Naklejka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Moja mama ma takie samo zdanie na temat wystaw, kiedyś było lepiej... Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='dOgLoV']Kiedys bardziej przykładali sie do wystaw , dyplomy były o wiele lepsze w sensie że były na nich wypisane własciciel , nazwa i przydomek psa , oraz lokata i ocena a teraz kazdy dostaje tak samo wygladajacy dyplom i nie zawsze DAJĄ MEDALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak było, to prawda...... Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 proszę jakie ładne i czytelne były dyplomy :lol: Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Muszę poszukać dyplomów swojego jamniora, jeszcze z lat 80-tych..... Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 M&S napisał(a):Muszę poszukać dyplomów swojego jamniora, jeszcze z lat 80-tych..... koniecznie :multi: Quote
*Magda* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ale będziesz miała fajne nazwisko po ślubie ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 magdabroy napisał(a):Ale będziesz miała fajne nazwisko po ślubie ;) Noooo :evil_lol: z racji tego nazwiska Sebastian nie chce w przyszłości dac synkowi na imie Borys :angryy: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 To teraz moja kundelka Maxi :loveu: tylko te zdjecia znalazłam ale poszukam jutro jeszcze innych :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 deer_1987 napisał(a):jaka mala :) Była bardzo malutka i miała najkrótszy ogonek z miotu , jak sie szczeniaczki ułożyło to miały od najdłuższego do najkrótszego :lol: teraz sobie nie wyobrazam miec takie maleństwo w domu ;) ale była przekochana i jak widac lubila spac ze mna w łóżku :loveu: Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 a ja moge i chce max niuni rozmiar czyli 40 cm :) Quote
WATACHA Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jak Wy na tym dokumencie doczytałyście się nazwiska?Ja to chyba ślepa jestem, bo nijak nie mogę się dopatrzeć :( I teraz jestem ciekawa ;) Quote
*Magda* Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='WATACHA']Jak Wy na tym dokumencie doczytałyście się nazwiska?Ja to chyba ślepa jestem, bo nijak nie mogę się dopatrzeć :( I teraz jestem ciekawa ;) Romanow :):):) [quote name='dOgLoV'] http://img851.imageshack.us/img851/1381/12337552.jpg Sweetaśna :loveu: Quote
łamAga Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 deer_1987 napisał(a):a ja moge i chce max niuni rozmiar czyli 40 cm :) Ja nie mówie ze bym nie chciała bo fajniutkie sa takie malutkie psiaczki ale musiałą bym mieć zestaw jeden duzy drugi mały :evil_lol: M&S napisał(a):Jaka pchełka:):):)śliczna. nioo malutka była :loveu: WATACHA napisał(a):Jak Wy na tym dokumencie doczytałyście się nazwiska?Ja to chyba ślepa jestem, bo nijak nie mogę się dopatrzeć :( I teraz jestem ciekawa ;) ja tez nie weim jak Magda tego dokonała bo ja z tego dokumentu tez bym sie nie doczytała :lol: Sheltii napisał(a):Maluszek taki, nic tylko przytulać:) a jaka hałaśliwa była , tylko zadzwonil dzwonek do drzwi to cały blok wiedział ze do nas ktos przyszedł :evil_lol: M&S napisał(a):Dzień dobry:):) Witamy :lol: magdabroy napisał(a):Romanow :):):) Sweetaśna :loveu: :evil_lol: Quote
Paula03 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 http://img851.imageshack.us/img851/1381/12337552.jpg Fajniutka :loveu: Quote
*Magda* Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 dOgLoV napisał(a):ja tez nie weim jak Magda tego dokonała bo ja z tego dokumentu tez bym sie nie doczytała :lol: Bo ja jem dużo marchewki bądź piję sok z marchewki ;) A jak wiadomo, marchewka wpływa na wzrok :) Quote
łamAga Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='Paula03']http://img851.imageshack.us/img851/1381/12337552.jpg Fajniutka :loveu: Dziekujemy :lol: pozniej poszukam wiecej zdjec :lol: [quote name='magdabroy']Bo ja jem dużo marchewki bądź piję sok z marchewki ;) A jak wiadomo, marchewka wpływa na wzrok :) O kurde to dlatego ja mam problemy ze wzrokiem bo za marchewką nie przepadam :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ja też się doczytałam :lol: a takie maleństwo to za małe jak dla mnie :D a jak Neron reaguje na wystrzały? Quote
łamAga Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='vaness']to czekamy na więcej zdjęć ;) Chyba te zdjecia sa u siostry w domu na strychu wiec nie za szybko je dostane :roll: [quote name='M&S'] Dziekujemy za śliczna karteczkę :loveu: [quote name='kalyna']ja też się doczytałam :lol: a takie maleństwo to za małe jak dla mnie :D a jak Neron reaguje na wystrzały? A ja nie potrafilam nic tam przeczytac :evil_lol: Neron boi sie wytrzałów , jak sa pojedyncze raz kiedys to skuli uszy i nic wiecej ale jak o 12stej zaczynaja strzelac to piszczy i lata jak opetany od okna do okna ale nie daje mu tabletek ani zastrzykow uspokajajacych ;) Quote
kalyna Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 dOgLoV napisał(a): Neron boi sie wytrzałów , jak sa pojedyncze raz kiedys to skuli uszy i nic wiecej ale jak o 12stej zaczynaja strzelac to piszczy i lata jak opetany od okna do okna ale nie daje mu tabletek ani zastrzykow uspokajajacych ;) ja też nie daję, ale za to odwracam jak umiem ich uwagę od hałasu. Włączam piosenki, zakrywam okna kocami, Sonia jest w domu i dostaje wielką kość, a Ciap ma misję, znalezienie kota. Albo rzucam mu zabawki i robię sama dużo hałasu i jakoś dajemy radę. Ale w Nowy Rok jak słowa wygęgać nie mogę :D Quote
Recommended Posts