Naklejka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Dzisiaj na sniadanie jadłam chipsy :look3: a czekolada leżała obok i prosiła się o zjedzenie.. Ugh, też bym zjadła winogrono :D Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Hahahaha no chipsów na śniadanie jesczcze nie jadłam ale po śniadaniu już mnie kusiły :D za mną juz kilka dni chodzi winogrono ale cos znaleźć w sklepie nie mogę , chyba sie powoli sezon konczy ehhh Quote
Pani Profesor Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 a ja wczoraj zgarnęłam siatkę winogron od koleżanki z ogrodu :jumpie: fajne są, ale nie zdarzyło mi się jeść winogron z własnej hodowli, które smakują jak sklepowe, czyli są duże i jędrne - zawsze jakieś takie mniejsze i mniej słodkie ;) może to kwestia gatunku? Quote
Naklejka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 No poszłam z kolegą w trakcie zajęć do biedry, kupił chipsy i je zeżarliśmy.... Tak bym też nie zjadała :P PP, pewnie od gatunku, ale warunki, pogoda też mają na to wpływ ;) Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 a ja wczoraj zgarnęłam siatkę winogron od koleżanki z ogrodu :jumpie: fajne są, ale nie zdarzyło mi się jeść winogron z własnej hodowli, które smakują jak sklepowe, czyli są duże i jędrne - zawsze jakieś takie mniejsze i mniej słodkie ;) może to kwestia gatunku? wiem że jest taki gatunek winogrona własnie że jest duże jędrne fajne bo moja mama takie ale niestety skóra w nim nie jest taka fajna krucha jak w tym kupnym :huh: a z kolei tesciowa ma tzn My mamy na podwórku bezpestkowe ale jest mikroskopije , lulki ma jak jagody hehe No poszłam z kolegą w trakcie zajęć do biedry, kupił chipsy i je zeżarliśmy.... Tak bym też nie zjadała :P PP, pewnie od gatunku, ale warunki, pogoda też mają na to wpływ ;) aaaaaa chyba że tak , chociaz w sumie takie laysy paprykowe z rana moze bym wiciagła :D Hejka ;) Hejka ;) No i w tesco nie było winogrona a w biedronce aż mi sie śmiać chciało , było pełno woreczków w nich jakieś sianko , wyglądało normalnie jak jakieś coś na wielkanoc naszykowane , a w tych woreczkach miedzy tym siankiem pojedyńcze kulki winogrona haha to podziekowałam :huh: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 kto mi wytnie tło ze zdjęcia ? na wczoraj ? :P Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ja ci zrobię na za rok :P za rok zdjęcie będzie przeterminowane :P Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 zjadłam w końcu tego loda z korala 450 ml :D i z czystym sumieniem moge stwierdzić że szału nie ma :shake: jednak lody śmietankowe lub waniliowe o 1000 razy lepsze ;) Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 dziekuje :loveu: Tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić wczoraj więc nie marudzić :P w tle dosychające ubranka :D wiedziałam, że jak napisze to okaze sie ze jest na poprzedniej stronie :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Hehehhehehe to teraz mi jeszcze napisz jak tego pierdolone.........o photoshopa zainstalowac , męcze sie juz chyba z godzine i wiecznie mi wyskakuje ze nie mam jakiegoś supportu , a wlasnie ze go mam :madgo: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ale masz mały brzuch :eviltong: bo to by musiało być zdjęcie gołego brzucha a nie mam aparatu żeby takowe zrobić sobie :P a komórką to nie wyjdzie :P Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hehehhehehe to teraz mi jeszcze napisz jak tego pierdolone.........o photoshopa zainstalowac , męcze sie juz chyba z godzine i wiecznie mi wyskakuje ze nie mam jakiegoś supportu , a wlasnie ze go mam :madgo: tez nie mam ps'a, bo sie zainstalowac nie chciał. mam lr. :jumpie: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ale ja chciałam ps bo w nim umiem zamazywac tło :lmaa: i jak codziennie o tej samej porze :megagrin: Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 w photoscape tyz idzie :siara: :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ja nie umiem :huh: a w ps sobie wycinam co chce a reszte zamazuje prawie na jednolite tło ale po formacie mi zniknął ps i dupcia :( Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 dupa blada :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Nooo , trudno , bratowa nie bedzie miała zdjęcia zrobionego tak jak chce :P moze jakoś to przełknie :P Quote
marta1624 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 To ja się wpasuję i napisze że super Neron i Pepsi sobie leżą :loveu: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 To ja się wpasuję i napisze że super Neron i Pepsi sobie leżą :loveu: teraz juz zmienili pozy , Neronowi zwisa głowa z legowiska :D edit : ueeeeeee głupia Qwendi sie zaczeła wydzierac jak wstałam zrobić fotke i Neron sie zerwał na równe łapy :lmaa: Quote
marta1624 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Qwendi prosi cię o zdjęcie :D Edit: http://demotywatory.pl/4398597/Niezwykle-rzadki-widok Quote
Recommended Posts