Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudny maluszek, taki puszek-okruszek:loveu:
Inochód jest chodem typowym i prawidłowym dla Fila Brasileiro:evil_lol:
U pozostałych ras jest delikatnie mówiąc niepożądany na wystawach. Ale mały się chyba nie wybiera to się nie martw(choć śliczny jak z obrazka).:loveu:
To wada w sensie nieprawidłowego chodu, ale najczęściej bez przyczyny tak ma i już;)
Tak mi się wydawało na filmiku, że to inochód, bo mam to na co dzień:diabloti:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytania od jednej osoby z naszej-klasy, tzn. to z profilu adopcyjnego starszych psów Siekowej. Pytania oczywiście o Figielka:

"zastanawiam sie,czy poradzil by sobie z mlodym 3 miesięcznym kociakiem i trzy letnim spanielem? no i fretką? "

"poza tym jest to 600 km,jesli sie nawet na niego zdecyduje,to jak go dostarczycie? "

Posted

izzie1983 napisał(a):
Mam pytania od jednej osoby z naszej-klasy, tzn. to z profilu adopcyjnego starszych psów Siekowej. Pytania oczywiście o Figielka:

"zastanawiam sie,czy poradzil by sobie z mlodym 3 miesięcznym kociakiem i trzy letnim spanielem? no i fretką? "

"poza tym jest to 600 km,jesli sie nawet na niego zdecyduje,to jak go dostarczycie? "

.....:shake:....:shake:

Posted

...bo "nasz" Maluszek (Tanitki i mój) jak Media Markt...:evil_lol:

Rozglądajcie się, szukajcie domku dla Figielka, na pewno jest jeszcze jakas "małozapsiona", odpowiedzialna rodzina.;)

Posted

dziewczyny z tymi genami to jednak prawda:crazyeye::diabloti: sąsiadka dziś określiła Figielka jako miniaturę kaukaza:evil_lol:, figielek ma się coraz lepiej i dziś robił podkop pod siatką, bo za siatką leżał kawałek kiełbasy wyrzuconej przez robotników:diabloti::diabloti:, potem poleciał do worka ze śmieciami sąsiadów i zaczął go targać, aż przewrócił:diabloti::diabloti::diabloti:..........

a tak w ogóle to słodycz z niego straszna:loveu:

Posted

Figielek dziś dostał ostatni antybiotyk i czuje się świetnie. Porusza się truchtem, jest ciekawski, wszystko go interesuje, apetyt dopisuje do tego stopnia że suche kulki też zjada i psie ciasteczka też.
Wczoraj o 23.30 prześlizgnął mi się pod ogrodzeneim sąsiedneij posesji i sobie wąchał krzaczki, no a ja musiałam włazić do sąsiadów pokonując bramę, aby tego gluta wydostać i nie stracić w ciemnościach z oczu:diabloti:.
Figielek jest czyściutki, domowy i wcale w nie najgorszej formie fizycznej.