Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi ktos kiedys mowił, ze tak mozna uczyc psa w szlekach nieciągnięcia, ale po próbach z moją Zołza raczej sceptycznie do tej metody podchodziłam ...
ciekawe czy jutro to tez bedzie sie sprawdzać ;)_

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
mi ktos kiedys mowił, ze tak mozna uczyc psa w szlekach nieciągnięcia, ale po próbach z moją Zołza raczej sceptycznie do tej metody podchodziłam ...
ciekawe czy jutro to tez bedzie sie sprawdzać ;)_

Za wielką wodą takie szelki są bardzo popularne, ja mam podobne i moja bestia ładnie na nie reaguje, choć jest mini. Na kantarze bałam się, ze sobie łeb ukręci witając się milusio z peskami :P

Posted

zerduszko, ja kantarek dla jednej mojej prywatnej i owszem mam, ale służy tylko i wyłącznie jako kaganiec na Straż Miejską :evil_lol:/ Bo jako coś na czym prowadzic ma sie psa, to jakoś tez nie ufam , nagłe szarpniecie , czy wyskok psa do przodu .. brrrr.... nie chciałabym żeby mojemu psu głowa na około sie później obracała /

Brok wrócił na początek kojcy :multi:........ tak więc znowu sie kochamy :evil_lol: .... wyszalał sie dzis na łace jak pijany zając, niestety przekonałam sie ze jak nie widzi gołej skóry u człowieka to znika cała jego delikatność:mad: ... ze niby przez rękawiczki to NA PEWNO mnie nie boli

Posted

Miło poznać Broka! :)
W przyszłym miesiacu tez postaram się wplacic jakies marne niestety pieniadze! Chociaz mam nadzieje że pomogą innemu sznaucerkowi a Brok będzie się już wylegiwał na kanapie u swojej WŁASNEJ rodziny!

Posted

Trzymajcie dzisiaj kciuki.
Za mnie, żebym w taką pogodę bezpiecznie dojechała do Hotelu do Broka i żeby dzisiaj Brok nie zjadł małego pieska.
Relacje będą późnym wieczorem (oczywiście jak szczęśliwie dojadę z powrotem :crazyeye: