Guest TyŚka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Aga, nasza dogo mamusia :loveu: Witaj na forum już z Fabiankiem :loveu: Szybkiego powrotu do formy Ci życzę. Quote
Aleksa. Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Wreszcie jesteś !!! :loveu: Ważne, że jesteście cali i zdrowi :loveu: Quote
*Monia* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Hej Aga :). Szybkiego powrotu do formy życzę i czekam na więcej zdjęć krasnala ;) Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 No, w końcu wróciła nasza łamAga i Glonojadek :loveu: Quote
łamAga Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Fotki nadrobię ale dzisiaj jest za ciemno zeby cokolwiek wyszło i jak na złość glonojadek spi , pewnie w nocy będzie wariował ;) mam nadzije ze usłysze w nocy jak płacze bo taka nie wyspana jestem po tym szpitalu że masakra .... Quote
*Magda* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Spokojnie, usłyszysz ;) Już Fabian się o to postara :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 ciekawa jestem jak zwierzaki zareagowały na krasnala Quote
marta1624 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 No super że jesteś! :sweetCyb: :sweetCyb: Teraz tylko zdrowia życzę, i na fotki dodawane na bieżąco czekam :) Quote
Małgonia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 To normalne ze boli, najgorzej pamietam ze jest rano jak chcesz wstać z wyra l. Ja w szpitalu takie wygibasy tworzylam ze Glowa mala byle jak najmniej napiac mięśnie i jak najmniej żeby bolalo. ja ze swojej strony życie Ci wytrwalosci, zdrowia, zdrowego rozsądku i anielskiej cierpliwosci :) zdrowego rozsądku najbardziej- pamietaj ze każde dziecko inne i inaczej na cos zareaguje niż dziecko "książkowe"- mowie to na przykladzie kuzynki i znajomej które biora za swiete to co mówi lekarka/pani w aptece a potem jecza ze dziecko ma zaparacia albo placze :D uwielbiam takie kobiety. Quote
vege* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Cześć Aga :loveu: Życzę szybkiego powrotu do formy :) Quote
*Monia* Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Fotki nadrobię ale dzisiaj jest za ciemno zeby cokolwiek wyszło i jak na złość glonojadek spi , pewnie w nocy będzie wariował ;) mam nadzije ze usłysze w nocy jak płacze bo taka nie wyspana jestem po tym szpitalu że masakra .... Poczekamy ;) Usłyszysz na pewno, matki lepiej słyszą swoje dzieci. Przynajmniej na początku, później już jakoś mniej :siara:. Powodzenia mamuśku :D Quote
*Magda* Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Żeby jej Glonojadek całej nam nie wessał :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Nie no aż takiego spustu to on (chyba :p) nie ma :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Spokojnie, usłyszysz Już Fabian się o to postara Tak , postarał się żebym w ogóle nie musiała nasłuchiwac bo nie spał do samej 8 rano .... ciekawa jestem jak zwierzaki zareagowały na krasnala Neron i Qwendi przylecieli do pokoju i szukały co to za nowy zapach , Neron aż nochol do łozeczka włozył ale nie zainteresowały sie za bardzo a koty juz bardziej , Pepsi juz dzisiaj próbowała wskczyc do łóżeczka tak wiec pokoj jest zamkniety i koty nie wchodzą tutaj jak na razie .... No super że jesteś! Teraz tylko zdrowia życzę, i na fotki dodawane na bieżąco czekam chciałam jakaś zrobic ale za ciemno jest w pokoju , musze poczekać aż sie obudzi i wtedy mu coś porobie ;) To normalne ze boli, najgorzej pamietam ze jest rano jak chcesz wstać z wyra l. Ja w szpitalu takie wygibasy tworzylam ze Glowa mala byle jak najmniej napiac mięśnie i jak najmniej żeby bolalo. ja ze swojej strony życie Ci wytrwalosci, zdrowia, zdrowego rozsądku i anielskiej cierpliwosci zdrowego rozsądku najbardziej- pamietaj ze każde dziecko inne i inaczej na cos zareaguje niż dziecko "książkowe"- mowie to na przykladzie kuzynki i znajomej które biora za swiete to co mówi lekarka/pani w aptece a potem jecza ze dziecko ma zaparacia albo placze uwielbiam takie kobiety. Nawet mi nie mów , jak sobie przypomne dzien po cesarce to nie wiem jak ja to wytrwałam , chciały mnie zaprowadzic do łazienki a ja wstałam , powiedzmy ze wstałam ledwo zwleklam się z łóżka z ich pomocą , przed oczami ciemno , nic nie słyszalam i nie dałam rady , dopiero po południu doszłam do ubikacji chociaz zeby sie wysikać , kolejne dni były "lepsze" ale tak jak piszesz , żeby wyjść z łóżka to ja takie figury musiałam trzaskać że głowa mała , do teraz mam problem zeby wstać a kręgosłup mi chce pęknąc , już się zastanawiam czy to kiedyś minie , kiedyś jak słyszałam ze ktos miał cesarke to mówiłam " fajnie miała przynajmniej ją nie bolało " już nigdy tak nie powiem , fakt w czasie nic nie czujesz ale to co sie dzieje po tym jak zejdzie znieczulenie to istny hardcore .... Cierpliwosci na razie mam dużo , ale boje sie jak On ta całą noc nie spi bo boje sie ze w czasie jak mi wisi na cycku to kimne i mi zleci albo głowka mu gdzieś spadnie bo ja nie potrafie z obolałym brzuche karmić w rożku i karmie go na siedząco trzymając go w samym ubranku tylko .... Quote
łamAga Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Cześć Aga Życzę szybkiego powrotu do formy Hejka ;) dziekuje :loveu: Poczekamy Usłyszysz na pewno, matki lepiej słyszą swoje dzieci. Przynajmniej na początku, później już jakoś mniej . Powodzenia mamuśku Później to dzidzia ma donoślejszy głos to powinno postawić Cie na równe nogi : P dzięki ;) Hejka Aguś i Fabian hejka ;) Hej jak nocka? Hej Ola :calus: nocka cała nieprzespana , no może łacznie to z godzinke pospałam , teraz mogła bym pospac to czekam za położna i tez nie mogę sie połozyc a pewnie w nocy znowu bede miała rozrywkę .... Cześć łamAga i Glonojadek Hejka ciociu :loveu: ŁamAga na razie pewnie wessana Żeby jej Glonojadek całej nam nie wessał Nie no aż takiego spustu to on (chyba ) nie ma No nie była bym tego taka pewna , tak przez całą noc można dużo wessać :P Quote
*Magda* Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Aguś, a masz do karmienia taką poduchę rogal: https://www.google.pl/search?q=poduszka+do+karmienia&biw=1366&bih=608&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=o4xsVMSnFMnjO7-TgZAC&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ To naprawdę pomaga ;) Quote
łamAga Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Mam taka poduche , ale jak bym przysnela to i tak moze mu gdzies głowka zlecieć , jedynie dla wygody karmienia moge ja stosowac zeb mnie tak plecy nie rwaly ;) a ta połozna sobie w uja leci normalnie , jeszcz jej nie ma :look3: Quote
Guest wolfheart Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 nie wpuszczaj,jej jak przyjdzie,niech się nauczy punktualności :peace: Quote
łamAga Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 chętnie bym tak zrobiła bo nadal jej nie ma :lmaa: ale mam do niej kilka pytan więc ją wpuszcze , ale tylko dlatego ;) najbardziej chodzi mi o to cz moge brac urosept albo furagine bo mi odstawili i ma takie zapalenie pęcherza czy czegoś tam że wysikac sie nie mogę zwłaszcza ze ogólnie jeszcze oblała jestem .... a mały wojował całą noc a teraz spiocha jak suseł i znowu bede musiała mleko sciagac bo mi cycki wybuchną hehe Quote
*Monia* Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Później to dzidzia ma donoślejszy głos to powinno postawić Cie na równe nogi : P dzięki ;) Niby powinno, ale sen jakiś mniej czujny mi się zrobił ;) Mały łobuziaczek z Fabiana :loveu: :loveu: :loveu: Masz się z tą położną. Ale przynajmniej w razie pytań czy wątpliwości nie musisz się nigdzie ruszać bo ktoś obeznany sam się przyczłapie :) Quote
łamAga Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Już była a w zasadzie dopiero , wszystko mi ładnie wytłumaczyła i jestem spokojniejsza ;) a tutaj macie 3 fotki , takie na szybko ale są :megagrin: ;) Quote
Recommended Posts