Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej hej ;)

jak tam na siecie wyglada ? :D bo juz chyba z 3 tygodnie na dworze nie byłam , poza wyjsciem ze szpitala i drogą z samochodu do domu :P

u nas pizga mrozem,ale śniegu ni ma  :nonono2:

Guest wolfheart
Posted

nie wiem czemu,ale o Tobie pomyślałam :megagrin:

bibsy-pl.jpeg

Posted

hejka laseczki ;) wreszcie dogo wróciło  :laugh2_2:

ciekawe co tu znowu nawywijali ze nie dzialało  :lmaa:

Chciałam nie miec czasu na nic to nie mam  :megagrin:  ale nie powiem zeby to było fajne bo znowu miałam nocke z głowy , Fabian dostał sapki i strasznie sie męczył , wczorj juz sie wystraszyłam bo sapał , dławił sie mlekiem i w ogóle byl płaczliwy wiec pojechalam z nim do lekarza , osłuchała go i mówi ze wszystko ok że to tylko sapka i ze mam nosek nawilżać i wietrzyc pokój , i nic mu nie robić nic nie ściagać z noska ,  a On w nocy biedny aż męczył sie oddychaniem , wiec dzisiaj wysłałam Sebka do bratowej po aspirator do noska , tyle co mu Sebek nim baboli nawyciągał to głowa mała , od razu sie uspokoił i teraz sobie śpiocha smacznie na brzuszku , już mogłam wczoraj tak zrobic i by sie w nocy nie męczył On i ja przy okazji bo co pisk to leciałam do łóżeczka no i budził sie co godzine z płaczem bo się męczył , no ale trudno  dzisiaj juz na noc bedzie miał czysty nosek  :loveu:

a co tam u was cikawego slychać ? ;)

Posted

Oj Oni na pewno nigdy nie będą nosili tego samego rozmiaru , chyba że stasiu przestanie robić mase i zajmie się rzeźbą :D

Zdziwisz się za kilka miesięcy :eviltong:

Doberek :)

Ja mam dziś wolne :mdrmed:

Guest wolfheart
Posted

siemka,przymusowy odwyk pod dogo był,a myślałam,że coś tu kombinują znów z grafiką czy coś

Posted

Zdziwisz się za kilka miesięcy :eviltong:

Doberek :)

Ja mam dziś wolne :mdrmed:

Już chce sie zdziwić :P

dogo zrobiło Ci niespodzianke i sie naprawiło na Twoje wolne :D

Hejka A&F :loveu:

Hello ;)

siemka,przymusowy odwyk pod dogo był,a myślałam,że coś tu kombinują znów z grafiką czy coś

na pewno cos kombinowali ;)

No wreszcie działa :)

smutno tak bez dogo :/

Posted

Pokaż prezent od ludzików z pracy  :mdrmed:

Biedny Fabian się zagilił, dobrze że mu nochalek wyczyściłaś bo by się umęczył.

Prawie 3 kilo, kawał chłopa normalnie  :evil_lol:

A poza tym jak tam się czujesz?

Posted

Pokaż prezent od ludzików z pracy 

Biedny Fabian się zagilił, dobrze że mu nochalek wyczyściłaś bo by się umęczył.

Prawie 3 kilo, kawał chłopa normalnie  

A poza tym jak tam się czujesz?

jak tylko znajde troche czasu to pokaże prezencik , najlepsze jest to że w ogóle nie mam pojcia które to ludziki sprawiły taki prezencik ....

co mu sciagniemy to kichnie z 3 razy i od nowa charczy , znowu czeka mnie super noc ;)

taaaaaa bardzo duzo :P ja juz che zeby miał chociaż 5 kg :P

czuje sie mega zmęczona i bezradna ....

witanko rodzinko

Hejka   ;)

Cześć Aguś

Hejka   ;)

3kg, co to jest   Theoś ważył 4.2kg jak się urodził

moja koleżanka z patologii urodzila kilka dni temu Julke , tez babka ważyła 4 ,100 , nie wiem jak Ona dokonała tego drogą naturalną ale czekam az sie ogarnie to mi "opowie " :D Julka wygląda jak małe sumo hehe a Ona taka drobniutka i w ogóle brzuszek miała malutki , ciekawe gdzie Ona to dziecko tam zmieściła hehe 

Posted

jak tylko znajde troche czasu to pokaże prezencik , najlepsze jest to że w ogóle nie mam pojcia które to ludziki sprawiły taki prezencik ....

co mu sciagniemy to kichnie z 3 razy i od nowa charczy , znowu czeka mnie super noc ;)

taaaaaa bardzo duzo :P ja juz che zeby miał chociaż 5 kg :P

czuje sie mega zmęczona i bezradna ....

moja koleżanka z patologii urodzila kilka dni temu Julke , tez babka ważyła 4 ,100 , nie wiem jak Ona dokonała tego drogą naturalną ale czekam az sie ogarnie to mi "opowie " :D Julka wygląda jak małe sumo hehe a Ona taka drobniutka i w ogóle brzuszek miała malutki , ciekawe gdzie Ona to dziecko tam zmieściła hehe 

Anonimowi nadawcy  :mdrmed:

Musi się wyczyścić widocznie, pewnie niedługo przejdzie ;)

W poniedziałek nosiłam 4ro dniową siostrzenicę, pewnie jakoś ze 3,5 kg ważyła a taką kruszynką mi się wydawała że bałam się że ją połamię. W ogóle wszystko takie malutkie i chudziutkie ma. A Fabian jeszcze mniejszy okruszeczek.

Zmęczenie jeszcze będzie Ci towarzyszyć jakiś czas, ale kiedyś w końcu się wyśpisz ;)

Niezły wynik i dzielna dziewucha że dała radę :). Moja siostra urodziła dzidzię 3890 naturalnie bez znieczulenia  :mdleje:

Posted

Sumo :evil_lol:

Nooo nie dosyć że 4100 ponad wagi to 60 cm długosci :D

Anonimowi nadawcy  :mdrmed:

Musi się wyczyścić widocznie, pewnie niedługo przejdzie ;)

W poniedziałek nosiłam 4ro dniową siostrzenicę, pewnie jakoś ze 3,5 kg ważyła a taką kruszynką mi się wydawała że bałam się że ją połamię. W ogóle wszystko takie malutkie i chudziutkie ma. A Fabian jeszcze mniejszy okruszeczek.

Zmęczenie jeszcze będzie Ci towarzyszyć jakiś czas, ale kiedyś w końcu się wyśpisz ;)

Niezły wynik i dzielna dziewucha że dała radę :). Moja siostra urodziła dzidzię 3890 naturalnie bez znieczulenia  :mdleje:

Nie tacy anonimowi ale napisane jest koleżanki koledzy z ..... ( pracy ) ale jak sie dowiaduje kto jest za to odpowiedzialny to nikt sie nie przyznaje ....

Dzisiaj w nocy było już lepiej miałam tylko dwie pobudki i tak nie charczał , a rano jak mu wkropiłam disnemar i kichnął to samo wyleciało nic nie trzeba było ściagać ;)

3500 to duza dziewczynka :D mi sie teraz nawet głowa Nerona wydaje olbrzymia a koty jakieś mutanty :P

pewnie nie za prędko sie wyśpie ;)bo spie tak płytko co coś puknie czy głosniej oddychnie to ja sie budze ....

Ona też naturanie bez znieczulenia , u nas nie dają znieczuleń , tylko po porodzie faszeruja człowieka ketanolem w końskiej dawce ....

Posted

Nie tacy anonimowi ale napisane jest koleżanki koledzy z ..... ( pracy ) ale jak sie dowiaduje kto jest za to odpowiedzialny to nikt sie nie przyznaje ....

Dzisiaj w nocy było już lepiej miałam tylko dwie pobudki i tak nie charczał , a rano jak mu wkropiłam disnemar i kichnął to samo wyleciało nic nie trzeba było ściagać 

3500 to duza dziewczynka :D mi sie teraz nawet głowa Nerona wydaje olbrzymia a koty jakieś mutanty 

pewnie nie za prędko sie wyśpie ;)bo spie tak płytko co coś puknie czy głosniej oddychnie to ja sie budze ....

Ona też naturanie bez znieczulenia , u nas nie dają znieczuleń , tylko po porodzie faszeruja człowieka ketanolem w końskiej dawce ....

To wyślij kartkę z podziękowaniami  :mdrmed:

Kichnął i się obsmarkał  :evil_lol:

Mi się przy Mani Hexa wydawała jakaś duża, teraz już nie aż tak. A zawsze uważałam ją za małego pieska ;)

Mówiłam że na pewno będziesz się budzić do malucha :P

OMG, masakra  :mdleje:  :mdleje: . Ale z drugiej strony zależy od tego jak poród przebiegał, bo moja ciotka urodziła córę też około 4kg w 15 minut prawie bezboleśnie i wspomina poród miło. Skurcze przeleżała w wannie z ciepłą wodą a po wyjściu musiała biegiem lecieć na fotel żeby nie urodziła na stojąco na podłodze  :megagrin: . Za to pozostałe dwa jej porody już takie fajne nie były.

Może jakieś fotki  :siara:

Posted

i My też się cieszymy :)

:loveu:

Właśni mi koleżanka od Julki ( waga 4110) napisała relację z porodu  :mdleje: masakra i rzeźnia w jednym  :look3: jak będziecie chciały to wam ją wkleje ale może nie będe straszyła przyszłych mam , jedno jest pewne , zaczynam sie cieszyć że jednak miałam cesarkę mimo iż do dzisiaj czuje jej skutki ....

a teraz kila zdjęć , są w marnej jakości ale u nas w pokoju nie ma światła do focenia ;) 

prezencik z pracy ;)

WP_20141128_003.jpg

WP_20141128_001.jpg

w skarpetkach od cioci Madzi  :loveu:

n.jpg

DSC_0114.jpg

DSC_0112.jpg