łamAga Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: To jak leży na Qwendi jest meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega Dzięki :* ja jestem w szoku , od kiedy Tami u Nas zamieszkała nie poznaje Qwendi , nigdy nie rzucała się na Fabiana ale jak ją tarmosił to czasami warczała ostrzegawczo , a teraz kładzie się na nią , bawi się jej ogonem , a Ona nic , kompletna zlewka .... Quote
*Magda* Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 To chyba dobrze? Choć trzeba mieć na nią oko, bo jednak samymi gabarytami potrafi zrobić krzywdę :/ Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Moja Dora by tak nie pozwoliła :D ja chce się na niej lekko położyć i już wstaje na równe nogi oburzona :D Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: To chyba dobrze? Choć trzeba mieć na nią oko, bo jednak samymi gabarytami potrafi zrobić krzywdę :/ Ja zawsze jestem obok jak młody podchodzi do Qwendy bo sie boje ze jak On sie na niej położy czy usiądzie a Ona wstanie to będzie niewesoło .... 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Moja Dora by tak nie pozwoliła :D ja chce się na niej lekko położyć i już wstaje na równe nogi oburzona :D większość psów tak własnie reaguje ale Qwendi nie jest psem :P Qwendi jest stanem umyslu :P Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Niektóre lubią blisko kontakt z człowiekiem :D Taka Lara zawsze śpi obok mnie..i nie ma opcji żeby nie dotykała mojego ciała :o tak samo mogę się na niej oprzeć itp i jej to się podoba. :D Byle ze mną :D Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Niektóre lubią blisko kontakt z człowiekiem :D Taka Lara zawsze śpi obok mnie..i nie ma opcji żeby nie dotykała mojego ciała :o tak samo mogę się na niej oprzeć itp i jej to się podoba. :D Byle ze mną :D Mimo że chudzinka z Ciebie to dobrze że się jednak na niej nie kładziesz :P Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Mimo że chudzinka z Ciebie to dobrze że się jednak na niej nie kładziesz :P A jak ona we mnie wbiega cała rozpędzona, to jest dobrze ? :D kiedyś mi tak w kolana wleciała że nie byłam w stanie dojść do domu :o Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: A jak ona we mnie wbiega cała rozpędzona, to jest dobrze ? :D kiedyś mi tak w kolana wleciała że nie byłam w stanie dojść do domu :o Nie no ale wiesz , ona jest mala , słodka i bezbronna :D :P Ide na przyjaciółki :P Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Ja z przyjaciółek obejrzałam tylko jeden odcinek z tego sezonu :D nie wiem kiedy nadrobię :D z 15 odcinków na wspólnej mi zostało :D Dzisiaj jeden odcinek Agenta nadrobiłam i muszę drugi, bo wkurza mnie jak widzę w necie kto odpadł, a jeszcze nie zdążyłam obejrzeć :( iii szkoda, że singielki już nie ma :( Quote
*Magda* Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Tora mi też się nie pozwala przytulić :/ Chyba że jej powiem, że ma się nie ruszać :D Za to Theodor może się do niej przytulać do woli, tarmosić... A ona się nie ruszy ;) Oj tak Ola, szkoda że Singielki już nie ma :( Quote
Tyśka) Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 witam sie :D Qwendi chyba matkuje Tami? Akurat nie przepadam za polskimi serialami :D Quote
Patikujek Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 34 minuty temu, Tyś(ka) napisał: witam sie :D Qwendi chyba matkuje Tami? Akurat nie przepadam za polskimi serialami :D Mam tak samo co do seriali. Teraz w sumie w ogóle nie mam co oglądać bo czekam na kolejny sezon Outlandera, Lucyfer skończył się też niedawno, a dzisiaj obejrzałam finałowy odcinek Pamiętników wampirów.... I co ja teraz oglądać będę...? Quote
Tyśka) Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 1 minutę temu, Patikujek napisał: Mam tak samo co do seriali. Teraz w sumie w ogóle nie mam co oglądać bo czekam na kolejny sezon Outlandera, Lucyfer skończył się też niedawno, a dzisiaj obejrzałam finałowy odcinek Pamiętników wampirów.... I co ja teraz oglądać będę...? Też oglądam Outlandera :D Czytałaś może "Obcą"? Ja mam obiecane książki od koleżanki, ale ona coś przeczytać nie może... :/ SUITS też mi się skończył i choć szykują kolejny sezon, to muszę ze smutkiem stwierdzić, że ostatni sezon był na niższym poziomie niż poprzednie i szczerze mówiąc to nie wiem czy wrócę do tego serialu... Za Lucyferem nie przepadałam jakoś :p. Teraz szukam dla siebie jakiegoś serialu, ale nie umiem... wszystkie jakieś takie nijakie. Quote
Patikujek Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 16 minut temu, Tyś(ka) napisał: Też oglądam Outlandera :D Czytałaś może "Obcą"? Ja mam obiecane książki od koleżanki, ale ona coś przeczytać nie może... :/ SUITS też mi się skończył i choć szykują kolejny sezon, to muszę ze smutkiem stwierdzić, że ostatni sezon był na niższym poziomie niż poprzednie i szczerze mówiąc to nie wiem czy wrócę do tego serialu... Za Lucyferem nie przepadałam jakoś :p. Teraz szukam dla siebie jakiegoś serialu, ale nie umiem... wszystkie jakieś takie nijakie. Co do Outlandera mam w domu 3 części, ale przeczytałam półtora i jakoś tak stanęło... Dla mnie trochę za dużo opisów historycznych w książkach, ale kiedyś zamierzam to skończyć. Lucka kocham (myślisz, że po kim mój kot ma imię :P - a właściwie obecnie już kot mojej mamy bo nie chce mi go oddać) A co do niskiego poziomu to miałam tak od 3 sezonu Pamiętników wampirów. teraz skończył się 8 i ostatni sezon, ale wytrzymałam to tylko dla możliwośći oglądania Demonka (Ian Somerhelder - czy jakoś tak) :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 27 minut temu, Aleksa. napisał: Cześć ŁamAGA :D Hej hej ;) Aja z seriali ogladam tylko dwa , "przyjaciółki" i "pierwszą miłość " ale to też nie jakoś nałogowo , oglądam to oglądam a jak nie obejrze to też nic się nie stanie ;) Czaicie że w poniedziałek wracam do pracy <krzyk> Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Hej hej ;) Aja z seriali ogladam tylko dwa , "przyjaciółki" i "pierwszą miłość " ale to też nie jakoś nałogowo , oglądam to oglądam a jak nie obejrze to też nic się nie stanie ;) Czaicie że w poniedziałek wracam do pracy <krzyk> Dopiero marudziłaś, że chcesz już do pracy :D Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Dopiero marudziłaś, że chcesz już do pracy :D Tak bo ogólnie bardzo chce , ale mamy delegacje ISO , to jakaś mega ważna delegacja jakościowa , mają być u Nas 4 dni :/ kierownicy wariują , atmosfera podobno jest zajebista :/ Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Uuuu to słabo kurde nie mogli przyjechac w ciągu mojego urlopu :/ trudno , jakoś moze to przeżyje ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Wcale mi Cię nie szkoda, że idziesz do pracy :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: Wcale mi Cię nie szkoda, że idziesz do pracy :P wiem maupo :P ja poza tym ISO to się ciesze ze wracam do pracy :P Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Ja mogę dać zaległe foty :P ale chyba je na fb dawałam ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Tami chodzi za Brando jak za starszym bratem :D Quote
Recommended Posts