Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, nasza dogo mamusia :loveu:  Witaj na forum już z Fabiankiem :loveu:
Szybkiego powrotu do formy Ci życzę.

Posted

Fotki nadrobię ale dzisiaj jest za ciemno zeby cokolwiek wyszło i jak na złość glonojadek spi , pewnie w nocy  będzie wariował ;) mam nadzije ze usłysze w nocy jak płacze bo taka nie wyspana jestem po tym szpitalu że masakra ....

Posted

To normalne ze boli, najgorzej pamietam ze jest rano jak chcesz wstać z wyra l. Ja w szpitalu takie wygibasy tworzylam ze Glowa mala byle jak najmniej napiac mięśnie i jak najmniej żeby bolalo.
ja ze swojej strony życie Ci wytrwalosci, zdrowia, zdrowego rozsądku i anielskiej cierpliwosci :) zdrowego rozsądku najbardziej- pamietaj ze każde dziecko inne i inaczej na cos zareaguje niż dziecko "książkowe"- mowie to na przykladzie kuzynki i znajomej które biora za swiete to co mówi lekarka/pani w aptece a potem jecza ze dziecko ma zaparacia albo placze :D uwielbiam takie kobiety.

Posted

Fotki nadrobię ale dzisiaj jest za ciemno zeby cokolwiek wyszło i jak na złość glonojadek spi , pewnie w nocy  będzie wariował ;) mam nadzije ze usłysze w nocy jak płacze bo taka nie wyspana jestem po tym szpitalu że masakra ....

Poczekamy ;)

Usłyszysz na pewno, matki lepiej słyszą swoje dzieci. Przynajmniej na początku, później już jakoś mniej  :siara:.  Powodzenia mamuśku :D

Posted

Spokojnie, usłyszysz Już Fabian się o to postara

Tak , postarał się żebym w ogóle nie musiała nasłuchiwac bo nie spał do samej 8 rano ....

ciekawa jestem jak zwierzaki zareagowały na krasnala

Neron i Qwendi przylecieli do pokoju i szukały co to za nowy zapach , Neron aż nochol do łozeczka włozył ale nie zainteresowały sie za bardzo a koty juz bardziej , Pepsi juz dzisiaj próbowała wskczyc do łóżeczka tak wiec pokoj jest zamkniety i koty nie wchodzą tutaj jak na razie ....

No super że jesteś!   Teraz tylko zdrowia życzę, i na fotki dodawane na bieżąco czekam

chciałam jakaś zrobic ale za ciemno jest w pokoju , musze poczekać aż sie obudzi i wtedy mu coś porobie ;)

To normalne ze boli, najgorzej pamietam ze jest rano jak chcesz wstać z wyra l. Ja w szpitalu takie wygibasy tworzylam ze Glowa mala byle jak najmniej napiac mięśnie i jak najmniej żeby bolalo.
ja ze swojej strony życie Ci wytrwalosci, zdrowia, zdrowego rozsądku i anielskiej cierpliwosci zdrowego rozsądku najbardziej- pamietaj ze każde dziecko inne i inaczej na cos zareaguje niż dziecko "książkowe"- mowie to na przykladzie kuzynki i znajomej które biora za swiete to co mówi lekarka/pani w aptece a potem jecza ze dziecko ma zaparacia albo placze uwielbiam takie kobiety.

Nawet mi nie mów , jak sobie przypomne dzien po cesarce to nie wiem jak ja to wytrwałam , chciały mnie zaprowadzic do łazienki a ja wstałam , powiedzmy ze wstałam ledwo zwleklam się z łóżka z ich pomocą , przed oczami ciemno , nic nie słyszalam i nie dałam rady , dopiero po południu doszłam do ubikacji chociaz zeby sie wysikać , kolejne dni były "lepsze" ale tak jak piszesz , żeby wyjść z łóżka to ja takie figury musiałam trzaskać że głowa mała , do teraz mam problem zeby wstać a kręgosłup mi chce pęknąc , już się zastanawiam czy to kiedyś minie , kiedyś jak słyszałam ze ktos miał cesarke to mówiłam " fajnie miała przynajmniej ją nie bolało " już nigdy tak nie powiem , fakt w czasie nic nie czujesz ale to co sie dzieje po tym jak zejdzie znieczulenie to istny hardcore ....

Cierpliwosci na razie mam dużo , ale boje sie jak On ta całą noc nie spi bo boje sie ze w czasie jak mi wisi na cycku to kimne i mi zleci albo głowka mu gdzieś spadnie bo ja nie potrafie z obolałym brzuche karmić w rożku i karmie go na siedząco trzymając go w samym ubranku tylko .... 

Posted

Cześć Aga

Życzę szybkiego powrotu do formy

Hejka  ;)

dziekuje   :loveu:

Poczekamy

Usłyszysz na pewno, matki lepiej słyszą swoje dzieci. Przynajmniej na początku, później już jakoś mniej  .  Powodzenia mamuśku

Później to dzidzia ma donoślejszy głos to powinno postawić Cie na równe nogi : P

dzięki  ;)

Hejka Aguś i Fabian

hejka  ;)

Hej jak nocka?

Hej Ola   :calus: nocka cała nieprzespana , no może łacznie to z godzinke pospałam , teraz mogła bym pospac to czekam za położna i tez nie mogę sie połozyc a pewnie w nocy znowu bede miała rozrywkę ....

Cześć łamAga i Glonojadek

Hejka ciociu   :loveu:

ŁamAga na razie pewnie wessana

Żeby jej Glonojadek całej nam nie wessał

Nie no aż takiego spustu to on (chyba ) nie ma

No nie była bym tego taka pewna , tak przez całą noc można dużo wessać  :P

Posted

Mam taka poduche , ale jak bym przysnela to i tak moze mu gdzies głowka zlecieć , jedynie dla wygody karmienia moge ja stosowac zeb mnie tak plecy nie rwaly ;)

a ta połozna sobie w uja leci normalnie , jeszcz jej nie ma  :look3:

Guest wolfheart
Posted

nie wpuszczaj,jej jak przyjdzie,niech się nauczy punktualności :peace:  

Posted

chętnie bym tak zrobiła bo nadal jej nie ma  :lmaa: ale mam do niej kilka pytan więc ją wpuszcze , ale tylko dlatego ;) najbardziej chodzi mi o to cz moge brac urosept albo furagine bo mi odstawili i ma takie zapalenie pęcherza czy czegoś tam że wysikac sie nie mogę zwłaszcza ze ogólnie jeszcze oblała jestem .... a mały wojował całą noc a teraz spiocha jak suseł i znowu bede musiała mleko sciagac bo mi cycki wybuchną hehe

Posted

Później to dzidzia ma donoślejszy głos to powinno postawić Cie na równe nogi : P

dzięki  ;)

Niby powinno, ale sen jakiś mniej czujny mi się zrobił ;)

Mały łobuziaczek z Fabiana  :loveu:  :loveu:  :loveu:

Masz się z tą położną. Ale przynajmniej w razie pytań czy wątpliwości nie musisz się nigdzie ruszać bo ktoś obeznany sam się przyczłapie :)

Posted

Już była a w zasadzie dopiero , wszystko mi ładnie wytłumaczyła i jestem spokojniejsza ;)

a tutaj macie 3 fotki , takie na szybko ale są  :megagrin:

DSC09562.JPG

DSC09563.JPG

DSC09564.JPG

;)