Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Kiedys bardziej przykładali sie do wystaw , dyplomy były o wiele lepsze w sensie że były na nich wypisane własciciel , nazwa i przydomek psa , oraz lokata i ocena a teraz kazdy dostaje tak samo wygladajacy dyplom i nie zawsze DAJĄ MEDALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak było, to prawda......

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale będziesz miała fajne nazwisko po ślubie ;)

Noooo :evil_lol:

z racji tego nazwiska Sebastian nie chce w przyszłości dac synkowi na imie Borys :angryy:

Posted

deer_1987 napisał(a):
jaka mala :)

Była bardzo malutka i miała najkrótszy ogonek z miotu , jak sie szczeniaczki ułożyło to miały od najdłuższego do najkrótszego :lol:

teraz sobie nie wyobrazam miec takie maleństwo w domu ;)

ale była przekochana i jak widac lubila spac ze mna w łóżku :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a ja moge i chce max niuni rozmiar czyli 40 cm :)

Ja nie mówie ze bym nie chciała bo fajniutkie sa takie malutkie psiaczki ale musiałą bym mieć zestaw jeden duzy drugi mały :evil_lol:

M&S napisał(a):
Jaka pchełka:):):)śliczna.

nioo malutka była :loveu:

WATACHA napisał(a):
Jak Wy na tym dokumencie doczytałyście się nazwiska?Ja to chyba ślepa jestem, bo nijak nie mogę się dopatrzeć :(
I teraz jestem ciekawa ;)

ja tez nie weim jak Magda tego dokonała bo ja z tego dokumentu tez bym sie nie doczytała :lol:

Sheltii napisał(a):
Maluszek taki, nic tylko przytulać:)

a jaka hałaśliwa była , tylko zadzwonil dzwonek do drzwi to cały blok wiedział ze do nas ktos przyszedł :evil_lol:

M&S napisał(a):
Dzień dobry:):)

Witamy :lol:

magdabroy napisał(a):
Romanow :):):)

Sweetaśna :loveu:

:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja tez nie weim jak Magda tego dokonała bo ja z tego dokumentu tez bym sie nie doczytała :lol:

Bo ja jem dużo marchewki bądź piję sok z marchewki ;) A jak wiadomo, marchewka wpływa na wzrok :)

Posted

[quote name='vaness']to czekamy na więcej zdjęć ;)

Chyba te zdjecia sa u siostry w domu na strychu wiec nie za szybko je dostane :roll:

[quote name='M&S']

Dziekujemy za śliczna karteczkę :loveu:

[quote name='kalyna']ja też się doczytałam :lol:
a takie maleństwo to za małe jak dla mnie :D

a jak Neron reaguje na wystrzały?

A ja nie potrafilam nic tam przeczytac :evil_lol:

Neron boi sie wytrzałów , jak sa pojedyncze raz kiedys to skuli uszy i nic wiecej ale jak o 12stej zaczynaja strzelac to piszczy i lata jak opetany od okna do okna ale nie daje mu tabletek ani zastrzykow uspokajajacych ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):

Neron boi sie wytrzałów , jak sa pojedyncze raz kiedys to skuli uszy i nic wiecej ale jak o 12stej zaczynaja strzelac to piszczy i lata jak opetany od okna do okna ale nie daje mu tabletek ani zastrzykow uspokajajacych ;)

ja też nie daję, ale za to odwracam jak umiem ich uwagę od hałasu. Włączam piosenki, zakrywam okna kocami, Sonia jest w domu i dostaje wielką kość, a Ciap ma misję, znalezienie kota. Albo rzucam mu zabawki i robię sama dużo hałasu i jakoś dajemy radę. Ale w Nowy Rok jak słowa wygęgać nie mogę :D