Guest wolfheart Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 hej hej ;) jak tam na siecie wyglada ? :D bo juz chyba z 3 tygodnie na dworze nie byłam , poza wyjsciem ze szpitala i drogą z samochodu do domu :P u nas pizga mrozem,ale śniegu ni ma :nonono2: Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 nie wiem czemu,ale o Tobie pomyślałam :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Nie no to Fabian już duży chłopak :loveu: Quote
łamAga Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 hejka laseczki ;) wreszcie dogo wróciło :laugh2_2: ciekawe co tu znowu nawywijali ze nie dzialało :lmaa: Chciałam nie miec czasu na nic to nie mam :megagrin: ale nie powiem zeby to było fajne bo znowu miałam nocke z głowy , Fabian dostał sapki i strasznie sie męczył , wczorj juz sie wystraszyłam bo sapał , dławił sie mlekiem i w ogóle byl płaczliwy wiec pojechalam z nim do lekarza , osłuchała go i mówi ze wszystko ok że to tylko sapka i ze mam nosek nawilżać i wietrzyc pokój , i nic mu nie robić nic nie ściagać z noska , a On w nocy biedny aż męczył sie oddychaniem , wiec dzisiaj wysłałam Sebka do bratowej po aspirator do noska , tyle co mu Sebek nim baboli nawyciągał to głowa mała , od razu sie uspokoił i teraz sobie śpiocha smacznie na brzuszku , już mogłam wczoraj tak zrobic i by sie w nocy nie męczył On i ja przy okazji bo co pisk to leciałam do łóżeczka no i budził sie co godzine z płaczem bo się męczył , no ale trudno dzisiaj juz na noc bedzie miał czysty nosek :loveu: a co tam u was cikawego slychać ? ;) Quote
*Magda* Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Oj Oni na pewno nigdy nie będą nosili tego samego rozmiaru , chyba że stasiu przestanie robić mase i zajmie się rzeźbą :D Zdziwisz się za kilka miesięcy :eviltong: Doberek :) Ja mam dziś wolne :mdrmed: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 siemka,przymusowy odwyk pod dogo był,a myślałam,że coś tu kombinują znów z grafiką czy coś Quote
łamAga Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Zdziwisz się za kilka miesięcy :eviltong: Doberek :) Ja mam dziś wolne :mdrmed: Już chce sie zdziwić :P dogo zrobiło Ci niespodzianke i sie naprawiło na Twoje wolne :D Hejka A&F :loveu: Hello ;) siemka,przymusowy odwyk pod dogo był,a myślałam,że coś tu kombinują znów z grafiką czy coś na pewno cos kombinowali ;) No wreszcie działa :) smutno tak bez dogo :/ Quote
*Monia* Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Pokaż prezent od ludzików z pracy :mdrmed: Biedny Fabian się zagilił, dobrze że mu nochalek wyczyściłaś bo by się umęczył. Prawie 3 kilo, kawał chłopa normalnie :evil_lol: A poza tym jak tam się czujesz? Quote
*Magda* Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 3kg, co to jest :evil_lol: Theoś ważył 4.2kg jak się urodził :eviltong: Quote
łamAga Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Pokaż prezent od ludzików z pracy Biedny Fabian się zagilił, dobrze że mu nochalek wyczyściłaś bo by się umęczył. Prawie 3 kilo, kawał chłopa normalnie A poza tym jak tam się czujesz? jak tylko znajde troche czasu to pokaże prezencik , najlepsze jest to że w ogóle nie mam pojcia które to ludziki sprawiły taki prezencik .... co mu sciagniemy to kichnie z 3 razy i od nowa charczy , znowu czeka mnie super noc ;) taaaaaa bardzo duzo :P ja juz che zeby miał chociaż 5 kg :P czuje sie mega zmęczona i bezradna .... witanko rodzinko Hejka ;) Cześć Aguś Hejka ;) 3kg, co to jest Theoś ważył 4.2kg jak się urodził moja koleżanka z patologii urodzila kilka dni temu Julke , tez babka ważyła 4 ,100 , nie wiem jak Ona dokonała tego drogą naturalną ale czekam az sie ogarnie to mi "opowie " :D Julka wygląda jak małe sumo hehe a Ona taka drobniutka i w ogóle brzuszek miała malutki , ciekawe gdzie Ona to dziecko tam zmieściła hehe Quote
*Monia* Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 jak tylko znajde troche czasu to pokaże prezencik , najlepsze jest to że w ogóle nie mam pojcia które to ludziki sprawiły taki prezencik .... co mu sciagniemy to kichnie z 3 razy i od nowa charczy , znowu czeka mnie super noc ;) taaaaaa bardzo duzo :P ja juz che zeby miał chociaż 5 kg :P czuje sie mega zmęczona i bezradna .... moja koleżanka z patologii urodzila kilka dni temu Julke , tez babka ważyła 4 ,100 , nie wiem jak Ona dokonała tego drogą naturalną ale czekam az sie ogarnie to mi "opowie " :D Julka wygląda jak małe sumo hehe a Ona taka drobniutka i w ogóle brzuszek miała malutki , ciekawe gdzie Ona to dziecko tam zmieściła hehe Anonimowi nadawcy :mdrmed: Musi się wyczyścić widocznie, pewnie niedługo przejdzie ;) W poniedziałek nosiłam 4ro dniową siostrzenicę, pewnie jakoś ze 3,5 kg ważyła a taką kruszynką mi się wydawała że bałam się że ją połamię. W ogóle wszystko takie malutkie i chudziutkie ma. A Fabian jeszcze mniejszy okruszeczek. Zmęczenie jeszcze będzie Ci towarzyszyć jakiś czas, ale kiedyś w końcu się wyśpisz ;) Niezły wynik i dzielna dziewucha że dała radę :). Moja siostra urodziła dzidzię 3890 naturalnie bez znieczulenia :mdleje: Quote
łamAga Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Sumo :evil_lol: Nooo nie dosyć że 4100 ponad wagi to 60 cm długosci :D Anonimowi nadawcy :mdrmed: Musi się wyczyścić widocznie, pewnie niedługo przejdzie ;) W poniedziałek nosiłam 4ro dniową siostrzenicę, pewnie jakoś ze 3,5 kg ważyła a taką kruszynką mi się wydawała że bałam się że ją połamię. W ogóle wszystko takie malutkie i chudziutkie ma. A Fabian jeszcze mniejszy okruszeczek. Zmęczenie jeszcze będzie Ci towarzyszyć jakiś czas, ale kiedyś w końcu się wyśpisz ;) Niezły wynik i dzielna dziewucha że dała radę :). Moja siostra urodziła dzidzię 3890 naturalnie bez znieczulenia :mdleje: Nie tacy anonimowi ale napisane jest koleżanki koledzy z ..... ( pracy ) ale jak sie dowiaduje kto jest za to odpowiedzialny to nikt sie nie przyznaje .... Dzisiaj w nocy było już lepiej miałam tylko dwie pobudki i tak nie charczał , a rano jak mu wkropiłam disnemar i kichnął to samo wyleciało nic nie trzeba było ściagać ;) 3500 to duza dziewczynka :D mi sie teraz nawet głowa Nerona wydaje olbrzymia a koty jakieś mutanty :P pewnie nie za prędko sie wyśpie ;)bo spie tak płytko co coś puknie czy głosniej oddychnie to ja sie budze .... Ona też naturanie bez znieczulenia , u nas nie dają znieczuleń , tylko po porodzie faszeruja człowieka ketanolem w końskiej dawce .... Quote
*Monia* Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Nie tacy anonimowi ale napisane jest koleżanki koledzy z ..... ( pracy ) ale jak sie dowiaduje kto jest za to odpowiedzialny to nikt sie nie przyznaje .... Dzisiaj w nocy było już lepiej miałam tylko dwie pobudki i tak nie charczał , a rano jak mu wkropiłam disnemar i kichnął to samo wyleciało nic nie trzeba było ściagać 3500 to duza dziewczynka :D mi sie teraz nawet głowa Nerona wydaje olbrzymia a koty jakieś mutanty pewnie nie za prędko sie wyśpie ;)bo spie tak płytko co coś puknie czy głosniej oddychnie to ja sie budze .... Ona też naturanie bez znieczulenia , u nas nie dają znieczuleń , tylko po porodzie faszeruja człowieka ketanolem w końskiej dawce .... To wyślij kartkę z podziękowaniami :mdrmed: Kichnął i się obsmarkał :evil_lol: Mi się przy Mani Hexa wydawała jakaś duża, teraz już nie aż tak. A zawsze uważałam ją za małego pieska ;) Mówiłam że na pewno będziesz się budzić do malucha :P OMG, masakra :mdleje: :mdleje: . Ale z drugiej strony zależy od tego jak poród przebiegał, bo moja ciotka urodziła córę też około 4kg w 15 minut prawie bezboleśnie i wspomina poród miło. Skurcze przeleżała w wannie z ciepłą wodą a po wyjściu musiała biegiem lecieć na fotel żeby nie urodziła na stojąco na podłodze :megagrin: . Za to pozostałe dwa jej porody już takie fajne nie były. Może jakieś fotki :siara: Quote
marta1624 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Hejka Aguś :) To super że lepiej z Fabianem :loveu: Quote
łamAga Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Hejka Aguś :) To super że lepiej z Fabianem :loveu: Hejka ;) tez się cieszę :loveu: Quote
łamAga Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 i My też się cieszymy :) :loveu: Właśni mi koleżanka od Julki ( waga 4110) napisała relację z porodu :mdleje: masakra i rzeźnia w jednym :look3: jak będziecie chciały to wam ją wkleje ale może nie będe straszyła przyszłych mam , jedno jest pewne , zaczynam sie cieszyć że jednak miałam cesarkę mimo iż do dzisiaj czuje jej skutki .... a teraz kila zdjęć , są w marnej jakości ale u nas w pokoju nie ma światła do focenia ;) prezencik z pracy ;) w skarpetkach od cioci Madzi :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-DAFuFGPc72c/VHiRpmpwKLI/AAAAAAAADmw/Rc91x0cYu8I/w640-h480-no/n.jpg sama bym takie skarpetki założyła,tylko trochę większe :laugh2_2: Quote
Recommended Posts