Energy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cudny maluszek, taki puszek-okruszek:loveu: Inochód jest chodem typowym i prawidłowym dla Fila Brasileiro:evil_lol: U pozostałych ras jest delikatnie mówiąc niepożądany na wystawach. Ale mały się chyba nie wybiera to się nie martw(choć śliczny jak z obrazka).:loveu: To wada w sensie nieprawidłowego chodu, ale najczęściej bez przyczyny tak ma i już;) Tak mi się wydawało na filmiku, że to inochód, bo mam to na co dzień:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Wygląda cudnie, widać, że Maluszek jest szczęsliwy...:loveu::loveu::loveu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=723582273 Quote
Energy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tanitka najchętniej bym Ci go porwała:evil_lol: Quote
tanitka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 geny fila brasilierio mówisz:diabloti: Quote
Energy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No może gdzieś tam dawno temu [SIZE="1"]jakiś kurdupel zaplątał się między nogami wielkoluda:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 tanitka napisał(a):geny fila brasilierio mówisz:diabloti: U bokserów też się zdarza inochód....:evil_lol: Quote
izzie1983 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Mam pytania od jednej osoby z naszej-klasy, tzn. to z profilu adopcyjnego starszych psów Siekowej. Pytania oczywiście o Figielka: "zastanawiam sie,czy poradzil by sobie z mlodym 3 miesięcznym kociakiem i trzy letnim spanielem? no i fretką? " "poza tym jest to 600 km,jesli sie nawet na niego zdecyduje,to jak go dostarczycie? " Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 izzie1983 napisał(a):Mam pytania od jednej osoby z naszej-klasy, tzn. to z profilu adopcyjnego starszych psów Siekowej. Pytania oczywiście o Figielka: "zastanawiam sie,czy poradzil by sobie z mlodym 3 miesięcznym kociakiem i trzy letnim spanielem? no i fretką? " "poza tym jest to 600 km,jesli sie nawet na niego zdecyduje,to jak go dostarczycie? " .....:shake:....:shake: Quote
Energy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jagoda1 napisał(a):.....:shake:....:shake: wiedziałam:loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ...bo "nasz" Maluszek (Tanitki i mój) jak Media Markt...:evil_lol: Rozglądajcie się, szukajcie domku dla Figielka, na pewno jest jeszcze jakas "małozapsiona", odpowiedzialna rodzina.;) Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 kurdę, ze mnie tu wcześniej nie było! bossski, zakochałam się :placz: Quote
tanitka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dziewczyny z tymi genami to jednak prawda:crazyeye::diabloti: sąsiadka dziś określiła Figielka jako miniaturę kaukaza:evil_lol:, figielek ma się coraz lepiej i dziś robił podkop pod siatką, bo za siatką leżał kawałek kiełbasy wyrzuconej przez robotników:diabloti::diabloti:, potem poleciał do worka ze śmieciami sąsiadów i zaczął go targać, aż przewrócił:diabloti::diabloti::diabloti:.......... a tak w ogóle to słodycz z niego straszna:loveu: Quote
Energy Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Wszystko to wskazuje na geny jakiegoś molosa:evil_lol: Cudny psotnik:loveu: pewnie dopiero sie rozkręca:diabloti: Quote
Erazm Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ze jeszcze siedzi na dt:shake: chociaz gdzie mialby lepiej niz u sprawdzonej ciotki:evil_lol: Quote
malagos Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Zaraz, zaraz, ja tu nie zagladałam daaaawno, a tu takie kwiatki? :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ale on jest śliczny !!!! i ten jego zabujczy uśmiech :) widac ze jest teraz bardzo szczesliwy !!!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mój wyżeł tez czasem chodzi inochodem a suka labkowata to tak ciągle łazi i kręci dupskiem na wszytskie strony:evil_lol: pozdrowienia dla słodkiego Figielka i tanitki:loveu: Quote
tanitka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 pozdrawiam, pozdrawiam!:lol: trochę trudno robić Figielkowi zdjecia i filmy, bo on się odwraca od obiektywu, tutaj pieszczoszek: YouTube - P9020646 Quote
rita60 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ale słodziak i pieszczoch:lol:i te oczka,przepiekne... Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Jego ślepka są wesołe, to nie ten sam psiak co w schronisku. Quote
wtatara Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jaki on szczęśliwy . a te mądre oczka.... Quote
Energy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Szczęśliwy maluszek, ale lubi mizianko:loveu: Quote
tanitka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Figielek dziś dostał ostatni antybiotyk i czuje się świetnie. Porusza się truchtem, jest ciekawski, wszystko go interesuje, apetyt dopisuje do tego stopnia że suche kulki też zjada i psie ciasteczka też. Wczoraj o 23.30 prześlizgnął mi się pod ogrodzeneim sąsiedneij posesji i sobie wąchał krzaczki, no a ja musiałam włazić do sąsiadów pokonując bramę, aby tego gluta wydostać i nie stracić w ciemnościach z oczu:diabloti:. Figielek jest czyściutki, domowy i wcale w nie najgorszej formie fizycznej. Quote
Isiak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czyli teraz tylko domek potrzebny! :loveu: Quote
Recommended Posts