Aleksa. Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 dziekuje :calus: w sumie to Ono jest malutkie , jak Stas sie urodził to pewnie by już w to nie wszedł :D a ja pewnie je użyje dopiero za jakiś miesiąc ;) A to ja bardzo chętnie Cię adoptuje , możesz przyjechać nawet dzisiaj :loveu: To ja już jadę ! :) Tylko samochód muszę zatankować :D Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ooo super :laugh2_2: i oby tak było cały tydzień :jumpie: Powinien być cały tydzień, a nawet całe najbliższe 8 tyg. ;) Ponoć teraz właśnie będzie najwięcej roboty :D Zobaczymy czy nie kłamią :) Quote
łamAga Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 To ja już jadę ! :) Tylko samochód muszę zatankować :D Adres znasz ;) Qwendi przekup rolką papieru a Nerona nie trzeba przekupywać hehe :megagrin: Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ale Ola zna adres do Twoich rodziców, a nie do Ciebie :siara: Quote
Małgonia Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Aguś, chustowac mozna od pierwszych dni życia :) Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ja znam adres do ciebie :P Ja też, ale Ola nie :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 To mi Aga da :D :D A z psami sobie jakoś poradzę :D Ciekawe tylko jak z Twoim mężem :D jeszcze mnie nie wpuści :D Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Vege nie tylko ty się uczysz ;) O bioderkach tylko przelotem kiedyś słyszałam, ale w sumie myślałam że nie każdemu dziecku. A tu takie buty :) A depresję podobno każdy ma po porodzie, póki się człowiek nie ogarnie ;) Na pewno szybko ci przejdzie :) Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Siemka Aguś :) Dzień dobry Fabianku :loveu: Marta, nie każde dziecko ma problem z bioderkami ;) Theoś nie miał z nimi żadnych problemów. A córka koleżanki, nosiła przez pół roku taką specjalną uprząż :roll: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Hejka Aguś i Fabian :) A, to już rozumiem ;) Dzięki :) (Jeszcze trochę to się tylu rzeczy nauczę że tylko dziecka będzie mi brakować :p) Quote
*Monia* Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Aguś, chustowac mozna od pierwszych dni życia :) Potwierdzam, tylko lepiej najpierw poćwiczyć bez dziecka żeby np. odwrotnie nie włożyć :P. U mnie w galerii akurat wrzuciłam przykład wiązania dla noworodka, na Maniuli już troszkę podrośniętej ;) Aga, czego się depresjonujesz, w dupę chcesz kopa? :lmaa: Da się wszystko ogarnąć, tylko chwilkę schodzi zanim się rytm załapie. Dla małego człowieczka też wszystko jest nowe i potrzebuje razem z mamą spokojnie sobie po kolei wszystko układać. Mnie przez chwilę też dopadały różne nastroje, najtrudniej mi było z tym że musiałam sobie z większością rzeczy sama radzić, nie było kogo skopać z łóżka żeby dziecię nosił, ale po dwóch miesiącach i ostatecznym kryzysie istnienia porzuciłam hormony i wróciła ulepszona stara ja :jumpie: . Tego i Tobie życzę ale dużo szybciej :mdrmed: A tak poza tym dzisiaj bym wolała 24 stopnie bo zamarzam i łeb mi pęka :nonono2: . Jak Fabianek? Słodziachny krasnalek :loveu: Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 O kogoś adres to tutaj akurat bardzo ławo :D a jak nie tutaj to zawsze można wyszperać w katalogu wystawowym jak sie wie na jakiej wystawie byliśmy :D Jeju jak ja bym sie gdześ na wystawe wybrała :huh: Siemka Aguś Dzień dobry Fabianku Marta, nie każde dziecko ma problem z bioderkami Theoś nie miał z nimi żadnych problemów. A córka koleżanki, nosiła przez pół roku taką specjalną uprząż hej ciociu :loveu: u nas odgórnie kaze sie dziecko pieluszkowac , czy ma problemy czy nie , bardzo to upierdliwe takie upychanie tetry w ciuszki , jedyny plus że dzidzi jest wtedy wiecej i lepiej się chwyta ;) Hejka Aguś i Fabian A, to już rozumiem Dzięki (Jeszcze trochę to się tylu rzeczy nauczę że tylko dziecka będzie mi brakować ) Hej Marta ;) Potwierdzam, tylko lepiej najpierw poćwiczyć bez dziecka żeby np. odwrotnie nie włożyć . U mnie w galerii akurat wrzuciłam przykład wiązania dla noworodka, na Maniuli już troszkę podrośniętej Aga, czego się depresjonujesz, w dupę chcesz kopa? Da się wszystko ogarnąć, tylko chwilkę schodzi zanim się rytm załapie. Dla małego człowieczka też wszystko jest nowe i potrzebuje razem z mamą spokojnie sobie po kolei wszystko układać. Mnie przez chwilę też dopadały różne nastroje, najtrudniej mi było z tym że musiałam sobie z większością rzeczy sama radzić, nie było kogo skopać z łóżka żeby dziecię nosił, ale po dwóch miesiącach i ostatecznym kryzysie istnienia porzuciłam hormony i wróciła ulepszona stara ja . Tego i Tobie życzę ale dużo szybciej A tak poza tym dzisiaj bym wolała 24 stopnie bo zamarzam i łeb mi pęka . Jak Fabianek? Słodziachny krasnalek Staram sie z całyc sił żeby mnie nie chwyciło bardziej no ale , pożyjemy , zobaczymy .... Ja mam kogo zwalić z łóżka ale co to daje , mały i tak chce wisieć na cycku wiec nikt mi w tym nie pomoże :P no u nas całe 5 stopni jest , czyli szału nie ma ale i tak bym sie przeszła na spacer ;) Fabianek sobie spiocha jak to zazwyczaj w dzień :D ale zaraz chyba go przeniose na tapczan niech sobie "pożabkuje" toszkę :D Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Wystaw ci się zachciewa :P Na ostatniej wystawie byliśmy w Kaliszu , a to tak dawno temu było :huh: wszystko przez to że nie byłam w tym roku w Poznaniu na CACIB-ie i czuje mega duży niedosyt ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 a mnie nie przekonują wystawy :niewiem: Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 a mnie nie przekonują wystawy :niewiem: a ja uwielbiam wystawy , jak już bede mogła sobie pozwolić na dłuższy wypad to od razu jade na wystawe , obojetnie gdzie , byle jechać ;) ale cos mi sie wydaje ze najpredzej pojedziemy i tak do Opola albo Kalisza ;) Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 A ja tam na wystawę też bym pojechała :) Aguś, poczekaj jeszcze troszkę i Fabian będzie duży chłop :) Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 A ja tam na wystawę też bym pojechała :) Aguś, poczekaj jeszcze troszkę i Fabian będzie duży chłop :) Wtedy też będzie jeździł na wystawy i wiernie kibicował swojemu piesowi :D Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 W to nie wątpię :D Kiedyś w przyszłości kupie mu psa :D i juz nawet wiem jaka to będzie rasa , Sebek synkowi nie odmówi :D ale poczekam , sprawie mu go na roczek :D tylko kase musze skombinować bo chce importa :D Dawaj na Katowice. chętnie ale co mówie Sebastianowi o Katowicach to sie za głowe łapie widząc kilometry , ostatnio był w delegacji w katowicach , jak pojechał o 5tej rano tak wrócił o 23 :D Quote
angineuuka Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Na ostatni cacib musisz wpaść :p będę cały weekend :p Quote
łamAga Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Może uda mi sie Sebka namówić , a w jakim to jest miesiącu ? Quote
Recommended Posts