Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzeba było podawać swój tel w ogłoszeniach - nie byłoby tajemnic :roflt:

a tak serio to zaciskam z całej siły :kciuki: za spotkanie z "małym" i za Waszą i ich bezpieczną podróż!!!!!!!!!!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co - ale wiedziałyście wcześniej, że coś!! Ja się domagam, zeby mi zawsze, najmniejsze iskiereczki nadziei zdradzać.

Też zaciskam, nie Wam będzie ;)

malawaszka napisał(a):
trzeba było podawać swój tel w ogłoszeniach - nie byłoby tajemnic :roflt:

Sugerujesz, ze nie umiem dotrzymac tajemnicy :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
Broczek dostał 30 zł od Grosziwo - wielkie dzięki :Rose:
Nie ma za co:kiss_2:
Nie przeczytałam całego wątku (zrobię to na pewno) i też trzymam kciuki za to za co Wy trzymacie :lol:

Posted

Puśćcie te kciuki już na dzisiaj, a zacznijcie jutro koło godz 11
Państwo wyjechali z Częstochowy i stwierdzili, że przy tych warunkach (jechali 40 na godzinę) dojadą na godz 21. Więc zrezygnowali. Ale jutro będa.Może to i lepiej, bo po ćmoku to wszystko byłoby do kitu.

Posted

AMIGA napisał(a):
Puśćcie te kciuki już na dzisiaj, a zacznijcie jutro koło godz 11
Państwo wyjechali z Częstochowy i stwierdzili, że przy tych warunkach (jechali 40 na godzinę) dojadą na godz 21. Więc zrezygnowali. Ale jutro będa.Może to i lepiej, bo po ćmoku to wszystko byłoby do kitu.

Mądra decyzja, ja jechałam dziś tylko kilka kilometrów i miałam dość.
Pełna gotowość kciukowa zatem jutro o 11-tej :kciuki:

Posted

U nas teraz dodatkowo zrobiło się baaaardzo ślisko. Ale jeśli takie przeciwności Państwu nie przeszkodzą, to może będzie to znaczyło, że Broczek będzie miał wspaniały domek (tfu tfu tfu 3 x przez lewe ramię, na psa urok itd)

Posted

ja się nie nastawiam póki co na nic bo jak będzie całą noc sypało tak jak teraz to z Częstochowy nie wyjadą - teraz jest strasznie na dworze, własnei wróciłam ze spaceru cała w śniegu oblepiona jak bałwan :lol:

Posted

Nawet mnie nie strasz pliiiiiiiiis, bo ja jestem cała chora jak myślę o jeździe w taką pogodę. A w Legnicy w hotelu w zeszłym roku 3 razy ugrzęzłam w śniegu i mnie okoliczni ludzie wypychali :mdleje:

Posted

Grosziwo napisał(a):
piffiiiii...... Jakiegoś innego "bałwana" na spacerku trzeba było poprosić :diabloti:

moja droga! "u mnie na wsi" TYLKO ja w taką pogodę spaceruję i to z psami :stupid:

AMIGA napisał(a):
Nawet mnie nie strasz pliiiiiiiiis, bo ja jestem cała chora jak myślę o jeździe w taką pogodę. A w Legnicy w hotelu w zeszłym roku 3 razy ugrzęzłam w śniegu i mnie okoliczni ludzie wypychali :mdleje:

musiałam pokombinować o jaką Legnicę chodzi ale wymysliłam - o Lednicę? :lol: dasz radę!!!! trzymam :kciuki:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale się nagle rozgadały.... wiecej niż przez ostatni miesiac. Tyle dobrych wieści dziś, mam dobre przeczucie, dobre, dobre, dobre... nic nie będę pluła, Brok szykuj się! :modla:

hahahaha PLUJ!!!!!! :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
pozwalasz mu czytać dogo przez ramię???? :turn-l: ja gonię :roflt:

Ja mu karzę: "taki śliczny, a patrz jaki ten biedny, ile wysyłamy?" :P Zaszczepiam w nim wrażliwość na cierpienie innych, skoro natura mu tej cechy poskąpiła.

Posted

Żeby było weselej i żeby były jeszcze lepsze perspektywy jazdy na jutro, to u nas teraz pada regularny deszcz. Pod nogami jest śliiiiczna, gładziutka szklaneczka, a samochody aż się blyszczą od warstwy lodu.
Oj będzie się działo jutro....

Posted

nożżżżż peply paskudne :mad: ,
tak się właśnie kończy jak sie na wątku parę z klawiatury puści :mad:.. a tak pewnie nie byłoby sniegu panstwo by dzis dojechali i juz byśmy z AMiga relacje zdawały z zapoznania psiaków :eviltong:
wiec pluć to sobie w brodę plujcie , a nie na TŻtów

malawaszko jak nie przestaniesz krakać z tą pogodą to ..... :mad: :mad: :mad: ....

a teraz cisza wyborcza i za kare wszystkie ciotki, TZty wujkowie i psy domowe do jutra wieczora kciuki trzymają i koniec czarnowidztwa :mad: