Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahaha no chipsów na śniadanie jesczcze nie jadłam ale po śniadaniu już mnie kusiły :D 

za mną juz kilka dni chodzi winogrono ale cos znaleźć w sklepie nie mogę , chyba sie powoli sezon konczy ehhh

Posted

a ja wczoraj zgarnęłam siatkę winogron od koleżanki z ogrodu  :jumpie:  fajne są, ale nie zdarzyło mi się jeść winogron z własnej hodowli, które smakują jak sklepowe, czyli są duże i jędrne - zawsze jakieś takie mniejsze i mniej słodkie ;) może to kwestia gatunku?

Posted

No poszłam z kolegą w trakcie zajęć do biedry, kupił chipsy i je zeżarliśmy.... Tak bym też nie zjadała :P

PP, pewnie od gatunku, ale warunki, pogoda też mają na to wpływ ;)

Posted

a ja wczoraj zgarnęłam siatkę winogron od koleżanki z ogrodu  :jumpie:  fajne są, ale nie zdarzyło mi się jeść winogron z własnej hodowli, które smakują jak sklepowe, czyli są duże i jędrne - zawsze jakieś takie mniejsze i mniej słodkie ;) może to kwestia gatunku?

wiem że jest taki gatunek winogrona własnie że jest duże jędrne fajne bo moja mama takie ale niestety skóra w nim nie jest taka fajna krucha jak w tym kupnym :huh: a z kolei tesciowa ma tzn My mamy na podwórku bezpestkowe ale jest mikroskopije , lulki ma jak jagody hehe

No poszłam z kolegą w trakcie zajęć do biedry, kupił chipsy i je zeżarliśmy.... Tak bym też nie zjadała :P

PP, pewnie od gatunku, ale warunki, pogoda też mają na to wpływ ;)

aaaaaa chyba że tak , chociaz w sumie takie laysy paprykowe z rana moze bym wiciagła :D

Hejka ;)

Hejka ;)

No i w tesco nie było winogrona a w biedronce aż mi sie śmiać chciało , było pełno woreczków w nich jakieś sianko , wyglądało normalnie jak jakieś coś na wielkanoc naszykowane , a w tych woreczkach miedzy tym siankiem pojedyńcze kulki winogrona haha to podziekowałam :huh:

Posted

zjadłam w końcu tego loda z korala 450 ml :D i z czystym sumieniem moge stwierdzić że szału nie ma :shake: jednak lody śmietankowe lub waniliowe o 1000 razy lepsze ;)

Posted

dziekuje  :loveu:

Tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić wczoraj więc nie marudzić :P

DSC_0005.jpg

w tle dosychające ubranka :D

wiedziałam, że jak napisze to okaze sie ze jest na poprzedniej stronie :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

Hehehhehehe to teraz mi jeszcze napisz jak tego pierdolone.........o photoshopa zainstalowac , męcze sie juz chyba z godzine i wiecznie mi wyskakuje ze nie mam jakiegoś supportu , a wlasnie ze go mam  :madgo:

Posted

Hehehhehehe to teraz mi jeszcze napisz jak tego pierdolone.........o photoshopa zainstalowac , męcze sie juz chyba z godzine i wiecznie mi wyskakuje ze nie mam jakiegoś supportu , a wlasnie ze go mam  :madgo:

tez nie mam ps'a, bo sie zainstalowac nie chciał. mam lr. :jumpie:

Posted

To ja się wpasuję i napisze że super Neron i Pepsi sobie leżą :loveu:

teraz juz zmienili pozy , Neronowi zwisa głowa z legowiska :D

edit : ueeeeeee głupia Qwendi sie zaczeła wydzierac jak wstałam zrobić fotke i Neron sie zerwał na równe łapy  :lmaa: