Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas tez zimno, rano TŻ jak z psem szedł przed praca to musiał gruba bluze załozyc a klnał na ten mróz, że ojney :D i szyby skrobał bo długo slyszałam ryczący silnik pod oknami :D Musze sie wziac za przerobienie tej derki dla psa bo mu na doopie odstaje- jak wszystko... 

A po CC nie jest źle, ja na drugi dzien juz wstawałam, nawet by mnie wypuscili w 3 dobie ale Kluska spadła na wadze. Popłakałam az sie bo to juz był chyba 10ty dzien w szpitalu ( jak ja za psem teskniłam to o matko! )...

Posted

Ja lubię takie rześkie powietrze ale wczoraj np jak szłam od mamy to miałam na sobie grubą bluzę i kurtkę przeciw wiatrową i musze powiedzieć że za cieplot to mi nie było ;)

A to na pewno też jest zależne od organizmu , jak człowiek znosi takie rany , gojenie sie itd , chciala bym tylko żeby mnie wzięło i od razu na porodówkę a nie żebym musiała właśnie kilka dni na patologii leżeć i czekać na skurcze ;)

Posted

Ja lezałam i kwitłam tam... co wieczór ryczałam bo juz mialam psychicznie dość. ;x

To miałaś tak jak moja bratowa , własnie wczoraj mówiła że jak leżała i czekała na skurcze to modliła się o jakąś kroplówkę na wywołanie a jak już dostała i miała skurcze to modliła sie zeby ja odpieli od tej kroplówki zeby już mocniej nie bolało  :megagrin:

Posted

szpitale...  :look3:

:look3:  :look3:  :look3:  :look3:

Patrz no Aga, nic nikomu nie pasuje, Ciąza nie, dzieci nie, szpitale nie, nałogi nie- chyba trza o psach znowu... :D

A co niektórych nawet te tematy irytują  :jumpie:  ale przecież ja nikogo nie zmuszam żeby wchodził tutaj i czytał to o czym rozmawiamy  :megagrin: chociaż fakt dawno nie było zwierzęcych fotek , poszła bym zrobić chociaż z dwie ale Neron ma chwilowo karę i nie mogę go na dwór wypuścić  :peace:

Posted

u Was na zmianę szpitale, ciąża, cesarki, porody i pająki, ale i tak Was lubię  :loveu: i nie mam zamiaru rezygnować z lektury  :diabloti:

i jeszcze żarcie, żarcie, żarcie ;)

Posted

u Was na zmianę szpitale, ciąża, cesarki, porody i pająki, ale i tak Was lubię  :loveu: i nie mam zamiaru rezygnować z lektury  :diabloti:

długo już to nie potrwa , pokazała bym Ci o czym pozniej bedziemy rozmawiać ale co niektórzy pewnie są po obiedzie i nie chcieli by tego oglądać :D

i jeszcze żarcie, żarcie, żarcie ;)

żarcie też jest fajne , chociaż ostatnio mniej ;)

Posted

Błąd zrobiłam że weszłam przed obiadem, więc się szybko witam i uciekam sobie robić jedzenie ;)

Jak co to mam w zanadrzu jedno zdjęcie z wczoraj :D jak Stasiu puścił bombe to az to sfociłam i wysłałam bratu mms-a zeby przyszedł ( był w pracy ) przebrać dziecko :D

Guest wolfheart
Posted

papryka :) są słodkawe i smakują faktycznie jak wielozbożowe :)