Małgonia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 U nas tez zimno, rano TŻ jak z psem szedł przed praca to musiał gruba bluze załozyc a klnał na ten mróz, że ojney :D i szyby skrobał bo długo slyszałam ryczący silnik pod oknami :D Musze sie wziac za przerobienie tej derki dla psa bo mu na doopie odstaje- jak wszystko... A po CC nie jest źle, ja na drugi dzien juz wstawałam, nawet by mnie wypuscili w 3 dobie ale Kluska spadła na wadze. Popłakałam az sie bo to juz był chyba 10ty dzien w szpitalu ( jak ja za psem teskniłam to o matko! )... Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Ja lubię takie rześkie powietrze ale wczoraj np jak szłam od mamy to miałam na sobie grubą bluzę i kurtkę przeciw wiatrową i musze powiedzieć że za cieplot to mi nie było ;) A to na pewno też jest zależne od organizmu , jak człowiek znosi takie rany , gojenie sie itd , chciala bym tylko żeby mnie wzięło i od razu na porodówkę a nie żebym musiała właśnie kilka dni na patologii leżeć i czekać na skurcze ;) Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ja lezałam i kwitłam tam... co wieczór ryczałam bo juz mialam psychicznie dość. ;x Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Ja lezałam i kwitłam tam... co wieczór ryczałam bo juz mialam psychicznie dość. ;x To miałaś tak jak moja bratowa , własnie wczoraj mówiła że jak leżała i czekała na skurcze to modliła się o jakąś kroplówkę na wywołanie a jak już dostała i miała skurcze to modliła sie zeby ja odpieli od tej kroplówki zeby już mocniej nie bolało :megagrin: Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 szpitale... :look3: Patrz no Aga, nic nikomu nie pasuje, Ciąza nie, dzieci nie, szpitale nie, nałogi nie- chyba trza o psach znowu... :D Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 szpitale... :look3: :look3: :look3: :look3: :look3: Patrz no Aga, nic nikomu nie pasuje, Ciąza nie, dzieci nie, szpitale nie, nałogi nie- chyba trza o psach znowu... :D A co niektórych nawet te tematy irytują :jumpie: ale przecież ja nikogo nie zmuszam żeby wchodził tutaj i czytał to o czym rozmawiamy :megagrin: chociaż fakt dawno nie było zwierzęcych fotek , poszła bym zrobić chociaż z dwie ale Neron ma chwilowo karę i nie mogę go na dwór wypuścić :peace: Quote
Pani Profesor Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 u Was na zmianę szpitale, ciąża, cesarki, porody i pająki, ale i tak Was lubię :loveu: i nie mam zamiaru rezygnować z lektury :diabloti: Quote
agaga21 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 u Was na zmianę szpitale, ciąża, cesarki, porody i pająki, ale i tak Was lubię :loveu: i nie mam zamiaru rezygnować z lektury :diabloti: i jeszcze żarcie, żarcie, żarcie ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 u Was na zmianę szpitale, ciąża, cesarki, porody i pająki, ale i tak Was lubię :loveu: i nie mam zamiaru rezygnować z lektury :diabloti: długo już to nie potrwa , pokazała bym Ci o czym pozniej bedziemy rozmawiać ale co niektórzy pewnie są po obiedzie i nie chcieli by tego oglądać :D i jeszcze żarcie, żarcie, żarcie ;) żarcie też jest fajne , chociaż ostatnio mniej ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 żarcie :loveu: heeeeeeeeeeeeeeeej Aga :loveu: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 heeeeeeeeeeej ;) ja dzisiaj się zajadam .... wodą :D lód nadal jest w lodówce nie ruszony podobnie jak chipsy w szafce leżą :D Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 jadłaś te chipsy Sunbites?ja dzisiaj je mam i chyba zaraz spróbuję http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/chipsy-sunbites/983119-1-pol-PL/Chipsy-Sunbites.jpg Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 jadłaś te chipsy Sunbites?ja dzisiaj je mam i chyba zaraz spróbuję http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/chipsy-sunbites/983119-1-pol-PL/Chipsy-Sunbites.jpg :shake: tych nie jadłam , one mi sie zawsze kojarzyły z takimi bardziej grzankami niż chipsami :D i opakowanie takie dziwne mają że mnie nie zachęcały :D Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 jak otworzę to Ci powiem czy są smaczne :jumpie: Quote
*Monia* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Błąd zrobiłam że weszłam przed obiadem, więc się szybko witam i uciekam sobie robić jedzenie ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Błąd zrobiłam że weszłam przed obiadem, więc się szybko witam i uciekam sobie robić jedzenie ;) Jak co to mam w zanadrzu jedno zdjęcie z wczoraj :D jak Stasiu puścił bombe to az to sfociłam i wysłałam bratu mms-a zeby przyszedł ( był w pracy ) przebrać dziecko :D Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 jak otworzę to Ci powiem czy są smaczne :jumpie: oki :D chetnie poznam opinie , moze sie na nie kiedys skusze :D Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 zjadam je...są pyszne :laugh2_2: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 zjadam je...są pyszne :laugh2_2: w inter je widziałam , nastepnym razem wezme :D a jaki smak mialas ? pewnie jakis ostry :P Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 papryka :) są słodkawe i smakują faktycznie jak wielozbożowe :) Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 ooo paprykowe to bym sobie zjadła ale lays-y :D Quote
marta1624 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hejka :) No i żarcie.... To ja lecę po leysy bo w szafce mam :D Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hej Aga :) Pokaż to zdjęcie Stasia :megagrin: Quote
Recommended Posts