Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

To jak leży na Qwendi jest meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega serduszka.gif

Dzięki :*

ja jestem w szoku , od kiedy Tami u Nas zamieszkała nie poznaje Qwendi , nigdy nie rzucała się na Fabiana ale jak ją tarmosił to czasami warczała ostrzegawczo , a teraz kładzie się na nią , bawi się jej ogonem , a Ona nic , kompletna zlewka ....

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

To chyba dobrze? Choć trzeba mieć na nią oko, bo jednak samymi gabarytami potrafi zrobić krzywdę :/

Ja zawsze jestem obok jak młody podchodzi do Qwendy bo sie boje ze jak On sie na niej położy czy usiądzie a Ona wstanie to będzie niewesoło ....

1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Moja Dora by tak nie pozwoliła :D ja chce się na niej lekko położyć i już wstaje na równe nogi oburzona :D

większość psów tak własnie reaguje ale Qwendi nie jest psem :P Qwendi jest stanem umyslu :P

Posted

Niektóre lubią blisko kontakt z człowiekiem :D Taka Lara zawsze śpi obok mnie..i nie ma opcji żeby nie dotykała mojego ciała :o tak samo mogę się na niej oprzeć itp i jej to się podoba. :D  Byle ze mną :D 

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

Niektóre lubią blisko kontakt z człowiekiem :D Taka Lara zawsze śpi obok mnie..i nie ma opcji żeby nie dotykała mojego ciała :o tak samo mogę się na niej oprzeć itp i jej to się podoba. :D  Byle ze mną :D 

Mimo że chudzinka z Ciebie to dobrze że się jednak na niej nie kładziesz :P

Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

Mimo że chudzinka z Ciebie to dobrze że się jednak na niej nie kładziesz :P

A jak ona we mnie wbiega cała rozpędzona, to jest dobrze ? :D kiedyś mi tak w kolana wleciała że nie byłam w stanie dojść do domu :o 

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

A jak ona we mnie wbiega cała rozpędzona, to jest dobrze ? :D kiedyś mi tak w kolana wleciała że nie byłam w stanie dojść do domu :o 

Nie no ale wiesz , ona jest mala , słodka i bezbronna :D :P

Ide na przyjaciółki :P

Posted

Ja z przyjaciółek obejrzałam tylko jeden odcinek z tego sezonu :D nie wiem kiedy nadrobię :D z 15 odcinków na wspólnej mi zostało :D Dzisiaj jeden odcinek Agenta nadrobiłam i muszę drugi, bo wkurza mnie jak widzę w necie kto odpadł, a jeszcze nie zdążyłam obejrzeć :( iii szkoda, że singielki już nie ma :(

Posted

Tora mi też się nie pozwala przytulić :/ Chyba że jej powiem, że ma się nie ruszać :D Za to Theodor może się do niej przytulać do woli, tarmosić... A ona się nie ruszy ;)

Oj tak Ola, szkoda że Singielki już nie ma :(

Posted
34 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

witam sie :D

Qwendi chyba matkuje Tami?
Akurat nie przepadam za polskimi serialami :D

Mam tak samo co do seriali.

Teraz w sumie w ogóle nie mam co oglądać bo czekam na kolejny sezon Outlandera, Lucyfer skończył się też niedawno, a dzisiaj obejrzałam finałowy odcinek Pamiętników wampirów.... I co ja teraz oglądać będę...?

Posted
1 minutę temu, Patikujek napisał:

Mam tak samo co do seriali.

Teraz w sumie w ogóle nie mam co oglądać bo czekam na kolejny sezon Outlandera, Lucyfer skończył się też niedawno, a dzisiaj obejrzałam finałowy odcinek Pamiętników wampirów.... I co ja teraz oglądać będę...?

Też oglądam Outlandera :D Czytałaś może "Obcą"? Ja mam obiecane książki od koleżanki, ale ona coś przeczytać nie może... :/
SUITS też mi się skończył i choć szykują kolejny sezon, to muszę ze smutkiem stwierdzić, że ostatni sezon był na niższym poziomie niż poprzednie i szczerze mówiąc to nie wiem czy wrócę do tego serialu...
Za Lucyferem nie przepadałam jakoś :p.
Teraz szukam dla siebie jakiegoś serialu, ale nie umiem... wszystkie jakieś takie nijakie.

Posted
16 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Też oglądam Outlandera :D Czytałaś może "Obcą"? Ja mam obiecane książki od koleżanki, ale ona coś przeczytać nie może... :/
SUITS też mi się skończył i choć szykują kolejny sezon, to muszę ze smutkiem stwierdzić, że ostatni sezon był na niższym poziomie niż poprzednie i szczerze mówiąc to nie wiem czy wrócę do tego serialu...
Za Lucyferem nie przepadałam jakoś :p.
Teraz szukam dla siebie jakiegoś serialu, ale nie umiem... wszystkie jakieś takie nijakie.

Co do Outlandera mam w domu 3 części, ale przeczytałam półtora i jakoś tak stanęło... Dla mnie trochę za dużo opisów historycznych w książkach, ale kiedyś zamierzam to skończyć.

Lucka kocham (myślisz, że po kim mój kot ma imię :P - a właściwie obecnie już kot mojej mamy bo nie chce mi go oddać)

A co do niskiego poziomu to miałam tak od 3 sezonu Pamiętników wampirów. teraz skończył się 8 i ostatni sezon, ale wytrzymałam to tylko dla możliwośći oglądania Demonka (Ian Somerhelder - czy jakoś tak) :P

Posted
27 minut temu, Aleksa. napisał:

Cześć ŁamAGA :D 

Hej hej ;)

Aja z seriali ogladam tylko dwa , "przyjaciółki" i "pierwszą miłość " ale to też nie jakoś nałogowo , oglądam to oglądam a jak nie obejrze to też nic się nie stanie ;)

Czaicie że w poniedziałek wracam do pracy <krzyk>

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Hej hej ;)

Aja z seriali ogladam tylko dwa , "przyjaciółki" i "pierwszą miłość " ale to też nie jakoś nałogowo , oglądam to oglądam a jak nie obejrze to też nic się nie stanie ;)

Czaicie że w poniedziałek wracam do pracy <krzyk>

Dopiero marudziłaś, że chcesz już do pracy :D 

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

Dopiero marudziłaś, że chcesz już do pracy :D 

Tak bo ogólnie bardzo chce , ale mamy delegacje ISO , to jakaś mega ważna delegacja jakościowa , mają być u Nas 4 dni :/ kierownicy wariują , atmosfera podobno jest zajebista :/