Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pamietam jak mi raz w opisie wizyty wposal jakiś Objaw Trendelenburga i sie wystraszyłam ale to jalas blahostka :) ogólnie mam biodro trzeskajace wewnątrz, niby do naprawy artroskopowo, bylam w w-wie z tym u jakiegoś mega ortopedy. I biodro trzaskajace zewnątrz bylo, czyli jakiś zespól pasma biodrowo piszczelowego, trzy zabiegi na to mialam, jedno tylko nadal skacze :)

CZyli to mi kosci skaczą :D smieszne dopoki nie boli tak ze isc sie nie da

Posted

U mnie pamiętam, że był zbijak albo kosz, albo kazała jakiejś dziewczynie poprowadzić rozgrzewkę i potem np. dawała paletki od ping ponga i kazała grać tak 2 godz -.-

Posted

Ja pamietam jak mi raz w opisie wizyty wposal jakiś Objaw Trendelenburga i sie wystraszyłam ale to jalas blahostka :) ogólnie mam biodro trzeskajace wewnątrz, niby do naprawy artroskopowo, bylam w w-wie z tym u jakiegoś mega ortopedy. I biodro trzaskajace zewnątrz bylo, czyli jakiś zespól pasma biodrowo piszczelowego, trzy zabiegi na to mialam, jedno tylko nadal skacze :)
k
CZyli to mi kosci skaczą :D smieszne dopoki nie boli tak ze isc sie nie da

Posted

Jeszcze nie raz bedziesz miała okazje obejrzeć ;)

Pewnie tak, bo teraz to będzie już co chwilę leciał ;)

Ja ogólnie od jakiegoś czasu zaczęłam zbierać książki i tworzę sobie swoją biblioteczkę z ulubionymi książkami :)

A moja biblioteczka ma jakieś 100 książek, a to jeszcze nie wszystko co chcę w niej mieć :D

Posted

O no właśnie o to mi chodzi :D Ja do dziś uwielbiam tą grę, ale nie mam z kim grać :p

ja jeszcze niedawno z TZten gralam. Hitem byla jego chrześnica kiedys- graliśmy, a ona wtedy 3latka.miala, tez chciala i pobiegla po...lapke na muchy i tym chciala grac :D rozmiar do siebie dopasowala
Posted

:D

ja kiedyś tak miałam ale mi ten nałóg minął :D  musisz sie przejśc do księgarni , w matrasie czesto mają mega wyprzedaże książkowe :D

Księgarni już nie mam w okolicy, bliżej do biblioteki. Ale boję się że przestanę w ogóle sypiać a w dzień dziecię będzie musiało ze mną czytać, więc jednak się powstrzymam :D

WFu nigdy nie lubiłam, pod koniec liceum miałam już tak że w ogóle mi się ćwiczyć nie chciało i miałam na semestr tróję... bo ćwiczyłam całe 3 razy a reszta to nieprzygotowanie albo 'niedyspozycja'  :siara:

A ja uwielbiałam grać w nogę, od dziecka  :jumpie:

Aga poszła sobie bez pożegnania, niedobra  :lmaa:

Posted

Hejka :)

Powinna być w całości, bo sms'a żadnego nie dostałam :eviltong:

Choć nie ukrywam, że śniło mi się dziś, że Sebek do mnie zadzwonił, że Aga właśnie leży i zaczyna rodzić i kazała mu mnie poinformować :evil_lol:

Posted

Wiem wiem jak chce to potrafie :D ale tak mi net baterie je ze bede musiala sie wylogowac bo sie nikt do mnie nie dodzwobi ani ja do nikogo jak by sie zaczelo cos dziac :D

Posted

Wiem wiem jak chce to potrafie :D ale tak mi net baterie je ze bede musiala sie wylogowac bo sie nikt do mnie nie dodzwobi ani ja do nikogo jak by sie zaczelo cos dziac :D

Ale już umiesz, to nie jest źle :D Będziesz jechać na porodówkę to powiedz lekarzowi "proszę poczekać, muszę napisać na dogo że rodzę :megagrin:)
Posted

Jest pare dobrych polskich filmów.

Ja lubię te cięższe, np. Pora umierać, Życie jako choroba śmiertelna przenoszona drogą płciową, Tatarak...

O Skazanym na bluesa nie wspomne, znam film na pamieć :P

Ciekawa jestem jak wyszli Bogowie. I musze zapolować na Chce się żyć.

Posted

Jestem juz po lekarzu , z dzieckiem ok , rozwarcia brak , ale lekarz stwierdził że mały rośnie za szybko i że ma juz 3400 a ja jestem za niska i mam już za duzy brzuch wiec kieruje mnie z dniem dzisiejszym do szpitala :( tam maja robić mi codziennie ktg bo jego zdaniem dziecko jest na mnie za duze i nie powinnam rodzic naturalnie ale decyzje zostawia im czy czekaja na poród sn czy robią cc :( teraz bede tam kwitła do 18stego pewnie :( ehhhhh