jak Fabian mówi do mnie mamo to wiedzą , tzn stawiają że mam te 18 lat hahahha ale błagam , ja mam 36 lat :P

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

Ja juz sie boje jeść czegokolwiek , chipsów sobie nie mogę zjeść a taką mam ochotę ;( ale z tą czarnuszką warto wypróbować ;)

Mam nadzieje ze we wrześniu już bedzie ok , nawet wczorajszy spacer z Anią i Brando sobie odpusciłam bo mam przed oczami wizję nie przespanej nocy po tym spacerze ;( 

Sebek sam chodzi na spacery póki co :/

Znam ten ból... :( Ani czeko, ani chipsy... :< ani żadne inne słodycze...

Współczuję. Ja na spacery chodzę. Kicham, prycham, ale chodzę. Muszę się nacieszyć spacerami, póki mogę.

Ale Staś się zmienił, wow!

Ty się ciesz, że o dowód Cię pytają :D Znaczy się: że masz dobre geny :D Ja jak stoję z mamą, to wszyscy myślą, że to moja starsza o ok 6-7lat siostra :D

Posted

kurde odprowadzałam kiedyś niepełnosprytną koleżanką na wózku gdzieś tam
do jej znajomych
i pomagamy im sie pakować do auta i pytam się gdzie ta siatka moja bo ona nie jedzie z nimi 
a laska do mnie "córka do auta położyła"
phi 
kumpela jest rok młodsza 
ale dużo mniejsza i to pewnie dlatego - tak to sobie tłumacze ;)

Posted
23 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Znam ten ból... :( Ani czeko, ani chipsy... :< ani żadne inne słodycze...

Współczuję. Ja na spacery chodzę. Kicham, prycham, ale chodzę. Muszę się nacieszyć spacerami, póki mogę.

Ale Staś się zmienił, wow!

Ty się ciesz, że o dowód Cię pytają :D Znaczy się: że masz dobre geny :D Ja jak stoję z mamą, to wszyscy myślą, że to moja starsza o ok 6-7lat siostra :D

już powoli przestaje pylić wiec jakos wytrzymam ;)

ja nie daje rady , po takim spacerze na prawde cierpie , nie mogę oddychac , dziurki w nosie mam po prostu jak zaklejone betonem , zero powietrza , tak mi wszystko w środku puchnie i przeważnie calutką noc nie śpie , to jest straszne , a psy  ostatnecznosci i tak idą ale z samym Sebkiem i troche krótszą trasę ale zawsze coś ;)

Mi sie wydaje że Staś jest cały czas taki sam ale jak wracam do starych zdjęć to widzę mega różnice ;)

Hehehhee no niby masz gorzej ale mi tez nie jest do smiechu ze maja mnie za dziecko :P

5 godzin temu, 3 x napisał:

kurde odprowadzałam kiedyś niepełnosprytną koleżanką na wózku gdzieś tam
do jej znajomych
i pomagamy im sie pakować do auta i pytam się gdzie ta siatka moja bo ona nie jedzie z nimi 
a laska do mnie "córka do auta położyła"
phi 
kumpela jest rok młodsza 
ale dużo mniejsza i to pewnie dlatego - tak to sobie tłumacze ;)

hahahahahahahahhahaha chciała bym widziec wtedy Twoją minę , pewnie była bezcenna :D 

59 minut temu, Aleksa. napisał:

Jak ten czas zasuwa..tyle czasu już was 'znam' wow

Nooo strasznie czas ucieka , niestety :/ dopiero co rodziłyśmy a tu już w piątek młodzi będą popitalać do przedszkola ;)