malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 trzeba było podawać swój tel w ogłoszeniach - nie byłoby tajemnic :roflt: a tak serio to zaciskam z całej siły :kciuki: za spotkanie z "małym" i za Waszą i ich bezpieczną podróż!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wiecie co - ale wiedziałyście wcześniej, że coś!! Ja się domagam, zeby mi zawsze, najmniejsze iskiereczki nadziei zdradzać. Też zaciskam, nie Wam będzie ;) malawaszka napisał(a):trzeba było podawać swój tel w ogłoszeniach - nie byłoby tajemnic :roflt: Sugerujesz, ze nie umiem dotrzymac tajemnicy :mad: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 moja wina moja wina :oops: bo jak mi wczoraj Amiga powiedziała to miałam Ci pisać i zapomniałam :splat: Quote
Grosziwo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 malawaszka napisał(a):Broczek dostał 30 zł od Grosziwo - wielkie dzięki :Rose:Nie ma za co:kiss_2: Nie przeczytałam całego wątku (zrobię to na pewno) i też trzymam kciuki za to za co Wy trzymacie :lol: Quote
AMIGA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Puśćcie te kciuki już na dzisiaj, a zacznijcie jutro koło godz 11 Państwo wyjechali z Częstochowy i stwierdzili, że przy tych warunkach (jechali 40 na godzinę) dojadą na godz 21. Więc zrezygnowali. Ale jutro będa.Może to i lepiej, bo po ćmoku to wszystko byłoby do kitu. Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 no tego się obawiałam bo u mnie zawieje i zamiecie okrutne :cry: ale lepiej nie ryzykować! Quote
Grosziwo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 AMIGA napisał(a):Puśćcie te kciuki już na dzisiaj, a zacznijcie jutro koło godz 11 Państwo wyjechali z Częstochowy i stwierdzili, że przy tych warunkach (jechali 40 na godzinę) dojadą na godz 21. Więc zrezygnowali. Ale jutro będa.Może to i lepiej, bo po ćmoku to wszystko byłoby do kitu. Mądra decyzja, ja jechałam dziś tylko kilka kilometrów i miałam dość. Pełna gotowość kciukowa zatem jutro o 11-tej :kciuki: Quote
AMIGA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 U nas teraz dodatkowo zrobiło się baaaardzo ślisko. Ale jeśli takie przeciwności Państwu nie przeszkodzą, to może będzie to znaczyło, że Broczek będzie miał wspaniały domek (tfu tfu tfu 3 x przez lewe ramię, na psa urok itd) Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 ja się nie nastawiam póki co na nic bo jak będzie całą noc sypało tak jak teraz to z Częstochowy nie wyjadą - teraz jest strasznie na dworze, własnei wróciłam ze spaceru cała w śniegu oblepiona jak bałwan :lol: Quote
Grosziwo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A masz jakieś zdjęcie ? No tego bałwana oczywiście :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Grosziwo napisał(a):A masz jakieś zdjęcie ? No tego bałwana oczywiście :evil_lol: nie mam - autoportretów nie umiem robić :lol: Quote
Grosziwo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 piffiiiii...... Jakiegoś innego "bałwana" na spacerku trzeba było poprosić :diabloti: Quote
AMIGA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nawet mnie nie strasz pliiiiiiiiis, bo ja jestem cała chora jak myślę o jeździe w taką pogodę. A w Legnicy w hotelu w zeszłym roku 3 razy ugrzęzłam w śniegu i mnie okoliczni ludzie wypychali :mdleje: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Grosziwo napisał(a):piffiiiii...... Jakiegoś innego "bałwana" na spacerku trzeba było poprosić :diabloti: moja droga! "u mnie na wsi" TYLKO ja w taką pogodę spaceruję i to z psami :stupid: AMIGA napisał(a):Nawet mnie nie strasz pliiiiiiiiis, bo ja jestem cała chora jak myślę o jeździe w taką pogodę. A w Legnicy w hotelu w zeszłym roku 3 razy ugrzęzłam w śniegu i mnie okoliczni ludzie wypychali :mdleje: musiałam pokombinować o jaką Legnicę chodzi ale wymysliłam - o Lednicę? :lol: dasz radę!!!! trzymam :kciuki: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 jak będzie jutro tak jak dziś to może przełóżcie to spotkanie co? ja się już martwię :oops: Quote
AMIGA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szkopuł w tym, że pan przez następne dwa tygodnie nie da rady przyjechać Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 kurcze no... nie zapowiadają poprawy pogody... to może oni by Ciebie zgarnęli w Krk i jednym autem pojedźcie co? chociaż gdzieś na trasie jakbyście się umówili? Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ale się nagle rozgadały.... wiecej niż przez ostatni miesiac. Tyle dobrych wieści dziś, mam dobre przeczucie, dobre, dobre, dobre... nic nie będę pluła, Brok szykuj się! :modla: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 zerduszko napisał(a):Ale się nagle rozgadały.... wiecej niż przez ostatni miesiac. Tyle dobrych wieści dziś, mam dobre przeczucie, dobre, dobre, dobre... nic nie będę pluła, Brok szykuj się! :modla: hahahaha PLUJ!!!!!! :roflt: Quote
AMIGA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Plucie jest konieczne - i to za lewe ramię, obojętnie co by za tym ramieniem było Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 AMIGA napisał(a):Plucie jest konieczne - i to za lewe ramię, obojętnie co by za tym ramieniem było Stoi TŻ :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 zerduszko napisał(a):Stoi TŻ :diabloti: pozwalasz mu czytać dogo przez ramię???? :turn-l: ja gonię :roflt: Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 malawaszka napisał(a):pozwalasz mu czytać dogo przez ramię???? :turn-l: ja gonię :roflt: Ja mu karzę: "taki śliczny, a patrz jaki ten biedny, ile wysyłamy?" :P Zaszczepiam w nim wrażliwość na cierpienie innych, skoro natura mu tej cechy poskąpiła. Quote
AMIGA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Żeby było weselej i żeby były jeszcze lepsze perspektywy jazdy na jutro, to u nas teraz pada regularny deszcz. Pod nogami jest śliiiiczna, gładziutka szklaneczka, a samochody aż się blyszczą od warstwy lodu. Oj będzie się działo jutro.... Quote
agamika Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nożżżżż peply paskudne :mad: , tak się właśnie kończy jak sie na wątku parę z klawiatury puści :mad:.. a tak pewnie nie byłoby sniegu panstwo by dzis dojechali i juz byśmy z AMiga relacje zdawały z zapoznania psiaków :eviltong: wiec pluć to sobie w brodę plujcie , a nie na TŻtów malawaszko jak nie przestaniesz krakać z tą pogodą to ..... :mad: :mad: :mad: .... a teraz cisza wyborcza i za kare wszystkie ciotki, TZty wujkowie i psy domowe do jutra wieczora kciuki trzymają i koniec czarnowidztwa :mad: Quote
Recommended Posts